Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Sveikos 4u.gif
Retas svečias čia aš esu... ax.gif
Mano globotinukai jau paaugę,bet vis dar nieks nesidomi jais... Viena juodukė buvo rezervuota,bet norėtoja paskutinę minutę persigalvojo... Dabar maziams jau trys mėn.,ištyso,paaugo,bet Pifulka vis dar mažiausia... smile.gif
Piratukas jau buvo konsultacijoje pas Diržinauską,tai pakeitus lašiukus akytė sparčiai taisosi...
Šią savaitę planavome mažius nuvešti į prieglaudą,bet pasitarus su savanorėm,dar nutarėme palaikyti,kad sustiprėtų iminutetas po skiepo...
Matau,apie dovanas prakalbote vaikams... Savo 14m. sūnui jau maždaug žinau,ką dovanosiu,bet kadangi šiemet giminėje gimė dar keli vaikiukai,tėvams tai 3 vaikas... Tad ir išlaidų irgi padidės, nes kur buvo 6, dabar jau 9 papildomi vaikiukai... Vyresnėliams maždaug numanau ką dovaoti,bet kūdikėliams,kurių amžius bus nuo 1mėn. iki 1,5 metukų,teks pagalvoti ir su jų tėveliais pasitarti... ax.gif
Atsakyti

Sandra, pusantramečiui labai gerai visokios kaladėlės - tiek medinės, tiek Lego/Duplo.  :mirksiukas: Nereikia daug, užtenka keleto. Maniškis su medinėm bokštus statė, o iš Duplo spalvas išmoko :) Dabar jau ne tik ardo, bet ir stato (22 mėn. amžiaus). Dar labai smagu buvo vilkeliai - šitie nuo kokių 8 mėn. tinka. Iš pradžių tik žiūri, ūgtelėjęs jau ir pats bando įsukt. Beje, medinės kaladėlės nuo kokių 5 mėn. tinka. Kad tik dydis būtų toks, telpantis į rankytę. :)

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 12 07, 21:32)
<p><strong>Sandra</strong>, pusantramečiui labai gerai visokios kaladėlės - tiek medinės, tiek Lego/Duplo.  mirksiukas.gif Nereikia daug, užtenka keleto. Maniškis su medinėm bokštus statė, o iš Duplo spalvas išmoko smile.gif Dabar jau ne tik ardo, bet ir stato (22 mėn. amžiaus). Dar labai smagu buvo vilkeliai - šitie nuo kokių 8 mėn. tinka. Iš pradžių tik žiūri, ūgtelėjęs jau ir pats bando įsukt. Beje, medinės kaladėlės nuo kokių 5 mėn. tinka. Kad tik dydis būtų toks, telpantis į rankytę. smile.gif</p>

Mažyliai, tai 1mėn.mergytė, 4 mėn. berniukas ir pusantrų metukų mergytė... smile.gif Didesnieji 2,5m. ir 7 metų broliukai, jų sesutė neseniai gimusi,per Kalėdas bus 1mėn, Kiti 10m. Berniukas, 8 metų mergytė,jų sesutė 1,5 metukų,dar kitoje šeimoje14m.berniukas,jo sesė 10 m.ir jų broliukas bus beveik 4 mėn...
Tad bandysime kažką galvoti... ax.gif
Lekiu darban...
Gero vakaro visoms!
Atsakyti

Vaje, Sandra, du visai mažuliukai...

O aš guliu lovytėj su savo ekranėliu, o aplink mane Mika ratais vaikšto. Uodega iškelta, murkuliatorius įjungtas. :) Šiąnakt jau nelaukė, kol visi užmigs, išlindo vos užgesinus šviesą. Dabar sausiukus triauškina. Žodžiu, pratinamės prie pasikeitusio gyvenimo. Galėtų jau ir iš kambario išeit apsidairyt. Bet dieną atkakliai sėdi po lova,nors kambario duris ir palieku atidarytas. O naktį gal ir eitų, bet užsidarom. Ot naktibalda, vėl miegot neduos. :)

Aš taip paskaičiavau, kad Mikai pasikeitimai gana drastiški: kačių/žmonių santykis jai pasikeitė 13,5 karto, o plotas, tenkantis vienai katei, dar baisiau. :D 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 12 07, 17:12)
Kuriam UAB  bigsmile.gif "Turit daug šikpopierio ir negalit su juo susitvarkyt!? BelPedro skuba į pagalbą. Kūrybiškai išspręsime Jūsų problemą"

va čia tai jau neišlaikiau,prasiveržė toks juokas,kad net šlapimo pūslė suspazmavo ir katai ant sofkutės išsigandę į mane žvairavo tease.gif

Labas vakarėlis ,mergaitės! Ir mūsų temoje Kalėdos artėja- dovanos ,apie dovanas, dovanų idėjos-smagu wub.gif
Atsakyti

Sveikos. Trumpai prieš miegą. Lapyna, vieno nuolatinio danties užuomazgos nebuvimas- genetinė anomalija, įgimtas vystymosi sutrikimas. Gyvybinėms organizmo funkcijoms nereikšmingas. Tiesiog Tavo mergina individualiai išskirtinė.  :4u: 

Labanakt.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mes vakar kaledini firmos vakara sventem. Smagiai pasisedejom, susiruosem namo, ejom link masinu ir bac... kolege parkrito, koja susilauze. Tai vakar kol gryzau namolio... veziau kolege pasitikti greituskes. Nes gi sventem toli nuo miesto
Atsakyti
Labas rytas, tamsus, slidus ir lietingas 4u.gif
Po trijų dienų nepertraukiamo darbo, jaučiuosi nusikalusi.Paguoda tiek,kad rytoj laisva diena. yahoo.gif
Giriu visas mergaites, katinukus, jų pokštus ir nuotykius. 4u.gif
Lekiu darban, atsargiai nepaslyskit, nes bus labai slidu.Ir šlapia. unsure.gif
Merfe, gal dalyvausi kaledinėje mugėje Utenoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 gruodžio 2016 - 07:22

Labas rytas

Busy - vaje koks nemalonus nutikimas, sveikatos kolegei kad koja greičiau sugytų :4u:

Orelio tai bjaurumas nenusakomas, nagais į žemę kabintis reikėjo, kad paeiti. Ar visos sėkmingai į darbą nusigavot :4u:

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 12 08, 08:28)
<p>Labas rytas
</p><p>Busy - vaje koks nemalonus nutikimas, sveikatos kolegei kad koja greičiau sugytų 4u.gif
</p><p>Orelio tai bjaurumas nenusakomas, nagais į žemę kabintis reikėjo, kad paeiti. Ar visos sėkmingai į darbą nusigavot 4u.gif
</p>

Labas, aš paslydau, ale išsilaikiau.
Bet tai oro kataklizmai. Ateinu - langai ne tai kad apšalę - užlediję, gramdžiau kone nagais.
Kaž, ar su mašiniuku ne saugiau eit, bet kiemuose tai oi... Laikykitės, kad traumatologai draugais netaptų...
Kol nusigremžiau tuos langus. Pavėlavau į darbą. unsure.gif

Lapyna, bet Mikai viskas bus gerai, jau ėda. Ir dėmesio nori. Ir psichika normali. O kai nebūsit namie, vistiek apsistumdymas hierarchinis įvykt tarp katyčių turi, nes kaip kitaip, turi būt aiškus reikalas, kuri viršesnė. Tašė mušės vakar su Nika, ta puolė iš už kampo, Tašė nematė. Tai atbėgo Kingas ir davė Nikai per sprandą. Gulėjo paskui tokia nelaiminga visą vakarą - tokia jau nuskriausta, net Direktorius leido ant kėdutės savo pagulėti. O paskui su Taše beveik prie pat miegojo pas mane lovytėj, nes seniai neateidavo, kažkur naktį šlaistydavos.
Manau, su Mikute patenkinsi savo norą katytes pagniaužyt... Kingo gerumas, matytumėt, akivaizdžiai žvalesnis, nori ėsti. Tebegauna jis ta Stomargylį nuo dantenų problemų ir penktadienį vetei rodomės.

A, pakeičiau konservus, visi gauna dabar Animonda vom Fenstein, tas yra begrūdis, becukris, gavau iš vokiečių pabandymui po 0,48 eurocentus (100g). Tai Nika nevemia nuo jo, Kingas ėda taip... saikingai, Fogi visai nenori, net nelietė, Tašė puolė prie jo, vos atėmiau, nes Tašei gi tik renalinis maistas. Tašė perėjo prie kitokio maisto be problemų. Tiesa, Colomba, tas maistulis vadinasi KATONIT, atsiprašau už dezinformaciją. doh.gif

Vakar mažiukas mano nusikabino kalendorių ir turėjau pasakoti apie visas kates ką žinau. Nežinojau, kas ant viršelinės foto, nors žinojau, kad tai Erendiros, ir nežinojau Diinkos katuko vardo. Visus kitus pažįstu.
Labai kikenom iš istorijos apie UAB Belpedro.

Busy, kolegei pasakyk, kad reikia vitamino D ir Ca bei šaltienos išvirk.
4u.gif
Jai sveikatos balionukas.

O dieve, kiek pripyškinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 gruodžio 2016 - 08:05

uj Busy, sveikatos tavo kolegei. Man ryt įmonės balius (ryt darbo pabaigoj susirinkimas, tai spėju gausim šliaužtinukus :D), tikiuosi niekam nieko nenutiks.  O jau šiandien į darbą nesiryžau eiti pėstute, MB pavežė iki darbo. 

Lapyna, na greit jau bus smagu namuose, turėsi gniaužymo-murkimo aparatą, dar savaitėlė kokia ir viskas bus tvarkoj :)

Beje, vakar radau privemta ir pagal kiekį bei spalvą manom, kad Zugiukas :(  MB šiandien paprašau, kad konservukų parneštų iš klinikos. sausiako ji pakankamai nedaug suėda, man dabar atrodo , kad ji dar svorio numetė. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 08 gruodžio 2016 - 08:28
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 08, 08:13)
Beje, vakar radau privemta ir pagal kiekį bei spalvą manom, kad Zugiukas verysad.gif  MB šiandien paprašau, kad konservukų parneštų iš klinikos. sausiako ji pakankamai nedaug suėda, man dabar atrodo , kad ji dar svorio numetė. </p>

Šponkiuk pabandyk hill's k/d skardinėje. Būtent skardinėje. Jis košės konsistencijos. Aš maišydavau su sausu Atui, tada noriai valgė, ypač padėjo, kai tik pradėjo atsigavinėti.
Atsakyti