Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka , kultivatorių nuomavaisi ten pat kaip visada ? Veikia ?
Man reikia kirptis ir dažytis plaukus... Kada paleis kirpyklas ? teks pirkti dažus ir tepti pačiai . Žila kaip močiutė.
Šiandien reikės važiuoti iki darbo . Nes namai apėjo popieriais, o kitų trūksta. Taigi mokesčiai jokių deklaracijų teikimo neatšaukė .

Muka, kaip kojos ? gal pašalai ?
Aš po vekykinių nuodėmių grįžtu į keto . Nežinau , kur mano kūne telpa TIEK vandens biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už kavą smile.gif
Patinimo nėra, skaumas bezbožnas verysad.gif ir svarbiausiai naktį verysad.gif Nepašalau, nes jau man senai taip bet anksčiau netaip skaudėjo o dabar tas mėšlungis taip išsuka pirštus, na žodžiu... dėl to ir magnį gėriau didesnėm dozėm nepadėjo verysad.gif
Šaunuolės jūs mergai smile.gif man smegendėžė dar nesusitvrakė ....
Ten pat ir veikia, man tinka nuomotis penktadienį tai išeina visas savaitgalis, nes atiduoti reikia tik pirmadienį iki 10 val. tai per tas tris dienas vistiek ištaikai kai nelyja. Nors jazau kaip reikia lietaus... mano rožės be gyvybės verysad.gif kaip gaila cieli 4 krūmai ...

Atsakyti
Labas rytas,
Pasidarbavom sode vakar.Graziai sudygo spinatai,morkos,burokeliai,salotos,,zirniai,rukola lauke,siltnamyje agurkai ,cukinijos,sparagines,bazilikas,ciobreliai.
Pomidorai dalis pagrazejo labai,bet dalis ,mano akim ,dar pablogejo.Nu jau kaip bus taip.Paprika paaugo per ta savaite graziai.Salotu pilnas bliudelis,dviem kartams tikrai uzteks pietums.
Svogunu laisku jau galiu pasiskint graziu nuo mano viengalviu sodintu gruodyje.Jau smagu,kai yra kas valgomo.Braskes kibiruose kur siltnamyje,kazkodel labai smulkios uogos.Turbut jau velu trest?
Agrastai zydi,uztverem plonu tinkleliu,pauksciai nebenules,bus uogu graziu.Avietes kur iskelem i sausesne vieta,didesne dalis jau auga,bet dalis dar nerodo gyvybes.Siemet ju bus maziau,bet kitiem metam tikrai joms bus geriau ir uogu bus daugiau.
Nu bet kurmis tai kerta per nervus,kai ateinu.Isvares per mano visas sudygusias lysves,nu jau esu pikta ant jo,ne tas zodis.
Tai va,mano sodo apzvalga atlikta. bigsmile.gif
Muka,gal vistik magnio kalio trukumas,jei bandei keto ,kad ir ne rimtai,ar rimtai,ir cia dideles dozes nepadeda,tik pastovus varojimas tirpintu milteliu vandenyje pavidalu ta laikotarpi,kol ieini i ketoze ir uztvirtini.Paskui jau galima ir tabletem gert.Kuratore sake,kad tai gali but ne tik magnio trukumas,net ir magnezijos,kalio,natrio,arba dar kazko,reiktu kraujo tyrimo nuoseklaus.
As dar neieinu i svaria keto,vakar visa diena puikiai,o vakare MB vynu sugunde prie kiaulienos kepsniuku,bet pradejau jau su brone kava,kad alkio ilgai nejaust,gal siandien iseis svariai issilaikyt.2kg nurident sventinio prieaugio reikia.
Nesirkit,geros dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 balandžio 2020 - 09:30
Muka, skambinkis daktarui savo . Pagal skausmo stiprumą ką rašai man atrodo artritas ... Turiu pažįstama kuri naktim lipa sienom . Paaštrėjimas pas ją dabar. Bet aš ne daktarė . Autoimuninė liga. Paleo knygoj yra autoimuninis protokolas man rodos ? dar vienas stimulas ax.gif Liūdnas žinoma.

Visos koros mane jau taip ... pyp pyp pyp. Susergi - pasveiksti ,arba numiršti ir psio . O ne bijoti savo šešėlio kaip dabar . Ilgalaikėj perspektyvoj Švedai tikrai išloš. Manau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 04 16, 08:51)
Muka, skambinkis daktarui savo .  Pagal skausmo stiprumą ką rašai man atrodo artritas ... Turiu pažįstama kuri naktim lipa sienom . Paaštrėjimas pas ją dabar.  Bet aš ne daktarė . Autoimuninė liga. Paleo knygoj yra autoimuninis protokolas man rodos ? dar vienas stimulas  ax.gif  Liūdnas žinoma.

Visos koros mane jau taip ... pyp pyp pyp. Susergi - pasveiksti ,arba numiršti ir psio . O ne bijoti savo šešėlio kaip dabar .  Ilgalaikėj perspektyvoj Švedai tikrai išloš. Manau .

Mane irgi veikia ta baime.Niekas nieko konkretaus nezino kaip veikia,ant kokiu pavirsiu ir kiek islieka,daug melo,daug spekuliaciju,negatyvo.Ir,jauciu,kitaip jau vargu ar bebus.Ta uzkrato baime mus lydes visad.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 04 16, 11:29)
Mane irgi veikia ta baime.Niekas nieko konkretaus nezino kaip veikia,ant kokiu pavirsiu ir kiek islieka,daug melo,daug spekuliaciju,negatyvo.Ir,jauciu,kitaip jau vargu ar bebus.Ta uzkrato baime mus lydes visad.

Luety skaitau tik mokslo straipsnius o ne apie sąmokslo teorijas...
Didžioji dalis persirgsim .
Didžioji dalis besimptomine forma ( Islandija, testuoja labai daug , galima daryti išvadas ).
Visi blokatoriai ( vaistai nuo choletserolio , spaudimo , imuniteto slopintojai .... ir tt ) rizika, nes imunitetas neužsiveda. Rūkimas - rizika .
Vyrams pavojingesnis . Italijoje 70 pr mirčių vyrai . Ispanijoje dar daugiau ...

Lietuva testuoja daug, testavimas 3 kartus geresnis negu UK.

Mano pažįstamo dukra UK . Temperatūra, skonis ir uoslė dingo . Kadangi jauna 23 ar 24 metai niekas testų nedaro . Net karantinuotis neliepė - darbdavys pats paprašė neiti į darbą. Mano vaiką su vienu simptomų iš karto testavo .
Sustoti jis nesustos , visas karantinas ne sustabdymui , o kad neužkimšti ligoninių . Laiko tempimas. Kad pasiruošti kaukių daktarams , palatų , apartų ir tt. kad išmokti dirbti . Tęsis ilgai.
O nuo ko mirė užsikrėtę niekas nežino . Skrodimų nedaro , nes per daug pavojinga.
Išmoksim gyventi kitaip.
Mokslo požiūriu ir taip labai ilgai gerai gyvenom ... Mokslas to laukė ir tikėjosi , valdžia ir paprasti žmonės ne ax.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Nenuvetinkim gamtos. Žmonės nori būti dievais, tipo jie patys virusą sukūrė . Mes tik gamtos dalis.
Vakarų kultūroje nebelikę mirties . Visi pamiršta , kad kas gimė tas ir mirs... Jei prisimintų , gal doriau gyventų.

Čia tik mano filosofija ...
Neprivaloma skaityti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 balandžio 2020 - 11:20
QUOTE(Dusia37 @ 2020 04 16, 12:18)
Luety  skaitau tik mokslo straipsnius o ne apie sąmokslo teorijas...
Didžioji dalis persirgsim .
Didžioji dalis besimptomine forma ( Islandija, testuoja labai daug , galima daryti išvadas  ).
Visi blokatoriai ( vaistai  nuo choletserolio , spaudimo , imuniteto slopintojai .... ir tt ) rizika, nes imunitetas neužsiveda. Rūkimas - rizika .
Vyrams pavojingesnis . Italijoje 70 pr mirčių vyrai . Ispanijoje dar daugiau ...

Lietuva testuoja daug, testavimas 3 kartus geresnis negu UK.

Mano pažįstamo dukra UK . Temperatūra, skonis ir uoslė dingo . Kadangi jauna 23 ar 24 metai niekas testų nedaro . Net karantinuotis neliepė - darbdavys pats paprašė neiti į darbą.  Mano vaiką su  vienu simptomų iš karto testavo . 
Sustoti jis nesustos , visas karantinas ne sustabdymui , o kad neužkimšti ligoninių . Laiko tempimas. Kad pasiruošti kaukių daktarams , palatų , apartų ir tt. kad išmokti dirbti . Tęsis ilgai.
O nuo ko mirė užsikrėtę niekas nežino . Skrodimų nedaro , nes per daug pavojinga.
Išmoksim gyventi kitaip.
Mokslo požiūriu ir taip labai ilgai gerai gyvenom ... Mokslas to laukė  ir tikėjosi , valdžia ir  paprasti žmonės ne  ax.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Nenuvetinkim gamtos. Žmonės  nori būti dievais, tipo jie patys virusą sukūrė . Mes tik gamtos dalis. 
Vakarų kultūroje nebelikę mirties . Visi pamiršta , kad kas gimė tas ir mirs... Jei prisimintų , gal doriau gyventų.

Čia tik mano filosofija ...
Neprivaloma skaityti smile.gif

pritariu 101 %
Atsakyti
Labas rytas,
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka kaip kojos ?
Luety kiek pavyko nukratyti nuo tu +2? Turėtum per savaitę...

Lietuva po truputi atsileidžia. Turi daktarai kaukių, įrangos ir tt. pasiruošę ... Labai pasijautė kad daugiau mašinų ir žmonių vakar vakare einat eilinį ratą aplink rajoną .
Vakare lėksim į kaimą. Ten saugu smile.gif Noriu kiaulės karkos aluje virtos, jei gausiu pirkti . Ryt pagaminčiau ir nereiktų sukti galvos .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 04 17, 06:41)
Labas rytas,

Muka kaip kojos ?
Luety kiek pavyko nukratyti nuo tu +2? Turėtum per savaitę...

Lietuva po truputi atsileidžia.  Turi daktarai  kaukių, įrangos  ir tt. pasiruošę ... Labai pasijautė kad daugiau mašinų ir žmonių vakar vakare einat eilinį ratą aplink rajoną .
Vakare lėksim į kaimą. Ten saugu smile.gif Noriu kiaulės karkos aluje virtos, jei gausiu pirkti . Ryt pagaminčiau ir nereiktų sukti galvos .

Labas, mielosios
mukute, o tau dėl giluminių venų trombozės niekas niekada nieko nesakė, netyrė? Mamutės nusiskundimai buvo tokie patys. darė kraujo tyrimą-nerodė, šeimynistė sakė artrozė. Neapsikentus nuvežiau į odos, tyčia te, nes siuntimo nereikia. Daktarė tik pažiūrėjus suskambino su kitais ir padarę tyeimus paguldė. Pasidomėk.
luety, skaitau apie tave ir širdis džiaugias. Prisimenu kaip skaitydavai mus ir sakei, kad sodas tik svajonėse, o jos ėmė ir išsipildė. O dar ir vyriškis, kuris buvo prieš, dabar darbuojasi ir irgi laimingas.
Dusia, kai pagauna nerimas dėl šitos visuotinės trydos, ateinu, tave paskaitau, kaip raminantys. biggrin.gif Taip ramiai, paprastai ir aiškiai dėstai. wub.gif Rašai, kad nori karkos. Padariau atradimą. Iš autoparduotuvėje prekiaujančio A. Banionio ūkio produkcijos pirkau šviežią mėsą. Šoninę ir kiaulienos jautienos faršą. Mergaitės, mėsytė, kaip anksčiau savo pjaudavom. Taip, brangesnė gerokai, bet kokybė wub.gif wub.gif wub.gif
Kažkada pas jį tvarkiau savo srities darbus, tai gatavos produkcijos nepirkdavau, bet tada jis jau buvo pradėjęs modedernizuotis. Dabar gal ir su gatava viskas ok, nežinau, bet pirkti dar rankla nekyla. Bet šviežią pats augina, buvau ir fermose, žinau-augina, ir dabar kai įsivežti tikriausiai nėra tiek kiek nori, turbūt gavau tikrą ūkiškai augintą. Rekomenduoju 100%.
Pavariau reklamos. Dusiuk, kada tau pomikus ir palergoniją atvežt? Man netrukdo, gali būt ir būt, atvešiu kai pasakysi. Dar prašymą turiu-gal vėl sliekais pasidalintum? neįsivaizduoju kur, bet nėra.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 17 balandžio 2020 - 08:05
QUOTE(ate42 @ 2020 04 17, 09:05)

Iš autoparduotuvėje prekiaujančio A. Banionio ūkio produkcijos pirkau šviežią mėsą.

Dusiuk, kada tau pomikus ir palergoniją atvežt?

Dar prašymą turiu-gal vėl sliekais pasidalintum? neįsivaizduoju kur, bet nėra.... unsure.gif

Ate42 patikslink kada ir kur jie Kaune prekiauja ? Mėsos skonį tai aš labai jaučiu ...

Kitą savaite kurį vakarą grįši parašyk . Man tinka visi ... Duosiu baklažanų . Daigai palanginiai , pavargę, bet tavo ranka gera, atsigaus smile.gif

Nebeturiu sliekų . Išėjo ar kurmiai suvalgė ? Mukos reikia prašyti . AŪŪŪŪ Muka, ar dalinsiesi ??? Mudviems su Ate42 reikia 4u.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ate,kaip smagu,kad ateini,nors retai.
Na as nei rami,nei ne del to Covid-19,tiesiog budri.Zinau,kad visi tures persirgt,na 80%,bet tai nesinori papult i ta statistika kur juodai rasosi,nes tas persirgimas turi dvi baigtis.Saugomes,plaunam rankas,MB eidamas apipirkt dedasi ir kauke ir pirstines,rubus gryzes palieka uz duru lauke vedintis saulej,batus irgi,po to dezinfekuojam viska,turim priemoniu.Maista imu is maisu ir metu i kriaukle,kas imanoma plaunu su muilu,kas ne,dezinfekuoju sterilia servetele,tada sluostau ir i saldytuva,po to pati keiciu rubus,plaunu rankas.Nu kazkaip ramiau,kai ta rituala atlieku.Jei vaziuojam i soda,visus pavirsius,kur lieciam,rankenas vartu varteliu,spynas ir kt,lieciam su servetele,po to sode plaunam rankas.Man taip ramiau,o kiek padeda nezinau.
MB labai pameges soda yra,jis dabar mano varomoji jega.Jis sau turi darbu nusimates grazint sodo sklypa ojojoj kiek i prieki,man net piktis ima,kad nebuvo toks jaunystej,butume kitaip gyvene,nu bet ka,reikia dziaugtis tuom ka turi ir kada turi.Ir vis dziaugiasi,kad turim ta sklypeli.
Siandien vel salta lauke,net siluma isijungiau.
Si ryta radau savo saskaitoje iplaukusiu pinigu is savivaldybes pasalpu ofiso,ta suma nei siokia nei tokia,o laisko pries tai nebuvo,nebuvau informuota niekaip,ar sumazino ismokas,ar kas cia pasidare,bet paskui atejo pastininkas ir atnese laiska is ju,kad padidina ismokas del viruso,o ta imoka,skirtumas tarp buvusio ir busimo uz praeita laika.Nu smagu,kad valstybe neuzmirsta musu.Ir dziaugtis bijau.Kai pagalvoji,tai mums pensininkams tikrai nera bedos kol kas,gaila tik zmogiuku,dirbausiu mazose firmelese,kurios nenori imt valstybes subsidiju,kad moket savo buvusiems darbuotojams,bet mano aplinkoj,kol kas visiems gerai dar.
Pas mus pratese karantina dar 3 savaitem,kaip ir Prancuzijoj.
Itale mano drauge pralinksmejo,jau daugiau paraso.Nors jos tevelis virs 90m.amziaus gyvena su seserim,o sesers vyras kalejimo priziuretojas,o kalejime protrukis viruso,bet jie nei vienas nesusirgo.O Italijoj jau mazeja susirgimu ir mirciu.
Muka,kur dingai,ar tau viskas gerai?Gal nejai i darba ir isvarei i soda,o ten rysio nera?Tikiuosi,kad sveika.O del giliuju venu verta issitirt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 balandžio 2020 - 11:10
Labos smile.gif

Nedingau, tiesiog lėkiau miestan kultivatoriuas, tiesa Dusia37 pasikeitė tvarka savaitgaliui gali imti nuo 15 val, jeigu anksčiau ims kaip už dvi paras. MB šiandiena sukultivuos ir vežu atgal. Kojas skauda, ačiū kaip baigisis karantinai reiks ieškoti rodos. Tai kur tas Banionis prekiauja greit išduok paslaptį Ate42 smile.gif Kaip smagu kad užlėki, kaip tau sekasi mieloji smile.gif Dabar apie sliekus na mačiau yra tik pasakykite kur ir kada atvešiu smile.gif tik va ištampė jau MB kompostą, bet mačiau kibire dar liko, tai kad nelipti kompostinėn tikrai bus smile.gif Nulėkiau ir pririnkau, kol MB su kultivatoriumi nesumalė taip kad bus tik Dusia37 primink kaip man juos laikyti smile.gif O jeigu šiandiena užveščiau kokia apie 15 tiktų o tu perduotumei ir Ate42 jus kaiminkos smile.gif
Jo ir aš kada pamislinau. kad va Luety teip svajojo daržiuko ir t.t. svajonės pildosi 4u.gif
Atsakyti