Kavos priešpietinės ?

Luety sveiki mes visi trys. Ir vaikas Vilniuje sveikas. Nesu sirgusi jokiu ten gripu virusu po to kaip pradėjau Paleo ... Imunitetas sustiprėjo , nors yra buvę , kad vaikai ar MB serga o aš pravaikštau . Tai ir į šitą virusą taip žiiūriu . PS ir mano mažakraujystė šiuo atvėju praverčia ... Bo organizmas neužsipuls labai stipriai viruso . Per stiprus imuninis atsakas sukelia labai aukštą temperatūrą ir tt..
Atiduokit man mano gyvenimą !!!! Noriu eiti į darbą . Noriu suknių ( kandys smaginasi spintoj drauge su kalorijomis ) , kandys graužia , kalorijos persiuvinėja ... Noriu raudono lūpdažio . Noriu žmonių.
MB buvo teisus , kai sakė , kad namie man būtų blogai ...
Važiuosim šiandien iki kaimo kelioms valandoms. Prabėgsiu kokį 10 km , gal ramesnė būsiu

Mergytę paliksim vieną namie , tegul pasilsi nuo mūsų , o mes nuo jos . Svarbu spėjom pasigrąžinti laiku vaiką, nepateko į tą mėsmalę. kaip supratau vakar buvo paskutinis skrydis iš Londės, o paskui ir R kompanijs sodina lėktuvus ant žemės .Bent taip skaičiau .
Bandau darbuotis , lakstau nuo vieno kompo prei kito ... namie nesigauna taip produktyvai kaip ofise