QUOTE(Luety @ 2020 11 12, 13:30)
Kuku
Nu kokios besirdes ,anuku neturit?Kiekviena karta vis kitokia,keiciasi mamkos,keiciasi vaikai.Bet dusint maziukus po kaukem,kurios net vandens nepraleidzia,tos kinietiskos,o vaikai buvo sakyta nera imlus virusui,tikrai bepritariu tam ir aciu D pajeite ta isakyma.O viesint reikia viska.Paprastas gripas,tuberkulioze ,vezys kasmet nusinesa daug daugiau gyvybiu,bet niekas neskuba ieskot vakcinos tam,o cia per 6 men jau gatava vakcina ir dar grieztai privaloma visiem.Taigi veziu irgi galim visi susirgt?Tai virusas mutuoja,tai kaip jue atitaike vakcina tam mutantui,nu nera logikos nuekame,kad tai pateisint.Zinoma,as nieko nepakeisiu,bet...
Nezinau,kad butu nuimtas karantinas UK.Uzdetas iki gruodzio 2d.lyg tais,o maitinimo imones tik issinesimui.Einu ziuret gov.uk.gal pakeite?Bet tik praejusi ketv.prasidejo karantinas...
1. Jei taip mano anūką viešai įkeltų - pasiusčiau ... Man skaudu žiūrėti . Paviešino savo nerūpestingumą , kad nepasirūpino vaikui patogia kauke . Šlykštynė ir tiek ,Mano sesės turi anūkų

Aš puikiai žinau kokia tokio amžiaus normalaus neapaleisto vaiko kalba .
O mokytojos ne žmonės ? Jų saugoti nereikia ? Kaukių yra visokių Lietuvoj - medžiaginių , kinietiškų , skydeliu ir tt . Neatsitiko tiems vaikams nieko per 3 dienas nuo kaukių .
Tai jau jei toks kaukės nereikalingos , kodėl pas mano vaiką darbe visi su kaukėm , ne tik gamyboj bet ir moklso skyriuje . Uždurninti moksų daktarai ? Žmonės apsigynę biologijos -chemijos srityje daktarines ? Žiopliai ir tiek

Liepsiu paklausyti kvaksių sapalionių , gal sukilimas bus ir pas juos .... Bo kas mažai žino , galvoja kad labai gerai žino . Kuo daugiau žinai , tuo geriau suvoki kiek dar nežinai ...
2.Velsas buvo karantiną paskelbes nuo spalio 23 d., 18.00 val.
https://www.anglija....laiki-karantina
3. Luety tiesa yra kažkur per vidurį . Pražioje labai bijojai , plovei pakuotes , dezinfekavai viską ... Dabar pas tave neigimas .
Visada sakiau - virusas yra, visi persirgsim ... Visi sustabdymai tik ekonominiai .
Kas ir kodėl ? Tikrai nežinau , tik galiu numanyti ...