QUOTE(Dusia37 @ 2021 02 25, 09:35)
Luety , tik vienas toks pastebėjimas - nemaitinkim savo energija negatyvo ...
Čia energetiniai dalykai
PS nemažai metų gyvenai sovietų šaly - scenarijus panašus , kaip kuriamas SV. Ar ten vien negatyvas buvo ?
Šunys loja , karavanas eina...
Tai ne negatyvas.Energetika visur absoliuciai.
Sovietu santvarka saldainiukas,pries busima netolima ateiti,man atrodo pg Svaba.
QUOTE(Muka @ 2021 02 25, 13:52)
sode

jau oras nuostabus pirtelė kaitinama nors namelyje buvo 8 o lauke rode 9 bet įšilo iki 24 net orlaides atisdarėme

Oras nuostabus apėjome kelis kvartalus slidu ale vistike pravėdinome kūnelius. Bitės skraido

kažkaip neramu pasiadrė ale kaimynė atlėkusi mačiau kucino jas mažu maitino ar ką bet jau oro gerumas

pakvipo pavasariu.
IngridaB nulėkiaun ir aš Lidlan ir ką žymeklių prigriebiau dar gavau durpių tablečių žodžiu ruošiuosi pomidorams

dar ankstyvų nesėjau ale ne bėda pasėsiu
Luety o kiek deda kiaušinių tos išgelbėtos nuo smerties?
72790144
Amen
Muka,trys vistos is keturiu deda kasdien po kiausa.Randam kasdien 3,o kuri nededa,kaip atskirt?Gal kas zinot?
Kareiskia tie skaiciai gale?
Buvau sode,uzdejau tinkleli ant braskiu kibiru,kad vistos paliktu ramybej jas,o ziuriu,tik i siltnami ir iskart ant vazonu.Nori zalumos.Radau vos isdygusiu dilgeliu,paskyniau,sukapojo MB,sutarse,kaip saldaini.
Apziurejom,kaip atskirt dar 3 vistom ploteli keliom savaitem,kol pripras ir persigers bendru kvapu,kaip padaryt atskira tupykla nakciai,viskas gerai iseina su mano mastymu,o MB darbu,svarbu paskatint,kad jis tai sugalvojo,nors ideja mano,bet jam smagiau,kad prirasau jam.
Dabar MB studijuoja apie tas naujas vistas.Kokio jos amziaus,kaip pasiimt,nes neisleidzia musu lyg tais irgi i kt rajona,o ta ferma uz 30 myliu nuo musu.Bet mes ten buve,man patiko poziuris ir saziningumas.Kazin ar nieko jei bus viena kitokios spalvos.Imtumem dvi rudes,nes jos deda 320 kiausu per metur it MB nori viena pilkai raiba.Nu gal dar perkalbesiu,nes ta pilke,atsieit deda tik 280 kiausu i metus,Mazdaug,atsieit taip uzprogramuotos.Bet grazi ta pilke.
Nu va teik mano popietej.Tiesa parsiveziau zemes is sodo,nuo vienos lysves,kur buvom uzpyle is rudens komposto,ir pasejau is naujo pomikus ir paprikas.Kai sudygs visos,bus juoko.