QUOTE(Luety @ 2020 11 06, 11:16)
Labas rytas,
laukiu saulyte pasirodant,o ji tingi islyst,taip pikta,kai as laisva,tai rukad,salta...
Dusia,as turiu daug laiko,tai ir skaitau daug forumu anglu,rusu,lietuviu k.,bet ne delfius,minutes ir t.t.,neziuriu BBC,Skynews,CNN ir kitu nacionaliniu TV ,kurios s. mala.Pasaulis bunda sparciai.Ziurejau virtualia pasaulio mokslininku konferencija.Gyvenam kreivu veidrodziu karalystej.Vien popieziaus paskelbta paskutine zinia jau ka sako.Bankai jau reklamuoja,kad jie viska padarys uz mus,nes dirbtinis intelektas viska zino,ko mums reikia.Kur demokratija?Kitokia nuomone jau tapo fake news...Ai tiek to.Negatyvas alsuoja visur,jei mastai,o apsauga nuo jo tik tapt eunuku,arba arkliu su uzdengtom akim is sonu -nieko nematyt,nekvepuot svieziu oru-maskes nesiot tuoj bus net lovoj,nekalbet kitaip kaip tik partija ir vyriausybe nurode,stot i eile prie skiepo su nano schema ir nesipriesint.Kad jus natytumet kiek pazangaus jaunimo diskutuoja tokiuose serveriuose,kur chekeriu nagai dar neprikisti,ir santechnikai ir mokslu nebaige ir kelis aukstuosius baige ir mokslininkai.Auuu atsibuskit,pasaulis jau nebepriklauso mums,zmones nori ji susigrazint,megautis gyvenimu,augint vaikus be baimes ,keliaut,atostogaut,o ne del 4 numirusiu ir dar nezinia nuo ko,but uzdarytiems namie.Kokia rupestinga valdzia!Net koktu..cia tik mano nuomone,as ieskau atsakymu,kad suprast,kas vyksta,o jus man sakot,kad as ieskau negatyvo.Bet ar jus gyvenat normaluam pasauly dabar?Ar taip ir turi but?Besimptomes virusubes?Ir jus tuo tikit?Jie sako,jog imuniteti neigyji persirges,o po 6 men tampi dar labiau prieinamas virusui ir jus tikit?Ir dar daug daug kt dalyku kur ne tik as,bet ir didele dalis zmoniu netiki.
Tiek ti,lueku prie savo nuomones,nes but po kaldra labai patogu,bet ne mano naturai.
Biškį soriukas, bet neiškenčiu neįsikišus
BBC, CNN, delfiai š... mala, o forumai anglų, rusų k. tikrai ne š... mala? Iš kur žinai?
Negirdėjau, ką popiežius pasakė, bet ar jis š... tikrai nemala? Iš kur žinai?
Pasaulis nepriklauso mums? Ir tik dėl to, kad negalim kol kas važiuot, kur norim ir kaukes dėvėti kol kas reikia? O kad eismo taisyklių laikytis privalom, kad mokesčius privalom mokėti ir t.t. nieko tokio? Juk partija ir vyriausybė nurodė. O kur demokratija?

Nu vat noriu per raudoną šviesoforą važiuot ir negalima nu nėra laisvės ir demokratijos niekaip

.
Aš nesuprantu tu piktiniesi karantinais ir kitom priemonėm? Nu piktintis nedraudžiama. Aš irgi kartais dėl kažko pasipiktinu. Tu matai tik besimptomius atvejus? Ir šito matyti nedraudžiama. Pasakyčiau tavo žodžiais nebūk arkliu su uždengtom akim iš šonų. Serga visaip, ir gana sunkiai vat šitą tikrai žinau.
O šiaip tikėti galima viskuo to tikrai valdžia neuždraudė. O vat ŽINOTI tai bent tu ar aš tikrai visko nesužinosim niekada. O dėl to, kad galbūt turbūt galimai tiek nervų ir sveikatos padėt? Nu ne, aš per daug save myliu

. Nervintis dėl to, ko nežinai? Keista man... Gyvenu sau, rūpinuosi buitimi, darbais, pergyvenu dėl šeimos narių. O kas bus tas. Nuo manęs tas nepriklauso. Šiaip tai man netgi jokio skirtumo įsegs čipą ar ne, man tai jokio skirtumo numirti su juo ar be jo

.
Ir turėk savo nuomonę, būtinai turėk jos tau neatims jokios valdžios. Tik stenkis, kad ta tavo nuomonė per daug neapsunkintų tau gyvenimo ir negadintų sveikatos. Čia mano toks patarimas