QUOTE(Dusia37 @ 2021 03 02, 08:47)
Tai jau , prieš gamtą nepakovosi ...Bet vis tiek abydna , kai dėl kažkieno kaltės tenka vargti ....
Vakar taip gražiai susikaitė JL postas , kad
tik gamta nemeluoja. Ir šiais laikais gali tikėti tik tuo ką matai per savo langą
Deja,bet ir gamta jau reguliuoja pries jos valia
Labas rytas
Ingridai aciu uz toki prabangu kavos paserviravima,geriau ir isivaizdavau,kad esu grazi,jauna ,liekna ir gyvenu tokiuose prabangiuose namuose,geriu kava prie illlgo stalo viena.

Grozis.
Ingrida,as lauke braskiu lapus apskabiau.Mano svogunai,cesnakai jau 15cm aukscio.Bet nera silta,siandien isvis be saules,o dar vejas tai siaures,tai siaures rytu.O siandien kokia bus,tokia vasara bus.Pas mus apsiniauke ir salta.Gal islys dar saule,prognozese rodo,kad turi islyst,o ji nelenda.
Pomidoru sudygo gana,jei kiti ir nedygtu,uztektu tu kur sudygo.Be reikalo supanikavau,kad nedygsta ir pasejau dar.
Paprika tik viena kilpute dar tematau,bet nesiparinu,nes zadejau isvis ju nebeaugint,bet nezinau tada ka ten augint.Salotas reik vcezt ispikiuot i siltnami,tokios grazios ant lango,bet atsalima zada sia savaite,tai dar paslaikysiu.
Oi,Muka,kaip gaila visko.Vat uztai as ir nemegstu niekur gyvent rusyje.Cia daug butu yra rusyje ir jiems priklauso sodelis,kai nuomoji,bet as blogai jauciuosi zemai.Man labai patinka antras,trecias aukstas.Bet ,norint sutaupyt zeme ,namelis buna su rusiu.Gal nesugadins daug?Bet zinant is ko daromi baldai,atrodo ne kas.Imk
Dusia,per klaidas ateina patyrimas.Net kojiniu mezgime kiek daug ismokau megzdama pagal video.Kiekviena mezgeja inesa kazka naujo is mezgimo technikos.Isplovus gamini pasislepia visi akiu nelygumai.Mezginys ne siuvinys,galima pataisyt,patempt,sutraukt,kazka padaryt,kad tiktu,o jei neiseina,isardai ir darai,kol iseis.
Zinau,kad miltukai sss.Bet ka tu darytum mano vietoj?As jau tiek ismeginus visko,o rezultato nera.Jis daugiau atvirkscias,nei laukiamas.Ima siaubas del sveikatos,kraujagysliu ir ir visa kito.Miltukai kerta per inkstus,bet svoris krinta.Laikytis su maistu tik 400kal man neiseina.Reik tada balansa moket daryt,o as nemoku.Gal riebalu per daug,kad savu nedegina,o gal baltymu.Atrodo lad ne,o man atrodo,kad tas balansas yra kiekvienam individualus,ypac tokiem,kaip as,kurie turi rezistencija cukrui.
Kepa mano duonele,kvepia jau,einu ziuret.