Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2020 05 27, 10:37)
Luety , yra vaistai kuriuos žino kvaksiai , o nežino mokslo pasaulis ?

1.Kur labiau į vergystę jei ne dabar ? Šitoje visuomenėje? O ką dabartinė šalių valdžia trokšta paplūdymių ir malonumų ? Taigi visi sau tai gali leisti  ... o lenda į politiką. Jiems reikia adrenalino ir garbės . Malonumų jie gali turėti  ir be viruso pagalbos . Valžia narkotikas, tik visiškas vergas kvaksius galvoja , kad saulėtas papuldimys yra siekymybė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Sakot žmonės sieka grįžti į feodalizmo laikus ? Sakot smagiau valdyti čipų pagalba , negu taip kaip dabar ? Manau , kad politikams smagiau žaisti dabar , o visiškas paklusnumas atims bet kokį malonumą būti valdžioje  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
PS kodėl visos valdžios pasodina pensininkus ant vaistų , o ne liepia sportuoti , sveikiau maitintis ir  kt ? Taigi  senimai aktyviausi rinkimuose smile.gif ir pas jus BR dėl  jaunimo pasyvumo įvyko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Čipai senimui jau sudėti smile.gif Kas balsuos už valdžia  kuris neskirs nemokamų vaistų žmogui kuris nesirūpina savo sveikata ?
2.Vienintis  , ką matau ir kad ko gero įvyks persisotinusiose  šalyse: eilinių žmonių pajamų mažėjimas, kad pristabdyti besaikį vartojimą.
Jau prieš du metus mačiau teorijų , kaip stabdyti besaikį varotjimą ir tuo pačiu gamtos teršimą - trupmpinti žmonių darba .3 darbo dienos per savaitę, tuo pačiu karpant pajamas. Nebus besaikio vartojimo . Ne tiek bus teršiama gamta. Žmonės ims taupyti , nekeliaus tiek , nepirks naujų daiktų ir rūbų ir tt. Šiuo metu mačiau  netgi Kinijos  projetus trupinti darbo savaitę  . Gal jau ir patrumpino ...

1.Nu neziau,a jiems prizado,ad jie taip daro.Ilikima,dabar skiria didelius pinigus,o jie man kaip drakonai atrodo-dar dar ir galiausiai suakmenyja ant tu savo pertekliniu turtu.Gal jei pavargbo nuo adrenalino,kazkas yra,kad taip daro wub.gif
2.Kad mums net padidino pensijas ir pasalpas ir LT zada pensininkam sumoket ismokas.Tas savaites trumpinimas nepasiteisino,brolio darbuoviete buvo sutrumpinus iki 4d.d.bet pailgino valandas,kurias vistiek tenka isdirbt.
Dabar gamta ilsisi,bet lektuvai seja danguj linijas ryskiai.Matosi virs sodo kas darosi. unsure.gif Nauja teorija. bigsmile.gif
Atsakyti
Luety, tu paskaityk apie nerimo sutrikimą. Gal tau tai? Gal tave paturbint reikia, nes visai išprotėsi...
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 05 27, 12:51)
1.Nu neziau,a jiems prizado,ad jie taip daro.Ilikima,dabar skiria didelius pinigus,o jie man kaip drakonai atrodo-dar dar ir galiausiai suakmenyja ant tu savo pertekliniu turtu.Gal jei pavargbo nuo adrenalino,kazkas yra,kad taip daro wub.gif
2.Kad mums net padidino pensijas ir pasalpas ir LT zada pensininkam sumoket ismokas.Tas savaites trumpinimas nepasiteisino,brolio darbuoviete buvo sutrumpinus iki 4d.d.bet pailgino valandas,kurias vistiek tenka isdirbt.
Dabar gamta ilsisi,bet lektuvai seja danguj linijas ryskiai.Matosi virs sodo kas darosi. unsure.gif Nauja teorija. bigsmile.gif

ir nieko jei nedaro ... Motulė gamta padarė smile.gif Kuris iš drakonų negali nusipirkti salos ir gyventi su 6 jaunom mergaitėm , kas savaitę jas kiesdamas ? Jei pavargo ? jei išnaikinsi žmonės, kas tau neš aukso grūdus ? Patys pinigiai yra niekas, jei nelieka tokios visuomesnės ir tokios santvarkos. Išlikimas kiek ? 10 -15 metų ? Amžinai tiek drakonai gyvens ? Ar jie nori , kad pasaulyje be iššūkių vaikai ir vaikaičiai trumpai gyventų - narkotikai alkoholis ir kt dirbtiniai dirgikliai greitai į kapus nuvaro . Prigimtis žmoguas tokia.

Luety apie pajamų mažinima kalba eina ne apie dabar , ne apie krizę ir karantiną ... dabar valdžios žaidimai . Čia tik teorijos , kažkiek logiškenės negu čipai smile.gif Kad tuo gali pasinaudoti , laikas tam geras ... Mačiau ekonomikos straipsniuose tokių minčių smile.gif

Jai jau mane ir sučipuos , didesne verge netapsiu smile.gif Jau per sena ... o mirti visi kažkada mirsim. Geriau laiku .
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 05 27, 11:14)
Luety, tu paskaityk apie nerimo sutrikimą. Gal tau tai? Gal tave paturbint reikia, nes visai išprotėsi...

Eisiu skaityt kol nenuzude tas nerimas.
Dusia,o as nerandu logikos tame kas vyksta siuo metu pagal viena rezisura visame pasaulyje,ir todel durniuoju.
Dar kart sakau,ne del saves nerimas,,del vaiku,anuku.As jau savo atgyvenus,zinoma norisi test,bet jei lemta.lemta,tai ne mano valioje.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 05 27, 14:14)
Dusia,o as nerandu logikos tame  kas vyksta siuo metu pagal viena rezisura visame pasaulyje,ir todel durniuoju.
Dar kart sakau,ne del saves nerimas,,del vaiku,anuku.As jau savo atgyvenus,zinoma norisi test,bet jei lemta.lemta,tai ne mano valioje.

Ekonomika.
Virusas atėjo ir tuo naudojasi .
Prancūzijos BVP jau keleta paskutinių metų neatitinka ES reikalavimų ...
Italijai blogai su euru , lyra devalvuodavo ir toliau siūdavo rankinukus ir batus ... prie euro tai neimanoma.
Ispanai irgi ne ką geriau smile.gif
UK - visi rėkė , kad blogai jai , bo užsidarys. Dabar jai ne blogiau negu kitoms šalims užsidarė visos.
Išmesti "iš lėktuvo " pinigai trupmpai prilaikys ekonomiką.... Bet per 2 metus pajausim ekonomikos smukimą . Pinigų gausi tiek pat , tik ką benupirksi smile.gif
Liks ES ?
Italai ES vėliavas degino ax.gif
Nesiplėsiu , vis tiek nepatikėsi ...

PS anūkai tegul mokosi - ir labai mokosi ... Mokytas vergas šeimininui 1000 kartų brangesnis už nemokyta 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jokių miškų ir balanos gadynės biggrin.gif tongue.gif
Nepyk čia jau erzdinuosi ... Viskas su jais bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 gegužės 2020 - 14:27
Aciu.Buvom sode,sedejau,sedejau,rankos nekilo darbui.paskui paemiau save uz pakarpos ir nuvariau svogunus apravet,atkrapstyt,tai dar gelyna isravejau priedo.Nerimas likes,radau lituvisko valerizano uzsilikusio,gal su jo pagalba praplauks viskas.
Atsakyti
labas rytas

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Luety , valerijonas nepadės ...
Kalnai padėtų . Susipalnuokite kelionę dienai, matysi kaip kalnuose išsivalo protas. Kai nori užsikabaroti į kalniuko viršūnę nebegalvoji durnų minčiu. Tik žiūri kaip koją tesingiau pastatyti . Ir energetika kalnuose nereali , gydo . Bent jau mane.
Pabadyk pasikambinti gydytojai , gal paskirs kokių prockelių , kurios apramins nerimą ? Kava irgi neblogas dirgiklis ypač jautriems žmonėm ... Jei jau geri , tai geriau šiuo laikotarpiu "riebią" , tada kofeinas pamažu skiriasi į kraują ... Tiek aš skaičiusi . Turiu šeimoj jautruolių ir pati ne geležinė. Daug metų jogos ir kvėpavimo pratimų man į naudą . PS vitamino B stipraus ?
PS net įdomu , kas Tave taip prigązdino ? Kieno laidos ? Lietuviškų sąmokslo terorijų per yotubą ir aš paklausau dirbdama smile.gif Retai žinoma. Kaip jumoro laidų . Kai visai nusiklaba , prasuku smile.gif Kai kurie kvaksiai matosi , kad vartoja, kai kurie šaip nelabai adekvatūs , o kai kurie tai kovoja prieš visus ir viską ... Kovotojai Nr.1. Ir iš kalbos suprantu , kad biologijos vadovėlio tai net vidurinėje neskaitė ... O ekonomikos žinos VBS. internete tiek dau melagingos info . Ypač kaip pradeda cituoti , kas ką FB pasakė. Turi laiko rimtas mokslo žmogus dalintis savo patirtim FB ? Ne ten yra info skelbiama ... Vieni kvaksiai cituoja kitus kavaksius. Ir gaunasi muilo burbulas ax.gif
Muka , kaip Tavo MB . Kaip pati ? vaistai veikia ? Spaudimas reguliuojasi ? Kaip sanariai?
Atsakyti
Labas rytas,
prie viso to dar tevukas susilpnejo.Bus dehidratacija,galva sukasi,pykina,sirdi bado.Su skysciais nedraugauja,tik per prievarta vos ne su rimbu.Patariau broliui but grieztam ir siandien pumpuot tik skyscius.
Nebeziuriu tu KJ video,nes ir taip,kur ka beatsiversi,visur negatyvas.Kai neriu,ziuriu rusu jumoro laidas,kazka linksmo.
Sianakt nuo 2 iki 5 klausiau MB knarkimi,bet mintys jau ne tokios astrios.Musu galvej uz kampo tiese kazkokius kabelius,o sianakt asfaltavo.Tai girdejosi,kaip atveza asfalta ir pila.O man turi but tylu.
Turiu dar melatonino ,reik sugert turbut.Su keto miegodavau kaip kudikis
Atsakyti
Labas rytas

Penktadienis yahoo.gif vacation1.gif thumbup.gif
Kur ta mano pensija dingusi ? Kaip 15 metų iki jos taip 15 ...

vartotojo įkelta nuotrauka

Lekiu šiandien iki kaimo apie pietus. Pasiilginsiu savaitgalį ax.gif

Luety kaip TU ? Vis tik norėčiau duoti patarimą - pakeiskit kokią diena savo rutiną ... Nauji įspudžiai yra gerai . Gražioje vietoje netoli jūros gyvenat,, o net nepsidžiaugiate ....

Muka kaip tu ?
Atsakyti
Labos smile.gif
Ai vakar MB vėl tempa užkilo verysad.gif na baigsis tie karantinai eisim privačiai tirtis nes man spaudimas per valanda tris kart užkyla ir nukrenta. Kažkoks absurdas tabletes saujom ryju o tolko jokio. Vakar agurkus pasejau darže o kiti dar laukia vazoniukuose palikau vietos ir jiem o moliūgai sunkiai kalasi kiba reiks tiesiai dirvon kisti. Oras puikus bet darbai greitai nesidaro biggrin.gif
Luety nu rimtai gerk kokiu procku stogas tikrai nusiraus. Aš net neskaitau ir neklausau jokių samokslo teorijų. Zinai geriau Biblija paimk paskaityk manau naudos daugiau bus. Tiesa sako Dusia varykit pavaikščioti prie jūros smegenis pravedinkite 4u.gif
Atsakyti
Labas,mielosios!
Viskas bus gerai,tvarkausi su savimi,daug lengviau,nieko neskaitau,kas mane dirgintu,nieko neziuriu.
Vakar isleidau MB viena i soda,as dariau saltibarscius.
Kasdien jalbam,kad reik pavaziuot kur i gamta ir kasdien apsiribojam isvaziavimu i soda tik.Tukstanti priezasciu artandu as arba jis, nes nera noro jam kada man yra,nera noro man,kai jam yra.Bepeieibam prie bendro noro dar:tai saule ,tai vejas,tai giedras dangus..vis kazkas maiso.Bet jau bresta grieztas reikalas imtis to.
Muka,nesimatuok to spaudimo ir gerk vaistus nornaliai po 1t dienoj,o ne pagal tai pakilo spaudimas ar ne.Per kuri laika reguluaraus vaistu vartojimo,spaudimas susireguluuoja ir nusistovi.Nereikia imt daugiau ,jei sokteli ir mazuau,jei nukrinta.As taip pradejau spaudimo gydymo kelia cia UK patarta puikaus bulgari gydytojo,su praktika,vyresnio amziaus.Ir pasiteisino.Esubpapuldomai gerus puse dozes tik karta,kai buvo virs 200.Daugiau ne.
O MB stevek,kiek girdejau ir corona eina sunkedama tokiais etapais,o ju testai niekiniai-kinietiski,ir ne visada rodo virusa.Bet gal ir neteisi as.As cia skaiciau vieno vaikino istorija,tai jam intervalais buvo.Raso jau nusiraminu,tempa nukrinta,kelios dienos ir vel kita banga su stipresniais simptonais.Gert daug vit C,pelyno ar kiecio arbatos ir cinko tableciu.Tokua uzdrausto vaisto nuo koronos sudetis.Daryt gilius kvepavimo pratimus.Nu cia del bendru ziniu,jam gal kas kita.Einu pokuot leles kates,nupurko i Luetuva biggrin.gif
Atsakyti
Muka imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Vien dėl matavimosi gali spaudimas šokinėti . Paleisk tas ligas , yra tas spaudimas - tegul ir būna ... Tavo ne svetimas smile.gif gyvena žmonės puikiai su didesniu , tai įpročio reikalas . Čia mokytoja per TKM kursus pasakas sekė ž- kad kai per daug susikoncentruojame į savo ligas tai jas tomis mintimis ir maitiname . Dėl MB ir coronos , nu netikiu niekap . Dėl erkinio tai jau neramu . Turi žiauriai galvą skaudėti . Mano bedradarbė sirgo ... 3 paras buvo išsijungus . Mano metų moteriškė . Bjauresnė liga už koroną kokį 100 kartų .
Luety vaistai gal ir geri smile.gif Bent jau nepakenks ... kad pelynas muša virusus nežinojau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Testus gamina ir Lietuvoj . Pagrindas išvažiuoja už Atlanto , bet nemažai lieka ir pas mus ...

Atsakyti