QUOTE(Muka @ 2020 08 12, 06:44)
Labos
Luety na džiugu skaityti tave valio valio valio akyse jau šviesėja ir dar vištukės, primink kiek imate? Ech smagu

O aš ką vakar iki rožių nutipenau tai vėl apsidraskaiu rankas na žodžiu rankos neparodinės teip sakant :)Skausmas jau rimsta, skauda tol kol pūslės išlenda o paskui tik maudžia ir dabotis reikia, kad neužgaučiau nes tuomet pris...siot galima, na bet jau geriau

Luety žinok ne pelynas tai tikrai aš kažkaip vis mislinu, kad pastarnokas čia pasidarbavo ...
Kavos?
Labas rytas,
paskutine karsta diena,lietu rodo tik 23 val,bet ir tai gerai,atvesins stoga,bus lengviau miegot.Sianakt visa nakti prie ijungto ventiliatoriaus, miegamajam 31.Nors imk ir keisk patalyne kasdiena,kaip suprakaituoji.
As auginau pastarnokus,bet ziedu neturejau,spedavom suvalgyt per metus.O lapai manes nealergizuodavo.Grazus tas tavo sodas,nurimk ir gydyk rankeles,o tai dar kokia
uzsinesi.Gal alijosiaus turi,nuskink lapa,perpjauk isilgai ir pakaisk to minkstimo,patepk juo,suminkstes oda,geriau gis.Rankos musu gi ir kauptukai ir sakes ir kastuvai ir viskas kas reikia,
Si ryta broliene rase,kad tevukas nesikele visai,tai vaziuoju ziuret anksciau,gal nores i nykstuku kambari.Man jis vakar visai ne prastas buvo,kol atsisuko saule i jo kambari,visa laika laikiau jo langa atvira ir duris,kad butu lengvas skersvejus.Pas juos nera tokie karsti kambariai,bet vistiek dusna,oro truksta.
Laukiu atsakymo is vistu labdaros,kur reiks vaziuot.
Ryt pradedu vel gert pelyna,nes 7d geriau ir siandien trecia diena,kai negeriu.Tik nezinau kokio stiprumo gert.Pirma kart geriau gana stipria,dabar silpnesne.Kaip TB ,Muka,patare gydytoja?
Dusia,dukra su anuke,kur jos desis viena be kitos .

Tevelis ju dirba,o joms nuobodu per dienas.Bet jauciu neatvaziuos,uzbanins Fr.
Ugis 172cm