Labas rytas,
Pasidarbavom sode vakar.Graziai sudygo spinatai,morkos,burokeliai,salotos,,zirniai,rukola lauke,siltnamyje agurkai ,cukinijos,sparagines,bazilikas,ciobreliai.
Pomidorai dalis pagrazejo labai,bet dalis ,mano akim ,dar pablogejo.Nu jau kaip bus taip.Paprika paaugo per ta savaite graziai.Salotu pilnas bliudelis,dviem kartams tikrai uzteks pietums.
Svogunu laisku jau galiu pasiskint graziu nuo mano viengalviu sodintu gruodyje.Jau smagu,kai yra kas valgomo.Braskes kibiruose kur siltnamyje,kazkodel labai smulkios uogos.Turbut jau velu trest?
Agrastai zydi,uztverem plonu tinkleliu,pauksciai nebenules,bus uogu graziu.Avietes kur iskelem i sausesne vieta,didesne dalis jau auga,bet dalis dar nerodo gyvybes.Siemet ju bus maziau,bet kitiem metam tikrai joms bus geriau ir uogu bus daugiau.
Nu bet kurmis tai kerta per nervus,kai ateinu.Isvares per mano visas sudygusias lysves,nu jau esu pikta ant jo,ne tas zodis.
Tai va,mano sodo apzvalga atlikta.
Muka,gal vistik magnio kalio trukumas,jei bandei keto ,kad ir ne rimtai,ar rimtai,ir cia dideles dozes nepadeda,tik pastovus varojimas tirpintu milteliu vandenyje pavidalu ta laikotarpi,kol ieini i ketoze ir uztvirtini.Paskui jau galima ir tabletem gert.Kuratore sake,kad tai gali but ne tik magnio trukumas,net ir magnezijos,kalio,natrio,arba dar kazko,reiktu kraujo tyrimo nuoseklaus.
As dar neieinu i svaria keto,vakar visa diena puikiai,o vakare MB vynu sugunde prie kiaulienos kepsniuku,bet pradejau jau su brone kava,kad alkio ilgai nejaust,gal siandien iseis svariai issilaikyt.2kg nurident sventinio prieaugio reikia.
Nesirkit,geros dienos.