Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas ,

Imu kavos 4u.gif dėkui Muka.

Muka , bėdos ko nebuvo pastaruosius 10 metų - rakina nugarą, sportai tai uždrausti ... O namie kiek čia aš prasitampau - simboliškai. Tikrai ne 1,5 val iki prakaito . Pajaučiau , kad jau negerai , tai ir pasitariau su daktaru ... Liepė susileisti vitamino B. Nakčiai kažką geriamo prarašė , miegu kaip kūdikis. Žinau , kad jei nieko nebūčiau dariusi būčiau lūžus rimtai . Jaučiu . Man jau pušimtis metų , reikia save dabotis . O ne lėkt kol nukrisiu ir tada iš gabaliukų rinktis. Susitvarkysiu .
Turiu savo filosofija apie ligas : didžioji dalis tam , kad mus pristabdytų kai užsilekiam ir nebematom kas darosi aplink .
O ką daryti , kad nesirgčiau žinau , reikia numest pusę darbų ir imti džiaugtis kitais malonumais. . MB dabar labai geras laikas, vaikų mokslai į pabaigą . Kiek gali gyventi ant adrenalino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kai lankiau TKM kursus - tai labai gražiai išaiškino dėl ligų : kai susergi ir ateini pas gydytoją tai pirmiausia liepia pakeisti:
mąstymą ir mitybą
Jei nepadeda - užsima akupuktura ar akupresūra ... vienžo masažai ,
Ir jei tai nepadeda - duoda gerti žolių ...
Vakarų medicinoj du pirmi punktai praleisti - bėgam pas daktarus ir gaunam pročkelių , Nes neturime laiko sustoti .
Ps man labai patinka mano gydytojas, (jis vadybininkas, ne gydytojas)... Bet mes labai gražiai susbendraujam su juo smile.gif Abu konkretūs žmonės smile.gif
Ir labai mielai siūlo biliotenį smile.gif o kai pasakau , kad aš nelabai galiu imti jo dėl darbo specifikos , tai visada mane isdurnina - sako kol taip elgsiesi , niekas Tavęs darbe ir nedabos smile.gif Direktorių bėdos , kad nėra , kas pakeičia ... Kai susidurs su realybe , pamatys kiek esi verta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš tuo netikiu , dabas yra darbas - vienas nuo mieto , kitas į tą vietą ....
Dukra labai pergyvena dėl nežinomybės - kas bus kitais metais , kaip mokysis ... pora univerų UK jau paskelbė , kad mokslas vyks nuotoliniu būdu . Jų dar tyli ... Ir ką daryti - nuomuotis būstą ar ne ? Jei nuotoliniu budu mokysis nėra prasmės pinigus mėtyti už buto nuomą... O metai tai smagiausi , studijų . Ir sėdėti pas tėvus menka paguoda ax.gif
Ot prisiguodžiau : )
Gražios ir džiaugsmingos Jums dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 gegužės 2020 - 08:48
QUOTE(Dusia37 @ 2020 05 27, 07:46)
Labas rytas ,

Imu kavos  4u.gif  dėkui Muka.

Muka , bėdos ko nebuvo pastaruosius 10 metų  - rakina nugarą, sportai tai uždrausti ... O namie kiek čia aš  prasitampau - simboliškai. Tikrai ne 1,5 val iki prakaito . Pajaučiau , kad jau negerai , tai ir pasitariau su daktaru ... Liepė susileisti vitamino B. Nakčiai kažką geriamo prarašė , miegu kaip kūdikis. Žinau , kad jei nieko nebūčiau dariusi būčiau lūžus rimtai . Jaučiu . Man jau pušimtis metų , reikia save dabotis . O ne  lėkt kol nukrisiu ir tada iš gabaliukų rinktis. Susitvarkysiu .
Turiu savo filosofija apie ligas : didžioji dalis tam , kad mus pristabdytų  kai užsilekiam ir nebematom kas darosi aplink .
O ką daryti , kad nesirgčiau žinau , reikia numest pusę darbų ir  imti džiaugtis kitais malonumais. . MB  dabar labai geras laikas, vaikų mokslai į pabaigą .  Kiek gali gyventi ant adrenalino  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Kai lankiau TKM kursus - tai labai gražiai išaiškino dėl ligų : kai susergi ir ateini pas gydytoją tai pirmiausia liepia pakeisti:
mąstymą ir mitybą
Jei nepadeda  - užsima akupuktura ar akupresūra ... vienžo masažai ,
Ir jei tai nepadeda - duoda gerti žolių ...
Vakarų medicinoj du pirmi punktai praleisti  - bėgam pas daktarus ir  gaunam pročkelių , Nes neturime laiko sustoti .
Ps man labai patinka mano gydytojas, (jis vadybininkas, ne gydytojas)... Bet mes labai gražiai susbendraujam su juo smile.gif Abu konkretūs žmonės smile.gif
Ir labai mielai siūlo biliotenį smile.gif o kai pasakau , kad aš nelabai galiu imti jo  dėl darbo specifikos , tai visada mane isdurnina - sako kol taip elgsiesi , niekas Tavęs darbe ir nedabos smile.gif Direktorių bėdos , kad nėra , kas pakeičia  ...  Kai susidurs su realybe , pamatys kiek esi verta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Aš tuo netikiu , dabas yra darbas - vienas nuo mieto , kitas į tą vietą ....
Dukra labai pergyvena dėl nežinomybės - kas bus kitais metais , kaip mokysis ... pora univerų UK jau paskelbė , kad mokslas vyks nuotoliniu būdu . Jų dar tyli ... Ir ką daryti - nuomuotis būstą ar ne ? Jei nuotoliniu budu mokysis nėra prasmės  pinigus mėtyti už buto nuomą... O metai tai smagiausi , studijų . Ir sėdėti pas tėvus menka paguoda  ax.gif
Ot prisiguodžiau : )
Gražios ir  džiaugsmingos Jums dienos  4u.gif

As durna,egoiste,bet neisleisciau dukros nuo saves dabartiniais baisiais laikais,As manau,nebereiks mums nei mokslu,nei ko.Atejom taska,vadinkit,kaip norit,3-iu pasauliniu karu,apokalipse,globalistu isdaigomis,b et visi zenklai rodo tai.Taip pasaulis dar nebuvo isprotejes ir klapciukai nevykde taip uoliai ir gana puikiai surezisuoto melo visame pasaulyje vienodai.unsure.gif Cia tik mano toks pastebejimas.mastymas.Butu nuomotis bus visada.Jei scenarijus pasikeistu,visada ras.Cia ju nuomai nbetruksta.O ji dave uzklausima univerui?
As,jei galeciau,susisemciau savo vaikus su ankukais ir begciau i miskus,kuo toliau nuo civilizacijos, biggrin.gif biggrin.gif Bet mano vaikai masto kitaip,o gal bijo sau pripazint tai,nezinau.Jei ka,neskaitykit,cia as seju negatyva,nedorele.Neturiu pairatianciu,visi bijo apie tai kalbet,kol kas jiems 5G pazanga-virusas yra tikras ir daug,protu nesuvokia,o nesuvokiu pilnai ir as,kad tai vyksta su mumis.Sirdis sako,bek i Tevyne,bet paskaitau ,kad Tevynej vyksta tas pats ir vel atsoku.
O bus kaip bus ir kaip turi but,as tik dulkele zemej.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 05 27, 10:07)
As durna,egoiste,bet neisleisciau dukros nuo saves dabartiniais baisiais laikais,As manau,nebereiks mums nei mokslu,nei ko.Atejom taska,vadinkit,kaip norit,3-iu pasauliniu karu,apokalipse,globalistu isdaigomis,b et visi zenklai rodo tai.Taip pasaulis dar nebuvo isprotejes ir klapciukai nevykde taip uoliai ir gana puikiai surezisuoto melo visame pasaulyje vienodai.unsure.gif Cia tik mano toks pastebejimas.mastymas.Butu nuomotis bus visada.Jei scenarijus pasikeistu,visada ras.Cia ju nuomai nbetruksta.O ji dave uzklausima univerui?
As,jei galeciau,susisemciau savo vaikus su ankukais ir begciau i  miskus,kuo toliau nuo civilizacijos, biggrin.gif  biggrin.gif Bet mano vaikai masto kitaip,o gal bijo sau pripazint tai,nezinau.Jei ka,neskaitykit,cia as seju negatyva,nedorele.Neturiu pairatianciu,visi bijo apie tai kalbet,kol kas jiems 5G pazanga-virusas yra tikras ir daug,protu nesuvokia,o nesuvokiu pilnai ir as,kad tai vyksta su mumis.Sirdis sako,bek i Tevyne,bet paskaitau ,kad Tevynej vyksta tas pats ir vel atsoku.
O bus kaip bus ir kaip turi but,as tik dulkele zemej.

Luety, nu ar baigsi? biggrin.gif Jau kai bus ta apokalipsė, tai ir be tavo galvojimų bus, o tu iki jos sėkmingai susigadinsi nervus ir sveikatą. Ir kuo čia tie laikai išskirtinai baisūs? Tiesiog, jie kitokie, neįprasti mums, su tokiais dalykais nesusidūrėm dar. Ir kodėl mokslų nereikia? Visko, visko dar reikia ir tikrai reiks. O kai nereiks, tai nereiks biggrin.gif Jau pas tave čia ne negatyvas, o isterija - soriuks. Nu aš gal per durna ar neturiu kuo galvot, nes galvojamojoj daly tuštuma biggrin.gif. Bet kaip man vienodai rodo, kas bus ar nebus... Juolab, kad niekas nieko nežino, o aš nemėgstu galvos apsikrauti dalykais, apie kuriuos niekas nieko nežino, man neįdomu tos visos sąmokslo teorijos. Mano galvoj nelabai telpa sugalvot, kaip čia šiandien su darbais apsimušt, kaip čia visus ne darbinius reikalus spėt pasidaryt ir netingėt biggrin.gif. Tai kur jau čia globalios problemos... biggrin.gif
Dėl vaikų. Kaip gyveno, taip gyvena. Dirba, mokosi. Kodėl kažką keist dėl to, bėgt į miškus ar dar kur? Kame logika? Kas iš to? Kam nuo to geriau?
Atsakyti
Luety , niekas nepasikeis ... Niekas.
O sąmokslo teorijų ir pliotkų visaisi laikais buvo .

Klausiau ir aš tų teorijų biški smile.gif Bet nesupratau : jei sučipuos skiepais kas mane seks ? Kam aš įdomi ?
Krūva FB žnonių "ant galvos " stovi , kad tik surastų sau gerbėju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jei virusas sukurtas, tai kam reikėjo tokio silpno ? jei norėjo žmoniją išnaikiti , taigi rimtą virusą galėjo sukurti .
Ir kas iš žmonių yra nemirtingas ? Reikia būti nemirtingu , kad tuo užsiimti ....

Ps pasižiūrėkit į gamtą - prisiveisė vienos rūšies gyvių - aplanko ligos . Žmonija išsigimsta. Per ilgai gyvena, jau net ne gyvena, o egzistuoja .

Girdėjau teoriją , kad nuo skiepų pasidarysim sterilūs ? Kiek žmonių galvos išplautos - natūraliai sterilūs .
Nereikia nei skiepų ar čipų , jei tu myli tos pačios lyties individus esi aukščiau už kitus. Ir apie tave nieko pasakyti negaliima blogo smile.gif O daugintis tokie negali ... Visa tai jau altikta. PS UK tarp vyriškos lyties jaunimo tai tokių labai labai ... Kai buvom pas dukrą - aš vis renku žentus ( juokias ) o dukra vis rūšiuoja, kad 99 pr išrenku Ono ...
O sakot sučipuos ir nebeturėsiu savo valios... elgsiuosi kaip lieps smile.gif
O dabar ne taip ? Norin išgyventi ir užauginti 2 vaikus ne skurde , turi dirbti abu tėvai ( buvo laikas kai moterys galėjo nedirbti ... )
Visi sąmokslo teorijų skleidėjai labai išsigando - liko nuogi prieš gamtą ...Negali patikėti , kad jie žmonės tik gamtos dalis smile.gif taigi jie aukščiau už peles ir balandžius... O realybėje mes vieno ir to paties vaikai , iš mėsos , kraujo ir kaulų ... Tik pas mus tas žibintuvėlis kitoks įdėtas, mums palikta teisė rinktis .

Matau vyriausybes , kurios puikiai pasinaudoja virusu savo tikslams... Lietuva daro kaip visi - nes jei neiko nedarys valdžia bus nulinčiuota. Be to Lietuvos ekonomika labai priklausoma nuo kitų šalių - liksim neužsidarę- valdžia nulinčiuota, o ekonomika vis tiek žlugusi smile.gif
Luety žinau , kad neitikinau ...

Aš kai tarybinis žmogus už kiekvieno kvaksio terorijos ieškau antro dugno ... Atmink kiek buvo panikos :
Kinai puola
Amerikonai puola
Žydiški skiepai užkrečia vėžiu
Visi užsieniečiai serga ŽIV ...
PS tais laikais jas darydavo geriau . Arba aš patiklesnė buvau ?
Luety , labai daug studentų Kardife, rasti namą netoli univero už padoria kainą nėra lengva. Žinoma, jei gali sau leisti mokėti už nuoma ne 300-400 , o 800 visada rasi ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 gegužės 2020 - 10:15
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 05 27, 08:29)
Luety, nu ar baigsi? biggrin.gif Jau kai bus ta apokalipsė, tai ir be tavo galvojimų bus, o tu iki jos sėkmingai susigadinsi nervus ir sveikatą. Ir kuo čia tie laikai išskirtinai baisūs? Tiesiog, jie kitokie, neįprasti mums, su tokiais dalykais nesusidūrėm dar. Ir kodėl mokslų nereikia? Visko, visko dar reikia ir tikrai reiks. O kai nereiks, tai nereiks biggrin.gif Jau pas tave čia ne negatyvas, o isterija - soriuks. Nu aš gal per durna ar neturiu kuo galvot, nes galvojamojoj daly tuštuma biggrin.gif. Bet kaip man vienodai rodo, kas bus ar nebus... Juolab, kad niekas nieko nežino, o aš nemėgstu galvos apsikrauti dalykais, apie kuriuos niekas nieko nežino, man neįdomu tos visos sąmokslo teorijos. Mano galvoj nelabai telpa sugalvot, kaip čia šiandien su darbais apsimušt, kaip čia visus ne darbinius reikalus spėt pasidaryt ir netingėt biggrin.gif. Tai kur jau čia globalios problemos... biggrin.gif
Dėl vaikų. Kaip gyveno, taip gyvena. Dirba, mokosi. Kodėl kažką keist dėl to, bėgt į miškus ar dar kur? Kame logika? Kas iš to? Kam nuo to geriau?

aciuuu,plaukit man smegenis,man to feikia,jau labai itikejau visokiom samokslo teorijom, o viruso neskleide stipraus,nes jiems patiems klius jo,nenori jie zut,o va cipavimas,numarins tuos,per 5G,kurie bus sucipuoti,Tai viena tavo raminimo punkta logiska paneigt.Bet tas scenarijus visame pasaulyje sustyguotas vienodai,nuteikia neramiai.Ne del saves,del vaiku ir anuku.Ir nieko cia nesusije su rinkimais,jei jie nores,jie ir taip bus valdzioje bet kokia kaina,o juos teist dar negime tokia karta,kuri vienytusi pries tironija.Netikiu,kad zmonija priesinsis tam.O pavieniai bus nugesinti anksciau ar veliau.
Na.jei univeras nieko nepranesa,reiskias dar Cardife studentai nesinuomoja ar siaip ar taip.Nuomotis gali ir dabar,jei ka atsakysi,bet turbut prarasi depozita,Ar neina issinuomoti nuotoliniu budu,lyg uzbookint,uzbroniruot?Be to netikiu,kad isileis studentus,greiciau bus nuotolinis mokymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 27 gegužės 2020 - 10:25
Luety, bet kontrargumentai pas tave paruošti jau bet kokiam atvejui biggrin.gif. Nepyk, bet nusišypsojau. Nu niekas nieko nežino, o tu žinai? biggrin.gif Lyg niekad nebuvai prie tų "visažinių" biggrin.gif. Gal bus, gal nebus. Gal kitaip bus, gal niekaip. Koks skirtumas - nuo tavo galvojimo ir gruzinimosi niekas nepasikeis. Atsipalaiduok, varyk į sodą, grožėkis gamta, džiaukis šiluma ir viskuo, kas šiandien gerai ir gražu. Kas bus toliau - pamatysim ir sužinosim vėliau smile.gif. Šiandien dzin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 05 27, 11:22)

Na.jei univeras nieko nepranesa,reiskias dar Cardife studentai nesinuomoja ar siaip ar taip.Nuomotis  gali ir dabar,jei ka atsakysi,bet turbut prarasi depozita,Ar neina issinuomoti nuotoliniu budu,lyg uzbookint,uzbroniruot?Be to netikiu,kad isileis studentus,greiciau bus nuotolinis mokymas.

Luety , jau susiradusi su kuo gyvens ir namą kitiems metams . Sutartį gali pasirašyti nuotoliniu būdu . Bet ... Laukia. Jei paskelbs nuotolinį mokymą - nėra jokio reikalo važiuoti ten . Parašė laikšką tutorei , bet kol kas tyla - matyt univeras dar nežino ką darys .

Luety dėl tavo baimių :
1. Kas užsakė pagaminti čipus ? Kaip žmonės noris rasti kaltą ...
2. Kurios šalies valdžia norės, kad jos gyventojų sumažėtų ? Daugiau gyventojų - stipresnė šalis, stipresnė ekonomika, stipresnis vidaus vartojimas , stiprenė karinė galia ... Taigi , kuri pasirašys ?
3. Vienodai elgaisi vyriausybės : nes kito būdo stabdyti užkrečiams ligas , kaip karantinas NĖRA. Bent jau prilėtinti . Švedai galėjo sau leisti to nedaryti - nes pas juos mentalitetas kitas.
Dalis Tavo baimių jau įvykę, žudo mus kasdiena jau :
Pastu maistu ,
Smegenų plovimu ,
Mokesčiais ,
Žiurkių lenktynėm,
Vaistų vartojimu ir tt
nebevardinsiu
...
Tik tai priimam kaip neišvengiamybę smile.gif
Atsakyti
Ai, Luety, dar kažkokie chimtreilai yra, o gal rašei apie juos, tik praleidau. Nu, kas ir kaip su tais? biggrin.gif
Nepyk, erzinuosi, bet gal taip padėsiu atsikratyt nuo tų beprasmiškų minčių?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 05 27, 09:52)
Luety,1.bet kontrargumentai pas tave paruošti jau bet kokiam atvejui biggrin.gif. Nepyk, bet nusišypsojau. Nu niekas nieko nežino, o tu žinai? biggrin.gif Lyg niekad nebuvai prie tų "visažinių" biggrin.gif. Gal bus, gal nebus. 2.Gal kitaip bus, gal niekaip. Koks skirtumas - nuo tavo galvojimo ir gruzinimosi niekas nepasikeis. 3.Atsipalaiduok, varyk į sodą, grožėkis gamta, džiaukis šiluma ir viskuo, kas šiandien gerai ir gražu. Kas bus toliau - pamatysim ir sužinosim vėliau smile.gif. Šiandien dzin biggrin.gif

1.daug info dabar visur,o as bandau atrast racionalu logiska gruda viskam ,kas siuo metu vyksta.Siuo metu sis argumentas man atrodo logiskiausias. unsure.gif
2.Gal,as neteikiu grieztai,kad as teisi.
3.I soda varau atsipalaiduot, ne labai seksi pilnai,mintys zudo mane.Kaip is to isei nebezinau.Nu durna esu.

QUOTE(Dusia37 @ 2020 05 27, 09:53)
Luety , jau susiradusi su kuo  gyvens ir namą kitiems metams . Sutartį gali pasirašyti nuotoliniu būdu . Bet ... Laukia.  Jei paskelbs nuotolinį mokymą  - nėra jokio reikalo važiuoti ten . Parašė laikšką tutorei , bet kol kas tyla - matyt univeras dar nežino ką darys .

Luety dėl tavo baimių :
1. Kas užsakė pagaminti čipus ? Kaip žmonės noris rasti kaltą ...
2. Kurios šalies valdžia norės, kad jos gyventojų sumažėtų ? Daugiau gyventojų - stipresnė šalis, stipresnė ekonomika, stipresnis vidaus vartojimas , stiprenė karinė galia  ... Taigi , kuri pasirašys  ? 
3. Vienodai elgaisi vyriausybės : nes kito būdo stabdyti užkrečiams ligas , kaip karantinas NĖRA. Bent jau  prilėtinti . Švedai galėjo sau leisti to nedaryti - nes pas juos mentalitetas kitas.
Dalis Tavo baimių jau įvykę, žudo mus kasdiena jau :
Pastu maistu ,
Smegenų plovimu ,
Mokesčiais ,
Žiurkių lenktynėm,
Vaistų vartojimu ir tt
nebevardinsiu
...
Tik tai priimam kaip neišvengiamybę smile.gif

1..neatsakysiu,yra daug samokslo teoriju mirksiukas.gif ir yra ivardinti uzsakovai
2.jei bus pazadeta malonumu jura su isgyvenusiais paverstais vergais,ir dar daug daug ko,kam jiems ta ekonomika.Jie ir dabar svaisto popierinius piestinius pinigus i kaire ir desine,atsieit padeda kitoms salims ir skiria pasalpas .Vaistai siai ligai yra ir yra saliu kurios net gydo saviskius sekmingai siuo vaistu,bet isimamas is apyvartyos,suspenduojamas pries pat viruso isplitima.Kodel?Nera logikos.
3.Karantinas nebut butinas,jei vaistai but gaminami,o ne draudimas juos vartot.Vietnamas su jo pagalba neturi nei vieno mirusio,visi sekmingai issigyde.Vel kyla klausimas,kam uzdraust,jei veikia.?
Mano mintys mane zudo,kaip to atsikratyt?As nenoriu su jomis gyvent,jau net zolinius raminamuosius geriu,kazkiek padeda,bet siaip sunku. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 27 gegužės 2020 - 11:12
Luety, manau, tikrai padėtų didelis didelis fizinis krūvis ir nuovargis, tik kur tokį gaut.
Man, manau, ir protinė veikla padeda, nes kai išbelsta darbiniais reikalais galva dieną, o po darbo kitais visokiais asmeniniais reikalais, tai vakare norisi tik vyno ir ramiai prie kompo lengvom temom parelaksuot. Matai, darbe gyvenimas verda, lyg niekas nevyktų. Beje, MB kartais užveda sąmokslo teorijų temas, dar kažkokių nuorodų prisiunčia, mol, pažiūrėk biggrin.gif. Bet greitai užčiaupiu ir liepiu nieko nesiųst, nes vis tiek nežiūrėsiu ir neklausysiu. Liepiu atstot, nes neįdomu ir gaila laiko kažkokiems pezalams klausyt. Nes pasikartosiu: niekas nieko nežino. O turint laiko ir noro čia mes visi ekstrasensais pabūti galim ir pafilosofuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 05 27, 10:19)
Luety, manau, tikrai padėtų didelis didelis fizinis krūvis ir nuovargis, tik kur tokį gaut.
Man, manau, ir protinė veikla padeda, nes kai išbelsta darbiniais reikalais galva dieną, o po darbo kitais visokiais asmeniniais reikalais, tai vakare norisi tik vyno ir ramiai prie kompo lengvom temom parelaksuot. Matai, darbe gyvenimas verda, lyg niekas nevyktų. Beje, MB kartais užveda sąmokslo teorijų temas, dar kažkokių nuorodų prisiunčia, mol, pažiūrėk biggrin.gif. Bet greitai užčiaupiu ir liepiu nieko nesiųst, nes vis tiek nežiūrėsiu ir neklausysiu. Liepiu atstot, nes neįdomu ir gaila laiko kažkokiems pezalams klausyt. Nes pasikartosiu: niekas nieko nežino. O turint laiko ir noro čia mes visi ekstrasensais pabūti galim ir pafilosofuot biggrin.gif

Kuri laika issijungiau nuo visokiu pezalu,bet ne kazka palengvejo.Atrode,kad nezinojimas,neskaitymas,dar blogiau.Dabar ir bandau linksmint save,bet ne kazkas gaunasi.Sode krutu,zadam vakarais eit su MB prasieit, gal nuvaziuot ant kalnu ar pajurin,prasieit ir i masina ir namo,nes kalnai tolokai nuo musu pesciomis,o pajury ,kur galetume peskom nueit,nemazai zmoniu,O pavaziavus i Beachy head kalvas,gal but maziau,bet vis tinginys uzlaiko.Imsiuos iniciatyvos,reik kazka daryt.Laiko daug,keliuosi anksti,nes nesimiega,kai prasvinta,gult nenoriu eit,nepatinka man naktis.Taip ir durniuoju,smaugiu save,suprantu,kad negerai.Jau pradejau anglius stipriai ribot,bet sunkoka,vakar nuvaziavom i soda,o braskes tokios grazios prisirpe,koks 0,5ltr,nusiskynem,suvalgem.Bet riboju tuos anglius kur is krakmolo,miltu,tai darzoviniai kazkiek ju neturi ir nera toks blogis.Jauciuosi fiziskai daug geriau,net ranka skauda maziau.
Destytoja kuri vede mankstas on lain,serga,sako vestibularinis aparatas sutrikes,kai pasveiks,ves vel.Bet atsirado apatija,tingejimas,nenoras nieko daryt,net valgyt,lipu per save per prievarta.
Papildyta:
Dar truksta issikalbejimo.Gimines vaikai nebeateina,mes irgi,visi turim baimiu.Nuvezu darzoves,pakalbam per duru plysi ir vuiskas.Brolis atvaziuoja i soda,nusiskina ko nori,per atstuma ir namo.O as plepe.man reik bendravimo,va tas labiausiai zudo.Pasineriu i savo mintis durnas ir edu save.MB tas pats,tik jis savyje tuno,jam dar sunkiaus,jis ateina pasikalbet ,as ji veju,nenoriu diskutuot tom baisiom temom.Uzdaras ratas.
Atsakyti
Luety , yra vaistai kuriuos žino kvaksiai , o nežino mokslo pasaulis ?

Kur labiau į vergystę jei ne dabar ? Šitoje visuomenėje? O ką dabartinė šalių valdžia trokšta paplūdymių ir malonumų ? Taigi visi sau tai gali leisti ... o lenda į politiką. Jiems reikia adrenalino ir garbės . Malonumų jie gali turėti ir be viruso pagalbos . Valžia narkotikas, tik visiškas vergas kvaksius galvoja , kad saulėtas papuldimys yra siekymybė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sakot žmonės sieka grįžti į feodalizmo laikus ? Sakot smagiau valdyti čipų pagalba , negu taip kaip dabar ? Manau , kad politikams smagiau žaisti dabar , o visiškas paklusnumas atims bet kokį malonumą būti valdžioje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
PS kodėl visos valdžios pasodina pensininkus ant vaistų , o ne liepia sportuoti , sveikiau maitintis ir kt ? Taigi senimai aktyviausi rinkimuose smile.gif ir pas jus BR dėl jaunimo pasyvumo įvyko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Čipai senimui jau sudėti smile.gif Kas balsuos už valdžia kuris neskirs nemokamų vaistų žmogui kuris nesirūpina savo sveikata ?
Vienintis , ką matau ir kad ko gero įvyks persisotinusiose šalyse: eilinių žmonių pajamų mažėjimas, kad pristabdyti besaikį vartojimą.
Jau prieš du metus mačiau teorijų , kaip stabdyti besaikį varotjimą ir tuo pačiu gamtos teršimą - trupmpinti žmonių darba .3 darbo dienos per savaitę, tuo pačiu karpant pajamas. Nebus besaikio vartojimo . Ne tiek bus teršiama gamta. Žmonės ims taupyti , nekeliaus tiek , nepirks naujų daiktų ir rūbų ir tt. Šiuo metu mačiau netgi Kinijos projetus trupinti darbo savaitę . Gal jau ir patrumpino ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 gegužės 2020 - 11:39