Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 19:10)
O tai bent kalbet gali,gales per tuos 3 men?

galės, jei kalbėdama neišsižios labiau nei per pirštą smile.gif

oi, ten anksčiau biskį nusikalbėjau - ne "sąnario implantavimo", o "sąnario protezavimo" - kažkaip apie dantis užsigalvojau smile.gif. Nu bet neesmė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 25 sausio 2017 - 19:15
Na dar jauna,manau viskas susireguliuos.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 20:32)
Na dar jauna,manau viskas susireguliuos.

tai tikriausiai smile.gif
kad tik tokios problemos biggrin.gif

mergai, grait pasakot, kur nebjauriai naudojat kokosų aliejų. Nusipirkau, galvoju: nu, kai turėsiu, tai vis naudosiu. Turiu. Nenaudoju. Jau pinigų gaila į balą išmestų biggrin.gif
Atsakyti
KSC tavo mergaitei 4u.gif Jauniems viskas greitai gyja.
Apie patyčias neturiu ką pasakyti . Mano vaikai gal nesusidūrė ? Arba aš nežinau ?
Luety žinok žudosi ir Lietuvoj vaikai ...Dažnai . Ir ir paskui tėvai eina į laidas ir kaltina mokyklą , mokytojus ir tt . Jei nepaskubi perjungti kanalo išgirsti .
Aš sakiau ir sakysiu - tėvai turi auginti bernus. Mama mylėt, rūpintis , maitinti, kalbėtis ... O vyriškumo , pastovėjimo už save tėvai . Ir ne posakiais - daryk taip būk kietas .
O mergaites tėčiai turi žiūrėti kaip į Princeses....
Ai filosofija .
Atsakyti
o varge blink.gif Sveikatos dukrytei!!!!

skambino man abi tų 11-mečių kietų berniokų mamos. Pokalbiai labai skirtingi gavos. Viena mama labai dėkojo, kad pranešėm - supranta, kad dabar arba jau niekada; jei ne dabar čiupt jautį už ragų, tai po keleto metų susitvarkyt gali ir nepavykt... pasirodo tas berniokas pirmoj antroj klasėj antsvorio turėjo, iš jo paties klasiokai tyčiojos. Dabar sulyso, nauja klasė, istorijos senosios nieks nežino,vat užtat ir šliejasi prie "stipriųjų", ieško kokios aukos - tas mat toks, o šitas kitoks... Prašė būtinai būtinai pranešt, jei kada nors įskaudins mano sūnų ar jei nugirsiu, kad tyčiojas iš bet kurio kito vaiko... jei pasikartos, ardys draugystes ir t.t. tikiu ta mama ir nuoširdžiai linkiu sėkmės!
Kita mama pasisveikino iš aukšto ir iš pradžių kalbėjo labai valdiškai, vos ne kaip mano darbdavys ar koks oficialus asmuo, praktiškai smerkiančiai. blink.gif maždaug: "ir ką? tik kažką pasakė apie šukuoseną? tik pavadino japonu?" Teko aštrokai pasisakyti.. paaaiškint sąvokas "psichologinis smurtas" , "patyčios", primint kokios elementarios etikos taisyklės ir kaip net mažametis paprastai gali suprast ar jo replikos nežeidžia aplinkinių... Kelis kartus prigavau meluojant... taip jai ir pasakiau... pyko, putojos... kai pasakiau, kad jei dar kada jos sūnelis užkabins maniškį, tegul tikis priemonių... Oficialių! Šiaip mano sūnus boksą lanko, moka ir gali nosin duot... tik auklėju kitaip. Atgal duot sakau, kad kokios, bet negi duosi nosin, kai pirmą ir vienintelį kartą kokie tai žąsiukai užreplikavo... Prašau, kad dabar jau jokia mada susilaikytų nuo bet kokio rankų paleidimo....
Atsakyti
Kava,maciau panos siandien kalbejo:cocoso aliejus maisyt su ricinos ir tept plauku saknis,cocoso aliejum,plauku galiukus,cocoso alieju,maisyt su kavos tirsciais labai geras pylingas,o siaip,veido odai,ranku odai labai labai kaukes gerai.
O cia apie arbatmedi: http://sveikata.lryt...sigailesite.htm

O cia gal nematet,naujos veisles Zalioj stotelej. https://www.youtube....h?v=SB0pdJN5k_A
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 25, 19:00)
KSC tavo mergaitei  4u.gif  Jauniems viskas greitai gyja.
Apie patyčias neturiu ką pasakyti . Mano vaikai gal nesusidūrė ? Arba aš nežinau ?
Luety žinok žudosi ir Lietuvoj vaikai ...Dažnai .  Ir ir paskui tėvai eina į laidas ir  kaltina mokyklą , mokytojus ir tt . Jei nepaskubi perjungti kanalo išgirsti .
Aš sakiau ir sakysiu - tėvai turi auginti bernus. Mama  mylėt, rūpintis , maitinti, kalbėtis ... O vyriškumo , pastovėjimo už save tėvai . Ir ne posakiais - daryk taip būk kietas .
O mergaites tėčiai turi žiūrėti  kaip į Princeses.... 
Ai filosofija .

Pritariu 100%.

MZ,laiku uzbegud uz akiu patycioms,gal viskas issispres teigiamai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 22:32)
Kava,maciau panos siandien kalbejo:cocoso aliejus maisyt su ricinos ir tept plauku saknis,cocoso aliejum,plauku galiukus,cocoso alieju,maisyt su kavos tirsciais labai geras pylingas,o siaip,veido odai,ranku odai labai labai kaukes gerai.
O cia apie arbatmedi:  http://sveikata.lryt...sigailesite.htm

O cia gal nematet,naujos veisles Zalioj stotelej.  https://www.youtube....h?v=SB0pdJN5k_A
Papildyta:
Pritariu 100%.

MZ,laiku uzbegud uz akiu patycioms,gal viskas issispres teigiamai.

Bajaja įdėsiu . Auginau . Man nelabai skanūs . Promyk irgi turiu , lauke gerai .
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 21:32)

ačiū, ale bet plaukams ir gerenių aliejų turiu, tik tingiu terliotis smile.gif
aš daugiau gal maistui sakau gal pasiūlysit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 25, 21:50)
tai tikriausiai smile.gif
kad tik tokios problemos biggrin.gif

mergai, grait pasakot, kur nebjauriai naudojat kokosų aliejų. Nusipirkau, galvoju: nu, kai turėsiu, tai vis naudosiu. Turiu. Nenaudoju. Jau pinigų gaila į balą išmestų biggrin.gif

valgomą ar nevalgomą turi ?
Valgomas tai steikai labai gerai kepami smile.gif
Arba ryte prie kavos šaukštuką. Bla bla bal - turi medžiagų kurios reguliuoja svorį ...
Nevalgomas sueina vasara... Veikia kaip apsauga nuo saulės. Na kokiu 6 pr.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 25, 19:41)
Bajaja įdėsiu . Auginau . Man nelabai skanūs . Promyk irgi turiu , lauke gerai .

Ten dar antra dalis yra,seklu naujoves. biggrin.gif
O as ieskau,kodel mano svoris stovi kaip ikastas jau nuo sausio 18d.Anei krust.Valgau tikrai mazas porcijas,pagrinde darzoves,visokias virtas ir zalias,mesos mazai ir ta pati zuvis,krutinele.Protas neisnesa kame saknys.
http://www.delfi.lt/...i.d?id=73537986
Matysiu ka sakys jie ma sausio 28d,kai zada duot 4-a etapa.Tada jau mesiu turbut,tik neturiu nieko geresnio.Ima neviltis,jei jau nuo tokios dietos nekrenta svoris,tai nuo kokios kris?
Tiesa,Bajaja sejau pernai,bet siltnamyje,seklu nebeturiu,o jie dera lauke puikiai pasirodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 sausio 2017 - 21:48
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 25, 21:45)
valgomą ar nevalgomą turi ?
Valgomas tai steikai labai gerai kepami smile.gif
Arba ryte prie kavos šaukštuką. Bla bla bal - turi medžiagų kurios reguliuoja svorį ...
Nevalgomas  sueina vasara... Veikia kaip apsauga nuo saulės. Na kokiu 6 pr.

valgomą valgomą biggrin.gif
steikai? unsure.gif. O tai salstelėjusio skonio neįgauna? unsure.gif
Prie kavos... Jaučiu, bus fuiviau, ane? unsure.gif. Tiesiog suvalgyt, ne į kavą dėt?
Nuo saulės tai labai jau nedidelis jų SPF ax.gif. Ir nemėgstu riebiai būt išsitepliojus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 21:47)
O as ieskau,kodel mano svoris stovi kaip ikastas jau nuo sausio 18d.Anei krust.

pakentėk bent 2 savaites - turėtų pradėt vėl krist

apie Bajają kažkur neseniai skaičiau, tai ne kokie atsiliepimai buvo. Bet aš nežinau, neauginau...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 25, 19:44)
ačiū, ale bet plaukams ir gerenių aliejų turiu, tik tingiu terliotis smile.gif
aš daugiau gal maistui sakau gal pasiūlysit ax.gif

aaaaTai kiek gi tu to valgomo turi,kad nesunaudoji.Jei rimtai,tai jis man neskanu niekur,kazkoks savotiskas skonis,man jau geriau ghe sviestas,jis malonesnio skonio.As ta maistini sunaudojau veido kaukem,dar kazkiek turiu,tinka jis kosmetikai,o jei idesi aromatizuojanciu alieju,bus kosmetinis.

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 25, 19:50)
valgomą valgomą biggrin.gif
steikai? unsure.gif. O tai salstelėjusio skonio neįgauna? unsure.gif
Prie kavos... Jaučiu, bus fuiviau, ane? unsure.gif. Tiesiog suvalgyt, ne į kavą dėt?
Nuo saulės tai labai jau nedidelis jų SPF ax.gif. Ir nemėgstu riebiai būt išsitepliojus rolleyes.gif
Papildyta:

pakentėk bent 2 savaites - turėtų pradėt vėl krist

apie Bajają kažkur neseniai skaičiau, tai ne kokie atsiliepimai buvo. Bet aš nežinau, neauginau...

Man visas maistas salstelejes nuo ju,neskanus.
Riebiai issitepliojus but nemegstu ir as,bet uzsitepu,palaukiu 15-20 min ir nusausinu servetele,tada dar kokia valanda ir nuplaunu.Dar tas aliejus labai balina dantis,gali bandyt trint vietoj pastos,cia tikrai teisybe.
Bajaja smulkokas ir rugstokas,pernai paragavau,bet nesuspejau isragaut kitu.Bet valgyt galima.
Atsakyti