QUOTE(Magnuna @ 2016 12 08, 08:28)
<p>Labas rytas
</p><p>Busy - vaje koks nemalonus nutikimas, sveikatos kolegei kad koja greičiau sugytų
</p><p>Orelio tai bjaurumas nenusakomas, nagais į žemę kabintis reikėjo, kad paeiti. Ar visos sėkmingai į darbą nusigavot
</p>
Labas, aš paslydau, ale išsilaikiau.
Bet tai oro kataklizmai. Ateinu - langai ne tai kad apšalę - užlediję, gramdžiau kone nagais.
Kaž, ar su mašiniuku ne saugiau eit, bet kiemuose tai oi... Laikykitės, kad traumatologai draugais netaptų...
Kol nusigremžiau tuos langus. Pavėlavau į darbą.
Lapyna, bet Mikai viskas bus gerai, jau ėda. Ir dėmesio nori. Ir psichika normali. O kai nebūsit namie, vistiek apsistumdymas hierarchinis įvykt tarp katyčių turi, nes kaip kitaip, turi būt aiškus reikalas, kuri viršesnė. Tašė mušės vakar su Nika, ta puolė iš už kampo, Tašė nematė. Tai atbėgo Kingas ir davė Nikai per sprandą. Gulėjo paskui tokia nelaiminga visą vakarą - tokia jau nuskriausta, net Direktorius leido ant kėdutės savo pagulėti. O paskui su Taše beveik prie pat miegojo pas mane lovytėj, nes seniai neateidavo, kažkur naktį šlaistydavos.
Manau, su Mikute patenkinsi savo norą katytes pagniaužyt... Kingo gerumas, matytumėt, akivaizdžiai žvalesnis, nori ėsti. Tebegauna jis ta Stomargylį nuo dantenų problemų ir penktadienį vetei rodomės.
A, pakeičiau konservus, visi gauna dabar Animonda vom Fenstein, tas yra begrūdis, becukris, gavau iš vokiečių pabandymui po 0,48 eurocentus (100g). Tai Nika nevemia nuo jo, Kingas ėda taip... saikingai, Fogi visai nenori, net nelietė, Tašė puolė prie jo, vos atėmiau, nes Tašei gi tik renalinis maistas. Tašė perėjo prie kitokio maisto be problemų. Tiesa,
Colomba, tas maistulis vadinasi KATONIT, atsiprašau už dezinformaciją.
Vakar mažiukas mano nusikabino kalendorių ir turėjau pasakoti apie visas kates ką žinau. Nežinojau, kas ant viršelinės foto, nors žinojau, kad tai Erendiros, ir nežinojau Diinkos katuko vardo. Visus kitus pažįstu.
Labai kikenom iš istorijos apie UAB Belpedro.
Busy, kolegei pasakyk, kad reikia vitamino D ir Ca bei šaltienos išvirk.
Jai sveikatos balionukas.
O dieve, kiek pripyškinau.