Labukas
smagu,kad givos,sveikos,kad artimieji sveiki.
Mudu savaitgali praleidom sode.Sestadieni stipriai padirbejom,o sekmadieni tik savo malonumui.Pasejau siltnamyje vazoneliuose agurku,cukiniju,sparaginiu,pas mus atsilo labai tik siandien kiek vesiau,ir visa savaite bus apie 18-20.
Issideliojom saligatvines plyteles poilsio aikstelei,sudejom kelmus stalui,MB suola padare.Is namu nusivezem vijokline roze,islaisvinom is vazono i dirva,turbut prigis ir subujos,pelynus pasodinau pagaliau i rasta nuolatine vieta.
Pomidoru turbut neturesiu,nezinau ar nusale ar nudege nuo saules,kai kurie numire visai kiti balti lapai.Kai padetus ant zemes eme est sliuzai,sukeliau ant lentynos,bet nuo pietu puses siltnamio siena uzdengiau agro.Ne turejo nudegt.O gal zeme,nes pirkom ne ta kaip visada.MB sako,kad per arti pietines saules siltnamio sienos ir nuvire nuo karscio.Vel padejau ant zemes,matysiu,seku kasdien.Galeciau sukist i zeme,zeme silta,bet neprisiruosiam nuplaut siltnamio is vidaus

vis kiti darbai kazkaip pasipina.
Smagu sode be proto,noriu namo gyvenamo ten.Nauji kaimynai is apleistos puses isirenge vistininka prie pat mano siltnamio uz tvoros,pradzioj buvau nuliudus,galvojau saule uzstos,bet ziuriu,vasara saule yra aukstai ir ne labai ten uzstoja,nebent sparaginem patvory nebebus saules,bet gerai yra tai,kad vejai is tos puses patys stipriausi buna ir tas statinys apsaugos siltnami nuo audru.
Tai va toks mano savaitgalis.