Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą

. Prisnigo vakar vakare ir dabar dar sninga. Gražu .
Nuo balto sniego šviesiau ne tik lauke , bet ir dūšioj.

Kaimo keliukai nevalyti , Muka nepamiršk , kad pas tave mašina gera. 4x4
Gyvenimas kaime turi dar vieną privalumą - sportą

. Vakar gerą kardio treniruotę turėjau - malkas ir vandenį į pirtį sugabenti ... Galima žiūrėti , kaip į katorgrą, galima žiūrėti kaip į sportą

Šiandien vėl reiks pajudėti. Su MB ir juokaujam- jei čia gyventume senatvėje nebūtų kada sirgti ir dejuoti . Visą laiką judesy ...
Namukas sušilo , atsikėlus radau 20, nebe 17 šilumos . Bet kronelę pasikūriau dėl jaukumo . Katė varinėja po namus tikrindama visus tamsiausius kampus, murzė ... Kuo tamsiau tuo smagiau . Ir dar nepamiršta per langą pažiūrėti , kas ten vyksata. O kai vakare MB atvažiavo , tai meilės priepuolis ištiko . Glaustėsi , griuvo po kojomis. Žino gyvulys kas namie šeimininkas
Muka , nežinau ką padarė karantinas žmonėms - niekas nebenori dirbti. Mano kriauklė į vonią turėjo atvažiuoti iki naujų, atvvažiuos tik 14... Tikiuosi . Ir akis drąsko vadybininkas, kad jis viską padarė , užsakė

Užsakinėjau lapkričio 24, dievagojosi , kad ji bus per mėnesį

. Avansas sumokėtas
Luety nežinau ką pasakyti apie tavo nuotaikas... Blogai kai nieko nesinori. Aš vadinu tokį perodą pilkuma. Manau visiems būna

Man labai padėdavo trumpa savaitgalio kelionė , palapiavimas su draugėm, ar galų gale gera knyga ir lovos rėžimas savaitgaliui. Nesu patarėja . Aš vadovaujuosiu MB močiutės patarimu - negalima savęs paliesti . Jei durnos mintys - plaunu grindis. Kai rankos užimtos galvai lengviau ...O kai girndys švaresnės tai ir galvoj šviesiau. Laikykis brangioji , nesi viena , mes šalia. Su savimi turi susitarti pati , mūsų patirtys nebūtinai turi padėti Tau . Imk
PS Uspaskio negaliu klausyti , tik antraštes mačiau . Mano toks pastebėjimas, gal jam auglys smegenyse ? Kažkokia diagnozė turi būti ...