Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 04 21, 09:02)
Vištų mėšlas labai daug azoto  ...  Bo vištos nesisioja smile.gif

Zinau,kad turi daug,bet kas ten daugiau is trasu buvo,nebezinau,nes buvo uzrasyta ant plastmasinio kibiro,kuriame buvo.Kai busiu sode,paziuresiu ar nenusitryne,nes bijau,kad visai nenudvasinciau savo vargsiuku.
Baigiau grazius siulus,prineriau zuikiu,dabar dar reik pabaigt mano senai klientei uzsakyma atlikt,bet jos uzsakymas is man nusibodusiu siulu,kuriu spalvos man jau tiek nusibode,kad net viauk.Ji pripazysta tik spec.raudona,burgundi,spec beige,nezinau kaip isverst,kremine ne kremine,gal smelio spalvos,ir ruda riesutine bei mocha spalvas.Ir viskas.
Tiesa,savo mamai dovanu turi uzsakius spalvingus du zuikius su apranga,bet reikia surinkt zuikius,jau turiu nunerus,bet esu kazkokia persitempusi,noriu nert tik tai,ka as noriu,be jokiu uzsakymu,bet vel.siulai i pabaiga tokie,kokiu man reiktu.Zodziu ir noriu ir nezinau ko noriu.Cia toks nestumas turbut. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ačiū už patarimus Dusia37 bandysiu laistyti, matai turiu du rožynus vienam nieko o kitas nudegė verysad.gif nes pastarasis tiesiai prieš saulę verysad.gif. Šiandiena gal jau iki sodo lėksime tada ir ieškosiu rodos smile.gif jau suruošiau vieną partija kvietkų į sodą, bei ir tuo pačiu prigriebsiu pomikus ansktyvus dar nekišiu šiltnamin bet trioboj paliksiu, nes kaip čigonai mudu su MB kol susivežam paskui sezonui pasibaigus kol atsivežam atgal ir nieko naujo tep sakant smile.gif
Luety na žiū kaip smagu, kad gali jau ir norėti ir nenorėti o dar ir nežinoti ko norėti smile.gif O kas tau daugiau tinka megzti zuikius ar lėles?
pamislinau o kokia man gražiausia spalva? na ir žinote nežinau ....
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui už kavą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Spalvos visos gražios... Ir gražiausia kiekvieną diena būna vis kita : pagal nuotaiką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bent jau pas mane .
Muka rožėms tikrai padėtų nupurškimas kokiu tai gaivintoju .
Vakar iš Ate42 pasiėmiau savo augalus . Mano pomidorai skurdukai . Turi ranką moteriškė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai gražūs augalai 4u.gif
Žadėjau važiuoti iki darbo , bet VMI namų darbų nepadarė ... atidėsiu kitai dienai verysad.gif
Oras toks gražus, kad nuodėmė namie sėdėti ...
Muka jau kraustotės į sodą ? Pro mano darbą važinėsi ? Kada būsiu darbe gal stabtelsi savo baklažanų ? Mažiukai skurdukai , bet atsigaus ax.gif
Luety , kaip sekasi su Keto ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 04 22, 08:44)
Labas rytas,

Dėkui už kavą  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Spalvos visos gražios... Ir gražiausia kiekvieną diena būna vis kita :  pagal nuotaiką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Bent jau pas mane .
Muka rožėms tikrai padėtų nupurškimas kokiu tai gaivintoju .
Vakar iš Ate42 pasiėmiau savo augalus . Mano pomidorai skurdukai . Turi ranką moteriškė  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Labai gražūs augalai  4u.gif
Žadėjau važiuoti iki darbo , bet VMI namų darbų nepadarė ... atidėsiu kitai dienai verysad.gif
Oras toks gražus, kad nuodėmė namie sėdėti ...
Muka jau kraustotės į sodą ? Pro mano darbą važinėsi ? Kada būsiu darbe gal stabtelsi savo baklažanų ? Mažiukai skurdukai , bet atsigaus  ax.gif
Luety , kaip sekasi su Keto ?

Turiu ten to kur iš R raidės tai purkšiu vakare kaip nekepina saulė smile.gif
Būtinai pranešiu kaip važiuosiu darban iš sodo. Dar nepilnai kraustomės, kelios dienos namie kitos sode smile.gif nes kol karantinas tai darbe būnu 1-3 o paskui jau dirbu iš sodo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 04 22, 05:39)
Labos smile.gif

Ačiū už patarimus Dusia37 bandysiu laistyti, matai turiu du rožynus vienam nieko o kitas nudegė verysad.gif nes pastarasis tiesiai prieš saulę verysad.gif. Šiandiena gal jau iki sodo lėksime tada ir ieškosiu rodos smile.gif jau suruošiau vieną partija kvietkų į sodą, bei ir tuo pačiu prigriebsiu pomikus ansktyvus dar nekišiu šiltnamin bet trioboj paliksiu, nes kaip čigonai mudu su MB kol susivežam paskui sezonui pasibaigus kol atsivežam atgal ir nieko naujo tep sakant smile.gif
Luety na žiū kaip smagu, kad gali jau ir norėti ir nenorėti o dar ir nežinoti ko norėti smile.gif O kas tau daugiau tinka megzti zuikius ar lėles?
pamislinau o kokia man gražiausia spalva? na ir žinote nežinau ....
Kavos?

Labas rytas,

aciu uz kava su mano mylimos spalvos tulpem,net nuotaika pakele.
Vakar bandziau cancelint Easy Jet bilietus i Ispanija ir nieko nesigavo.Galiu tik perkelt data ir tai,turbut,butu su priemoka,nors raso,kad be priemokos,tik sumoket bilietu kainu skirtuma.O tai aisku,kad bus priemoka,nes musu bilietai pirkti is anksto,o sezono metu,jie visada brangesni.
Atsieit pries savaite iki skrydzio pranes,ar jis ivyks ar ne,tai tada galesiu daryt pinigu grazinima,jei bus reisas canceled,o jei ne,taip ir neissiaiskinau,ka reiks daryt.Niekur neradau galimybes cancelint dabar.Nu ka,jei ka busiu paremus EasyJet kompanija.
Muka,buna moterims nuotaiku kaita.Ir pensijoj visada stengiuosi daryt ka noriu,nes ko nenoriu darymo,gyvenime buvo daug.Bet vakar surinkau zuikio dalis i viena ir pradejau nert uzsakyma .Paskutiniu metu man nesvarbu ka nert,svarbu,kad tuo metu to noreciau.Siuo metu jauciu meile zuikiams,ju rengimui,improvizacijai.
Dusia,keto dar neisisavinta.Zinau zinau,nereikejo nutrukt,bet MB nervina,kepa visokius pyragus,anksciau kepe su migdolu,kokosu miltais,o dabra ju nera kur gaut,tai varo su paprastais,o as durnele,ragauju ragauju jo pyragus bigsmile.gif bigsmile.gif .Jau vakar net bariau ji. biggrin.gif biggrin.gif Susiimsiu,zinoma,bet dabar toks emociskai sunkus periodas man.Netvarka sunaus seimoj,ir tos situacijos negaliu pakeist,labai isgyvenu,labai sunku,o dar tas karantinas daug ka stabdo.Zodziu,reikia kiek palaukt.Ne tas galvoje.
Si ryta dzioviau sodely skalbinius,atrodo kiek silciau nei vakar,turbut vaziuosim i soda,jau reik daigus paliet,apziuret kurmio iskadas.
Laikykites,nesirkit. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 balandžio 2020 - 10:09
Labas rytas
Kavos ?

Toks gražus oras, Muka matyt sode ax.gif

Luety žinau tu gėlininkė : turiu kaliją , pradėjo leisti lapus , atsigaudinėti po žiemos miego .Ar galiu dabar ją persodinti ar jau pavėlavau ? Noriu vežti į kaimą ir sodinti į didelį vazoną , kad gyventų vasara lauke? Ar durnai galvoju ?
Šiemet pirmi metai neturiu kaime geltonų našlaičių vazone ax.gif Apsileidimas ax.gif

Šiandien atidirbu , ryt nuo pietų noriu dingti iš Kauno. Pavargau nuo to antsnukio dėvėjimo blink.gif Koks kaifas kaime ...
PS naktimis sapnuoju , kad rašau pareiškimus išeiti iš darbo. Matyt atėjo laikas kažką keisti blink.gif rolleyes.gif blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

aciu uz kava.Pas mus irgi grazu,sauleta.
Del kalijos,tai kokiam vazone ji dabar?Jei nedideliam,ir ji turi dar tik kelis lapelius,bandyk perkelt i didesni,jos gajos,jei yra nors viena bulvyte,isgyvens.Jei tai senovine balta kalija,vargu ar LT ji zydes lauke vasara.Lietuvoj jis zydi rudeni arba ziema kambaryje.Mano kiemelyje vazone jau zydi.Turiu atskyrus vaiku ir uzpernai pasodinus sode i zeme,irgi pradeda zydet,bet leidzia labai zalius ziedus,po to vidus isbalteja,o isore lieka zalia ir lapai apsale,matyt sode salciau.Lietuvoj vazonuose taip kaip mano, nesu macius zydint.Bet cia apie senovines baltasias.Ju dabar yra isvesta ivairiaspalviu,apie tas nezinau nieko.Baltasias ,per ziema zydine kambary,vasara isnesdavom i sodeli,isimdavom is vazonu ir ikasdavom darze.Atgal susodindavom i vazonus rudeni,per bulviakasi ir pasidaugindavo jos ,budavo matyt kelmeliai.
Vakar buvom sode,jau ragavom savo braskiu.Blogai dygo sparagines,galvoju todel kad laisciau ir jos pasidalino.Is 6 dygo 3.Ikisau dar ir nebelieju.Visa kita augina jau trecia lapeli(agurkai,cukinijos).Spinatai lauke jau leidzia tikrus lapelius,tuoj valgysim.Pelargonijos,padaugintos sakutem,palaikiau pora sav.vandeni,vienos isleido saknytes,kitos ne,sukisau praejusia sav i vazonelius,visos prigijo.
Pasodinau porus lauke,o i dezute siltnamyje pasejau astru.100m ju neturejau,bet ir nesu macius cia ju niekur darzeliuose,kaip LT,nezinau kodel,matysim ar mano augs.
Pomidorai jau gal 70% atsigave,paauge.
Vistu meslo kibiro uzrasas nusitrynes,nerizikuosiu purkst,be to sauleta pas mus labai.O kai baigsis karantinas(jei kada baigsis)ieskosiu karbamido.Kitam kartui.
Siandien bandysiiu isisavint keto is naujo,geda peleda man. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 balandžio 2020 - 08:58
Luety mano kalija ne senovinė , mano naujoviška fioletinė smile.gif Gavau dovanų , žydėjo vasarą, o per žiemą miegojo - nebuvo jokio lapelio . Dabar pradėjo leisti lapus , pabudo . Ji mažame vazone, jei tokiam paliksiu, tai kaime neišgyvens . Reikia sodinti į didelį ir dėti drėgmės granulių . Tada savaitę atlaiko be laistymo .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 04 23, 08:19)
Luety mano kalija  ne senovinė , mano naujoviška fioletinė smile.gif Gavau dovanų , žydėjo vasarą, o per žiemą miegojo - nebuvo jokio lapelio . Dabar pradėjo leisti lapus , pabudo . Ji  mažame vazone, jei tokiam paliksiu, tai  kaime  neišgyvens .  Reikia  sodinti į didelį ir dėti drėgmės granulių . Tada savaitę atlaiko  be laistymo .

Jos kitokios,atrodo neturi net tu puslyciu-bulvyciu,apie jas nieko nezinau.
Atsakyti
labas rytas

Dėkui Luety už patarimus dėl kalijos. Bandysiu kažką daryti , gal nenužudysiu ax.gif
Muka prašapus , matyt relaksuoja sode smile.gif Man vakar visai darbinga diena buvo ... Tik nusikaliau.

PS vakar Jurginės buvo - žemės negalima judinti smile.gif Senoviniai prietarai ...

Atsakyti
Labos smile.gif Aciu už kavela smile.gif aha relaksuoju sode daug nenuveikiu nieko kažko šlubuoja sveikata spaudimas aukštas ir niekaip nenumuštų verysad.gif na va nuaidėjau prietaram nes formavau viena daržiuką. Tiesa šiandiena turiu važiuoti darban nesinori bet reikia o jau kaip grįšiu tai reikes kvietkas išsodinti smile.gif
Atsakyti
Labos,sveikos, 4u.gif
netikiu jokiais prietarais,pasejau astras i dezute ir paravejau nedaug avieciu buvusia vieta,bet dziaugiaus,kad perkelem is ten avietes,nes vanduo stovi prakrapscius zeme,ten niekas negali augt,perdaug dregna,nebent tokie augalai,kurie megsta baloj augt.Net zoliu israut negalima,limpa skapias lyg molus prie ranku.
Sode smagu,tik darbu nebeturiu kol kas ten,tik laistymas.Bet vistiek vaziuosim,ore,saulytej pabut gera.
Atsakyti