QUOTE(Dusia37 @ 2020 02 21, 10:23)
Sveikinimu

Minusas visada gerai
Dėkui , dėl ožkos sūrio . Išbandysiu parašysiu , ar man stabdo svorį ...
Gero sporto
Dėl miško , tai ir save dažnai ten ištremčiau ... Bo pastradalinti dėl niekų moku
OI,minusas nuostabus dalykas!

jau ir kelnes smukcioja,jausmas nuostabus.Ir esu isitikinus tukrai,kad niekas nevyksta be priezasties ir viskam ateina savas laikas.Atsimenu,kaip as rafau Ch.Straipsnis lietrytyje ,klausimas komentaruose mano,kaip rast ta ch,ir nukreipimas vienos forumietes i SP.Tai buvo nuostabu,kai sukudau.Dabar ilgas ieskojimas pradzios,to siulo galo,uz kurio tvirtai suemus,viskas rutuliojasi lengvai.Kadangi daug landau po rusu fb v kontakte del nezgimo schemu,papuole i akus skelbimas del keto,kelias dienas ignoravau,neskaiciau uz rimta,bet,kai prisijaukunau ir pamaciau autores nuotraukas pries ir pi ir jos baigtud mokslus,o dar 3 sav free su jos patarimais,tafa nutariau bandyt.Ir nesigailiu nei vieno cento ideto i tai.Zinau,kad savo pasieksiu.
Geguzes gale vel skrendam su draugais i Isoanija i ju vila,bus man isbandymas sugryzt atgal i keto.Tikiu,kad grysiu,nes tas jausmas,kai nenori valgyt,energija,kietas miegas,lengvumo jausmas,yra neuzmirstami.