Sveikutes,atostogaujancios ir ne,
pas mus nesekme.
Vakr nakti tevulis kelesi i WC,kazkas jam atsitiko,ar galvele apsisuko,ar paslydo,tai krito,bet taip skaudziai,antakis praskeltas i ikomodos kampa,kaires rankos delnikaulis ties mazuoju ir bevardziu du luziai ir alkune nubrozdinta iki kraujo,lyg butu krites ant asfalto.
Brolio kaimynas greitosios gydytojas,atejo brolio prasymu,suteike pirmaja pagalba,padejo kuo galejo,o ryte 5:30 brolis veze teveli i priimamaji,o gryzo pries 12:00.Padare galvos nuotrauka,kompiuterine tomografija,kardiograma,persviete ranka,sutvarke antaki,imobilizavo pirstus,sulasino laseline su nuskausminamaisiais ir padare visus kraujo tyrimus.Jokiu coronos testu nereikejo,brolis sake ligonine padalinta i dvi dalis,nesijungia su korona serganciais.Bet maske reikejo ryset abiem.
kai klausi,kas atsitiko,sako piktosios dvasios mane stume.Vaizdas toks,kad panasu,jog kas butu stumes ,istiesu
Uzmirsta,kad jam luze pirstai,kabinasi su ta skaudzia ranka,po to klausia,o kas man cia yra,skauda kazko ranka.
Brolis sake prieziura ir tyrimas buvo puikus,labai mandagiai,svelniai,viska istyre,galvoj jokiu kraujosruvu nera,o visa kita amziaus ribose.
Dabar jau namie,pavalge,miega.
Sunelis vienas brolio,nesitraukia nuo senelio guli kojugali,o jei brolis nori ji isvyt urzgia ir net kanda broliuyi.Istikimas ligonio sargas.Kaip kartais idomiai keistai tie gyvunai elgiasi.
Brolis pradeda kita savaite dirbt,tai man bus vazinejimno is namu pas teveli,kol jam pageres,jei pageres.Bet gryzes pats iejo i kambari,pats pavalges nuejo i lova,pats atsigule,niekam neleido jo vest,ar nest,sake jis dar tvirtas.Optimistas jis pas mane.
Mano vaistai sutvarke mano raudas,ir visaip kitaip yra geriau.Zinoma,baime,kad nuims vaistus yta,bet geri draugai sake,kad turi test keleta menesiu,o po to mazint doze ir nutraukt.
Amerikoj labai daug susirgusiu depresijom siuo metu,kad net vaistu antidepresantiniu pasidare trukumas.
Brolio kaimynas sake,kad UK taip pat daug zmoniu susirgo depresijom per karantina,bet del trukumo vaisto nezinau,matyt dar turimjei as ju gavau,nors ir per du kartus ta 14 tableciu.
Pas mus vel lyja,bet jau nuo rytojaus rodo ,ateina karsciai.
Vakar buvom sode,tai pomidoru vel kasikas,agurku tiek pat,ir sparaginiu nemazai ir kaliaropiu jau yra daug,dar radom braskiu :oh:ot tai pataikiau verisliu papirkt,tesiais visa vasara.Jau prasidejo avietesmbet kai jos siemet anksti pavasari pernestos i sausesne vieta,tai ne kazkiek tu uogu bus,bet labai dideles.Vakar suvalgem po 7 uogas dideles.Smagu.Daug darbo jau sode,per tuos lietus pridygo daug piktzoliu,braskiu ugliu mase,reik jas tvarkyt,ir ravet ravet.Prisiskyniau daug ezuoliu ziedu,pats zydejimas ju,pasidzioviau,dar ciobrelio nukirpaau is vazonelio kiek buvo nutysusio,medetku kazkiek,geriu arbatas zoliu kasryt ir tapo labai skanu.Keitalioju rusis,sako taip reikia.
Jau uzsibukinau pirma treniruote,atsidaro musu sporto klunas kita pirmadieni,matysim kiek as cia pajegsiu.Maskiu treniruojantis nereiks.
O siaip mezgu visiems kojimes.