Labaryt,
kosmariskas sapnas aplankė,vos užmigus,bjaurus,bet pavaiksciojau po miegamąjį atsikėlus ir uzmigau ramiai toliau.
Ryt jau pas tėveli.Nenoriu,bet reikia.
Nepergyvenu,kai neskambina,tik vis galvoju kaip,jie ten,bet,jei neskambina,reiškia gerai.Duok,Die,kad atsitoketų.issiaiskintu,kalbėtų tarp savęs civilizuotai.
Viskas gerai dėl to neskambinimo,kai širdis ima jausti,kad reikia paskambinti,tai ir paskambinu.Nenoriu kištis,pati tokia,kai man blogai,nenoriu nieko matyt.Va kiek negatyvo su ne

Reiktų perdaryti sakinius,su pozityvu...tas naujas tel nervuoja,aš parašiau viena,jis parašo kita,reikia stebėti labai,reiks brolio klausti,ką pakeist nustatymuose,išjungiau autokorekcija,bet nesiliauja.
Liemenė didelė,negraži,bet man šiltą,iš dviejų rūšių siūlų,nėr ką rodyti.Nepyk,tikrai nieko gražaus joje nera.
Pas mus vėl lyja
Nuo vakar esame giliam uždaryme,kaip ir LT.I kita apylinkė be priežasties neišvyksi.
Pirmas atvejais iš žinomų žmonių rato Mirė toks Egidijus Baltušis,gyveno Londone,54 atrodo.Covidine pneumonija.Labai gaila,aštraus proto,puikiai gaudesi politikoje.Nebuvom asmeniškai pazystami,tik iš FB ir kt.video ji žinojau.