Muka , man visos dienos tinka

Va kaiman ir aš jau noriu , ypač kai tokie gražūs saulėti rytai

Apie virusą skaičiau va tokį pasidalinimą FB :
Eitviltas Janišius bendrino nuorodą
Trumpai apie cholesterolį. Kasdien jo labai bijome, o dabar, siaučiant naujiems ir pavojingiems virusams, galime juo pasidžiaugti. MTL ir DTL yra apsaugantys veiksniai bet kokioje infekcijoje. Straipsnis:
https://www.ncbi.nlm...ubmed/29895699/
Aukštas MTL cholesterolis mirtingumą nuo infekcinių ligų sumažino 26% proc, aukštas DTL cholesterolis mirtingumą nuo infekcinių ligu sumažino 25%. Tad dabar pats geriausias metas laikytis keto ir valgyti šoninę. Cholesterolio reikia susitaisyti ląstelėms, tad ypatingai jeigu esate hyper atsakytojas su aukštu cholesteroliu, evoliucine prasme pagal žinomą mokslą, esate tiesiog sukalibruoti atlaikyti infekcines ligas. Šiuo metu taipogi labai rekomenduoju susilaikyti nuo greitu angliavandeniu vartojimo (savaime suprantama), alkoholio ir miego stygiaus, ypatingai. Plaukite rankas kaskart kažkur išėjus, turekite rankų dezinfekanto. Jei nebėra nusipirkti, spirito buteliukas irgi praverstų.
Būkite sveiki, būkite saugūs ir KETO on.
Filosofiškai žiūriu į tai ... Mirtis kaip ir mokesčiai neišvengiama

Bėda tik ta, kad verslas stoja. Tą pajausim visi . Konteinerių Europoje neliko . Šią savaitę turėjo jau leisti dirbi Kinijoj - bet dar nelabai ... dar jei grįžti iš kito miesto į darbovietę, tai vis tiek uždaro į karantiną dviem savaitėm . Ten ne Europa , ten nereikia žmogaus teisių saugoti - valdžia pasakė ir šventa.
Kiek mano "botanikas " vakar išaiškino , tai svarbu kad virusas nepatektų į gleivinę - ty nosį , kvėpavimo takus . Ten kur šita, drėgna ir jis gali daugintis. Jei suvalgysi nesusirgsi . Todėl ta informacija , kad stiprus alkoholis apsaugo biški netiksli . Alkoholio nekvėpuosi