aciu,Dusiuk,uz nuotaikinga kava,labai grazi puokste,o kai puokste grazi,nukreipi mintis i grozi,tai puodukas nesvarbu,kava geriasi skaniai is bet kokio.Siuo metu mano didelis puodelis su dviem rozem,viena geltona,kita oranzine.

Man viskas kaupesi seniai.Bandziau laviruot vaiku santykius,vienatve,senatve,viskas pish,o po to globalistines zinios ir matyt damuse.Esu samoninga,atrodo valdau save,sianakt labai gerai issimiegojau,net 6 val keltis nesinorejo,pamiegojau dar iki 7.Ryte akmens ant dusios nejauciu,geriu valerijono antistresines tabletes,kitokiu be daktaro negausi.o ir gal ju net nereikia,priprasiu dar.Bandziau uzsisakyt per FB receptiniai vaistai,neradau atsiliepimu,girdejus buvau,kad siuncia visokius,patvirtino,kad turi,kad atsius,sumokejau ir mane uzblokavo,pasimoviau ant aferisto.Emiau ieskot apie ji,aferistu grupese visur reikia laukt kol patvirtins priemima,kai patvirtino,ziuriu aferistas ir ne as viena pasimoviau,nu nors tiek lengviau,ne as viena durna.Reiskia man tu vaitu nereikia ir pinigu turiu per daug matyt,kad metau neatsakingai,ir D,dar karta pravede pamoka,kad viska reikia daruyt pagal nustatytas gyvenimo taisykles,o ne bandyt jas apeit.Del to nesiparinu,zinoma gaila 37 pinigu,nu bet gyveni ir mokais ir durnas mirsti.
Per langa siaures vakaruos ir vakaruos juodi lietaus debesys,bet prognoze lietaus siandien nenumacius,gal nuslinks kitur.
Papildyta:
ATE42,KAVASUCITRINA,
smagios gimimo dienos,
graziu akimirku,
sielos ramybes,
sveikatos!