Labas rytas
Dėkui Ingrida už pusryčius
Šampanas ryte ? Imu , tikras sekmadienis
Luety , Tau kavos į lovą :

Apie vina- ne vilna ...
PVZ kojinės - kur nešiosi

Jei šiltuose namuose 75/25 pats tas. Jei reikia buvimui lauke kai keli laipsniai minuso, skirtumas kaip diena ir naktis, kur natūralios vilnos kur 75/25. Išbadžiau šia žiemą ant savo kojų . Taigi , reikia visokių ... grožiui ir dovanoms 75/25, o rimtam nešiojimui tik lietuviškos avies vilna

Ir po pirties tik 100 pr avies vilna, kad pagraužtų ir padirgintų padukus ... Kūdikiams tas pats , šiurkšti nedažyta vilna, kad skatintų kraujotaką, ir mauti ant nuogos kojos ... Sadistė aš ar ne
PS , jei teisingai pasivėlę lietuviškos avies vilnos penčiakos, gali vaikšcioti su kroksais per rasotą žolę, nesušlapa kokią valandą

Pardavimui tikriausiai tokios netinkamos

Čia tiems kas supranta ....
Ingrida smagu , kad padėjau
Megzti tai megzti , man tai sunkaiusia būtų savo mezginius parduoti ... rasti rinką. O dar dabar , kai visi sėdi namie ?
Man dukros megztukui liko 0,5 rankovės . Kai ką padariau ne pagal filmuką - leidau normaliai , ne su adata apačia ... pagalvojau jei reiks taisyti ? jei per daug patys ?
Neiškenčiau , užsakaiu sūnaus megztiniui siūlų ... Iki gimtadienio nespėsiu , labai intesyvi darbinė savaitė kita laukia . Be iki vasario pabaigos kažkaip

Kiek jam reikia tų šiltų megztinių - bet jei kada į gamtą pasivaikščioti

Gal niešbrokys

O tai pas jį dar vis tąsomi primarko megztukai

.
Ingrida, tavo " blogi" įpročiai užkrečiami . Vakar iškepiau šeimynai pyragą su varške ir juodais serbentais ir išviriau vyšnių kisieliaus ... HM . Pusę suvalgė vakar kol šiltas, kažin pabaigs ar teks išmesti . Nes supykau ant šaldiklio turinio

Šaldytų daržovių bele kiek , uogų bele kiek . O jau tuoj vėl sėti reiks. Dar jokių sėklų nepirkau ... Žinau , kad visko reikia MAŽIAU !!! Pirma padarysiu inventorizaciją , tada pirksiu .
Ir noriu naujo šiltnamio

Su laistymo sistema .