Labos,
tik ka is sodo.Per juodas kelnes dega kojos,siaubas,galvojau,jog sudegs,ejau dirbt,neleidzia sedet saule

Oi,kad nelytu,kaip but smagu,daug ka butu galima padaryt,bet ryt jau bus lietus ir lis visa savaitgali net,be to ir vetros ateina,is vakaru,kaip visada 47/50 myliu per valanda.
Sukisau siltnamyje salotas is dezutes,.tuoj bus salotu savu.Sodinau daug,reiks dalintis su vistom
Vistos dar piktos vienos ant kitu.Suleidus po prieziura,jaunikles uzlekia ant auksciausiu laktu tvartuke ir laukia,kas bus.O senes tarso ju teritorijoj maista,kasa zemes ir vandeni geria,nors pas jas pacias viso to yra sociai.Vyriausia pagal hierarchija ieina i tvartuka ir nubildina jaunikles nuo laktu tai gaunasi toks triuksmas,kad atrodo,jog lape ten isisukus butu.Grazu ziuret.Stebim,pratinam,sestadieni jau bus dvi savaites,vis geryn eina santykiai,bet ne per geriausiai.
Jacintai zydi du,tulpes stybsta,ech,niezti rankos i zeme sukist,bet pranasauja kova salta.Dar reik palaukt.As jau noriu ir pomidorus bogint i siltnami ir kt.bet palauksiu dar sia savaite,vistiek jau eina kasdien siltyn.
Todel reik pasiset bulviu truputi kita savaite,del viso pikto,nuo bado apsigint.Nors siuo metu su jom nedraugaujam,jei nevalgysim,bus vaikam,tie tai neturi is ko kaupt,vaikai 4 du paaugliai 15-16 mt.Ech neseniai gi dziaugemes pirmo anuko gimimu,o dabar jau vyras visas.Greiciau nuimtu tuos apribojimus,eiciau ,apkabinciau,niekieno neklausciau,daryciau taip,kaip mano sirdis liepia.
Dziugina saule,darzai,ir tai jau neblogai.
Vakar vakare tik uzsnudau ir kazkaip staigiai pabudau ir negaliu pajudet,matau save virsuj,virs manes ne aukstai,sueme siaubas,noriu pajudet,atrodo,kad gelezine esu.Rankos neina pajudint sunki sunki,jau eme baime imt,bet staigiai kazkaip viskas dingo ir pajudinau.Atsikeliau vaiksciojau,kazkaip seniai taip bebuvo.Buvo,kai gyvenau viena,gal pries 20-25 mt.Negalvokit,neisprotejau,ne miegojau tikrai,tikrai save maciau ir pajudet negalejau.Ir esu sveiko proto.Kazkaip mano siela nori eit pasilakstyt,ar kas ja paima nakciai i svecius kur,nesuprantu.