QUOTE(Muka @ 2020 08 03, 06:03)
Labos

Turėjau nekalbadienių... ale pramušė šiandiena garbanos papurtytos, tiesa šiandiena kirpykla tai jas trumpinsiu

. Tia vot kartais reikia pabūti susirietusiiai kamputyje...
Šiaip nieko doro sode nenuveikiau, tiesa vienus svogūnus nuroviau kitų nespėjau jaučiu bus tiu tiu nes ryt išvarom į Druskininkus ... reikia man polsio nuo sodo ir dražų... kaip ta pelė tup šian tup ten o tolko... tai vot pratesiame tradicija aplink 08,06 Druskininkuose

Dusia37 kaip knyga verta lentynoje vietos?
Luety žinok nieko negavau

gal per vėlai įlindau.. jeigu gali pakartok ką
Tėvulsi tavo tikrai šaunuolis.. gerai, kad neturi agresijos... močiutė mūsų irgi kol kas rami....duok die toliua taip...
Kavos?
Sveikutes,
gera naujiena buvau pirma kart sporto klube,siandien atsidare po karantino,apturejau viena pamoka sokiu,buvau slapia,slapia.Visa sale suliniuota kvadratais.langai atdari,durys atdaros,iejes i kluba dezinfekuoji rankas,iseidamas plauni,laiptai padalinti per pus:i virsu ir i apacia,zodziu keista,iki ko dasigyvenom,kad bijom vienas kito.
Bloga naujiena,kad galesiu lankytis tik pirmadieniais ir penktadieniais,nes antrad.,treciad.,ir ketvirtad.,busiu su teveliu.Nu gerai bus ir tiek,gal iseis penktadieni pabut kokiose dviejose pamokose,nes grafikas klasiu pasikeites,ju sumazeje labai daug,like tik kelios ir tos ne mano mylimiausios.
sia nakt pilnatis eme virsu virs vaistu,nemiegojau iki puses penkiu,neduok D tokiu naktu.Net vaiostas nepadejo,o jau taip gerai miegodavau.Kas per jega pilnaties,kad net vaistai nepadeda.
Sestadieni buvom darbe,darbo jau daug,MB liejo siltnami,as lauka,nurinkom derliu,paravejom kiek.Reikia vaziuot braskes raut treciametes,pasisodint is pirmameciu dar viena lysve,kibiruos braskes sutvarkyt,nors dar pora stikliniu uogu priskynem.Avietem patiko labai vieta nauja,sakos liaunos,bet luzta nuo uzmegztu uogu,smagu,kita met turetu but daug.Brolio duotos ankstyvos,jau yra issirpusiu,o UK pirktos,POLKA,dar tik krauna uogas,augina jas,bus veliau.
Na,o visa kita po senovei.
Muka,pakartojau savo zinute,bet as matau ir ta buvusia,nezinau,kaip tau nerodo naujos zinutes.
Kur Dusia,kaime turbut,dirba nusilus.
Muka,smagiu voniu.