Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

aš irgi galiu kokoso aliejų vieną valgyti rolleyes.gif skanu biggrin.gif paklausiau, kad Dusia Ghi valgo- anądien paragavau ir aš.. irgi skanu biggrin.gif dar kakavos sviestą galiu ryt... Vyras pamatė, paragavo ir klausia: čia kas - muilas? blink.gif tu muilą valgai? blink.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 25, 23:27)
rytoj informuosiu, ar atmetimo nebuvo biggrin.gif

Luety, tiek anksčiau, tiek dabar manau, kad ta tavo dieta joks stebuklas, tik daug vargo. Ir kad be druskos, tai nieko gero. Valgytum pagal save protingą maistą, būtų tas pats rezultatas. O mūsų amžius jau ne tas, medžiagų apykaita išbalansuota, tai ko norėt, kad greitai kristų? Kris, tikrai kris tas tavo svoris, pamatysi smile.gif. Tik nemanau, kad šuoliais...

Jei ką nekeik manęs smile.gif
man reikėjo laiko kol paragavau , pirmą mėnesį pasidėjus žiūrėjau ... iškepiau kiaušinį ant jo šiukšliadėžei biggrin.gif
Atsakyti
O man Ghi prigijo iskart,o i cocosa ziurejau atsiviepus,pratinausi prie jo ilgai.

Kava,tai ir galvoju,jei tokiais kiekiais imsiu valgyt viska,tai svoris isvis kils,nes dabar tik darzovytes ir stovi.O dar sako,kad vegetarams svoris rieda,valgykit zolytes ir svoris kris,bla,bla bla,feikas,karve rupsnoja zole,dramblys rupsnoja zole,o kokie jie??
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 22:44)
O man Ghi prigijo iskart,o i cocosa ziurejau atsiviepus,pratinausi prie jo ilgai.

Kava,tai ir galvoju,jei tokiais kiekiais imsiu valgyt viska,tai svoris isvis kils,nes dabar tik darzovytes ir stovi.O dar sako,kad vegetarams svoris rieda,valgykit zolytes ir svoris kris,bla,bla bla,feikas,karve rupsnoja zole,dramblys rupsnoja zole,o kokie jie??

tik nesakyk, kad vien žoles valgai smile.gif
nu gerai, toliau irgi žoles valgysi, tik pagal save - kokias norėsi, ir dar mėsos pridėsi. Ir kris tas svoris, ne kur dėsis smile.gif
Atsakyti
Pusryciams arba zalias kokteilis arba jogurtas 250g natur.2,5%su uogu gabaliukais ir saujele uogu,bei 1saukstu saulegrazu seklu,pietus sriuba is puse puodelio pupeliu ar avinzirniu,60g brokolio ir vienos paprikos,sutrint,valgyt,arba salotos is spinatu,pomidoriuku ir ... ir 80g vistienos ar zuvies.Vakare arba sriuba is brokolio morkos ,arba pitos pica,apie 15cm skersmes.Ant jos dedi sauksta zaliu zirneliu,sauja spinatu,4 slyvinius pjaustytus pomidoriukus,patepi pagrinda pomidoru pasta,ant virsaus barstai mozarelos sauksta.Tai kur jau cia mesos valgau.Dazniausiai darausi sriuba is avinzirniu ir ...nes siltas maistas,tai bunu be mesos visa savaite.
Siaip skanu,bet sakau,tiek mazai niekada nevalgiau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 23:09)
Pusryciams arba zalias kokteilis arba jogurtas 250g natur.2,5%su uogu gabaliukais ir saujele uogu,bei 1saukstu saulegrazu seklu,pietus sriuba is puse puodelio pupeliu ar avinzirniu,60g brokolio ir vienos paprikos,sutrint,valgyt,arba salotos is spinatu,pomidoriuku ir ... ir 80g vistienos ar zuvies.Vakare arba sriuba is brokolio morkos ,arba pitos pica,apie 15cm skersmes.Ant jos dedi sauksta zaliu zirneliu,sauja spinatu,4 slyvinius pjaustytus pomidoriukus,patepi pagrinda pomidoru pasta,ant virsaus barstai mozarelos sauksta.Tai kur jau cia mesos valgau.Dazniausiai darausi sriuba is avinzirniu ir ...nes siltas maistas,tai bunu be mesos visa savaite.
Siaip skanu,bet sakau,tiek mazai niekada nevalgiau.

nu, suvalgytum ir 120 g tos mėos, kaip pas Ch ir nieko neatsitiktų ir būtų sočiau.
o aplamai, nepyk, man net baisu skaityt - tiek ch...nios toj tavo dietoj... doh.gif Ir to, ir ano...
pvz., palygink mano šios dienos valgį: 1 valgymas - 35 proc. varškės sūris su trupučiu sviesto, kava be nieko; 2 valgymas - truputis šalto kepto orkaitėj kalakuto kažkokios liekanos su pomidoru, šilta jūros lydeka kepta ant aliejaus su burokėliais. Žodžiu, ką radau, tą suvalgiau. Bet jokios valakitos kaip pas tave, keli produktai ir viskas. Negalėčiau kaip tu - tu esi žiauriai kantri.
Atsakyti
Nu nera man valachita.To visko yra namie,man nesunku.Esu kantri ir uzsispyrus zemaite,nu bet toks svorio isikasimas i zeme,tai ir kantriausia ismustu is veziu.
Selika,kaip tau su svoriuku.
Amorosa,praejo savite,ar bekrenta svoris?
Man po 2-ju sav,apstojo krites,bet vis dar krito,o nuo sausio 18d.nei gramo.
Kava,as nesijauciu alkana,as tik noriu konjako ikalt,velnias gundo,o kodel nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 sausio 2017 - 23:27
QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 23:26)
Kava,as nesijauciu alkana,as tik noriu konjako ikalt,velnias gundo,o kodel nezinau.

nu įkaltum - ir ką? Tik užkandžiui vytintos mėsytės griežiniukas ir viskas. Vienas iš man palankių biggrin.gif šaltinių teigia, kad konjakas/brendis (sausas???) praktiškai anglių neturi:
http://tavosveikata....uose-gerimuose/
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 25, 21:36)
nu įkaltum - ir ką? Tik užkandžiui vytintos mėsytės griežiniukas ir viskas. Vienas iš man palankių biggrin.gif šaltinių teigia, kad konjakas/brendis (sausas???) praktiškai anglių neturi:
http://tavosveikata....uose-gerimuose/

As jau nebezinau,ar man cia angliu bijot,ar druskos ar porciju mazumo ir kaloringumo mazo.Todel galiu paneigt,kad vienintele dieta ME vistik nera veiksminga.Sako,oi maziau esk,porcijas mazink,sumazinta jau iki nera kur,o svoris nejuda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 sausio 2017 - 23:46
QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 23:46)
As jau nebezinau,ar man cia angliu bijot,ar druskos ar porciju mazumo ir kaloringumo mazo.Todel galiu paneigt,kad vienintele dieta ME vistik nera veiksminga.Sako,oi maziau esk,porcijas mazink,sumazinta jau iki nera kur,o svoris nejuda.

Luety, vienintelė MĖ yra veiksminga, nes ji - visam gyvenimui mirksiukas.gif
Pajudės tau tas svoris, neperežyvaij. Pažiūrėjau pernykščius užrašus - maždaug po 10 d. 2 savaitėm stojo. Dabar po 7 d. - vėl gerom 2 savaitėm. O paskui vėl po truputį, po truputį... Ech, nebūčiau pernai vėl įpuolus į saldumynų liūną... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 25, 22:05)
Luety, vienintelė MĖ yra veiksminga, nes ji - visam gyvenimui mirksiukas.gif
Pajudės tau tas svoris, neperežyvaij. Pažiūrėjau pernykščius užrašus - maždaug po 10 d. 2 savaitėm stojo. Dabar po 7 d. - vėl gerom 2 savaitėm. O paskui vėl po truputį, po truputį... Ech, nebūčiau pernai vėl įpuolus į saldumynų liūną... verysad.gif

Nu nuraminai tada.Lauksiu dar tada kol pajudes,o jei ne,tada skalambysiu jog ME neveikia.Einam miegot,nes svoris geriausiai krinta miegant.Labanaktis.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 26, 00:19)
Nu nuraminai tada.Lauksiu dar tada kol pajudes,o jei ne,tada skalambysiu jog ME neveikia.Einam miegot,nes svoris geriausiai krinta miegant.Labanaktis.

nu kaip neveikia? Ar konclageriuose buvo storų? rolleyes.gif
tik kad tavo ne MĖ ax.gif
labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 26 sausio 2017 - 00:26