QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 19, 07:09)
Labas rytas
Luety pasitikrink savo svarstykles paprastuoju būdu : Pasisverk pati , paskui pasiimk į rankas 3-2 kg kažkokį daiktą su užrašytu svoriu ką turi - gal svarelius, gal cukraus, gal kruopų . Ir užlipk dar kartą - matysi tas pat ar kitas svoris. PS aš katę taip sveriu - pasisveriu pati , paskui lipu su kate
Gražios ir darbingos dienos
Labas rytas,
Dusia,aciu uz paprotinima,kaip patikrint svarstykles.Vakar sveriau atskirus zinomus daigtus,tai paklaida nuo kg -100g.Netikejau.Si ryta po wc ant savarstykliu rodo kad kilo nera.Nuejau ,nusiprausiau,vel uzlipau,visu kilu daugiau.Kiek toliau belipau,tas pats,paskutinis lyg ikaltas.Dabar atsistojau apsirengus,tingejau jau nusirengt,pasisveriau,pasiemiau 1,5ltr mineralinio buteli i rankas,pasisveriau,normalu,rodo,kad butelio svoris teisingas,o mano tada irgi?Reiskia svarstykles geros?Tai kodel pirmas uzlipimas visada kitoks?Taip buvo ramu zinot,kad svarstykles klysta,nes pg jas,svoris soko praejysios savaites gale 1kg ir tik si ryta. sugryzo su minus 100g.Kazin kodel sokineja.Itariu vanduo,mazai jo,nes vakar isgeriau dvigubai daugiau nei yprastai.
Bandysiu ir siandien gert daugiau,silto su citrina,kitaip man nelenda.
O siaip per menesi suplonejau,per krutine -5 cm,per talija-3cm,per klubus-4.Nu gal cia viskas gerai?O tai vis baimes kankina,o gal nekris???
Zodziu ji dar dave psichologini saviytaigos testa.Reikia issirinkt is google zaisminga,spinduliuojanti laime paveiksliuka,mazdaug savo amziaus,zilu plauku,kaip as moters ar su pora,pasidet ji pas save.Tada susirast uzvedama,varancia i tiksla muzika,bet patinkancia,pastrikset pagal ta muzika,padaryt gal manksta,gal pasokt,kas kaip nori,kad padidint pulsa,sukelt organizmui toki lengva stresa,nutraukt muzika,kai jau yra jauciamas padidejes pulsas,sest ir ziuret i ta paveiksliuka ir kartot ko tu sieki,nori,ziuredama i ji.Nerinkt paveiksliuko,kur zvilgsnis sako kazka neaiskaus,ar susimasyes,tik dziugesiu,laime spindincius,kol kas,jei tavo tikslas sukust,turet energijos,but laimingai,atjsunet bent jau siela.Sake taip ruosiami rusijoj cempionai.Dabar juokites.

o as bandysiu.