Atvaziavau,tevulis miega ir issimiegojo iki puse primos,sunes irgi miega salia ,visi knarkia,lauke apsiniauke,as sedziu mezgu,tylu,bet tokia atmosfera migdo ir mane.
Vakar po spirto vaziavom i soda,siltnamyje prie galiniu duru vienas pomidoru krumas lyg ir ant koto maras,labai nesupratau,nes jis buvo paluzes ir apdziuves,tai sniojau visu pomiku lapus salin,vistiek jau liko tik sirpint vaisius.Nupjovuau ir virsunes,lauksim toliau kas bus.Pomidoru apmazejo,agurku apmazejo,dabar karaliauja cukinijos,sparagines.Tiesa ,kiek sodinau,cili pipirai nedygdavo,siemet net du krumus turiu.Dar zali.Papruku krumai labai jautrus,norejau paraistyt,tai luzineja baisiai,tai parsiveziau zaliu papriku,sirpint teks namie.
Vakar bandziau fermentuot bazilikus ir metu lapus,nesulaukiau anoj temoj kol paaiskins,oras geras,visos ilsisi,tai radau internete,tryniau tarp delnu ir dejau i svaru stiklaini,suspaudziau ir uzdengus padejau 3d. tamsyje.Ar nereikia saldytuve laikyt tas 3 d.?Bijau kad nesupelytu.Pradzioj buvo Labai dregna,paskui metos jau ne tokios dregnos,bet liko demes delnuose,nedaug bet matosi.Matysim ar kas gausis man.Jei ka,turiu ir baziliku dar ir metu,gal ten saltmetes ar pipirmetes nezinau,zemi krumeliai,zydi baltom zvakelem.Patrinsiu naujai,jei neiseis.
Parsiveziau pelynu ryksciu su ziedais,dziovinu ziedus,apipilsiu obuoliu actu(geriausia but berzu sulos actu, bet tokio nerasta) ir gersiu ant tuscio,kai pabaigsiu pirma kursa.O gal ir ne,bele prisidarysiu.
