QUOTE(Muka @ 2020 04 22, 05:39)
Labos
Ačiū už patarimus Dusia37 bandysiu laistyti, matai turiu du rožynus vienam nieko o kitas nudegė

nes pastarasis tiesiai prieš saulę

. Šiandiena gal jau iki sodo lėksime tada ir ieškosiu rodos

jau suruošiau vieną partija kvietkų į sodą, bei ir tuo pačiu prigriebsiu pomikus ansktyvus dar nekišiu šiltnamin bet trioboj paliksiu, nes kaip čigonai mudu su MB kol susivežam paskui sezonui pasibaigus kol atsivežam atgal ir nieko naujo tep sakant

Luety na žiū kaip smagu, kad gali jau ir norėti ir nenorėti o dar ir nežinoti ko norėti

O kas tau daugiau tinka megzti zuikius ar lėles?
pamislinau o kokia man gražiausia spalva? na ir žinote nežinau ....
Kavos?
Labas rytas,
aciu uz kava su mano mylimos spalvos tulpem,net nuotaika pakele.
Vakar bandziau cancelint Easy Jet bilietus i Ispanija ir nieko nesigavo.Galiu tik perkelt data ir tai,turbut,butu su priemoka,nors raso,kad be priemokos,tik sumoket bilietu kainu skirtuma.O tai aisku,kad bus priemoka,nes musu bilietai pirkti is anksto,o sezono metu,jie visada brangesni.
Atsieit pries savaite iki skrydzio pranes,ar jis ivyks ar ne,tai tada galesiu daryt pinigu grazinima,jei bus reisas canceled,o jei ne,taip ir neissiaiskinau,ka reiks daryt.Niekur neradau galimybes cancelint dabar.Nu ka,jei ka busiu paremus EasyJet kompanija.
Muka,buna moterims nuotaiku kaita.Ir pensijoj visada stengiuosi daryt ka noriu,nes ko nenoriu darymo,gyvenime buvo daug.Bet vakar surinkau zuikio dalis i viena ir pradejau nert uzsakyma .Paskutiniu metu man nesvarbu ka nert,svarbu,kad tuo metu to noreciau.Siuo metu jauciu meile zuikiams,ju rengimui,improvizacijai.
Dusia,keto dar neisisavinta.Zinau zinau,nereikejo nutrukt,bet MB nervina,kepa visokius pyragus,anksciau kepe su migdolu,kokosu miltais,o dabra ju nera kur gaut,tai varo su paprastais,o as durnele,ragauju ragauju jo pyragus

.Jau vakar net bariau ji.

Susiimsiu,zinoma,bet dabar toks emociskai sunkus periodas man.Netvarka sunaus seimoj,ir tos situacijos negaliu pakeist,labai isgyvenu,labai sunku,o dar tas karantinas daug ka stabdo.Zodziu,reikia kiek palaukt.Ne tas galvoje.
Si ryta dzioviau sodely skalbinius,atrodo kiek silciau nei vakar,turbut vaziuosim i soda,jau reik daigus paliet,apziuret kurmio iskadas.
Laikykites,nesirkit.