labas rytas,
Muka balkonui langai patys papraščiausi , nežinau kiek tų kamerų . Šiluminė varža nereikalinga , vėdinimas reikalingas. Mes labiau nuo balandžių paskutinį balkoną stiklinom

Kaina apie 700 be apdailos. MB pasamdė ir apdailą padaryti kažkokį š***rankį . Pats būtų gražiau padaręs, bet laiko tai nerasta ... Jei būtume darę kokia tai berėmę konstrukcija ar kt, būtų brangiau . Dabar elementarus plastikas . Nematau prasmės į komunalkę tiek sukišti ...
Dėkui už kavą
Ingrida - pusryčiai Norvegiški vaizdai

, kaip pasiilgus kalnų . Dėkui Brangioji

.
Ar kada dar atsidarys pasaulis, kad būtų galima keliauti ????
Pyragai manęs negundo
O judėjimo , geros mankštos tai labai trūkumas
Savaitgalis ant nosies ... Gal nuvažiuosiu iki pirties ? Keliai pas mus atvalyti bus, tik į kiemą neįvažiuosim . Mašina pas mus paprasta, ne 4*4...
Man vakar irgi visai nesimezgė . Kūną baigiau liko nuleidimas . Buvau nusikalus, tai nuleidimą nauju būdu palikau kitai dienai . Pradėjau rankovę . Neturiu smagių virbalų rankovei , to Nr su troseliu biški per ilgi, nelabai patogūs

Reikėtu paišlaidauti ir nuipirkti normalų virbalų rinkinį su prisukamais valais ... Bijau , kad bus per platu iš pažasties ? vienžo reikia matuoti , derinti ir tt. Ir dar užmačiau tokių nerealių siūlų ale norvegiškam megztiniui ... mezgi ir marginasi patys

Kažin vaikui reiktų tokio megztinio ? Siūlai tai brangūs
O darbo už kurį pinigus moka tai susikaupę . Naujinimai , diegimai to nesąmoningo iSaf.
Ir dar nesugalvoju ką pietums pagaminti ? Be plano gyvenu , todėl ir tokios "egziztencinės "mintys

Prikepiau burokėlių skanrdą, tai šeimynai bus šilti su bulvėm . O man mėsos reikia

Namie visa sušalus, reiks eiti į medžioklę

Ką reikškia be plano gyventi
Luety šaunai čia tu - iš karto 2kg pametei . Imk

man tai niekas nebyra,. Nes aš 4 dienas tvarkinga, 5 plaukus pasileidžiu
Ingrida ar žinai šitqą neblogą siūlų psl ? Man pasirodė kainos ir kokybės santykis geras ...
Aido Ir dar FB turiu gal 3 moteriškes, kurios babinomis prekiauja . Tikrai geras kainos ir kokybės santykis . Jei reikia - duosiu nuorodas.
Gražaus Jums penktadienio