Labas rytas, sėkmingos dienos visoms. Aš tik tarpininkauju...
Donna Bela, Don Pedro, reiškiu begalinį dėkingumą už pasitikėjimą suteikiant man garbingas ir atsakingas UAB BelPedro generalinio direktoriaus pareigas. Išreikšdamas džiaugsmą, šįryt 5 val. apie paskyrimą, su trenksmu pranešiau savo sausanosiams.Ta proga nukabindamas samčių, kiaurasamčių ir dar biesai žin kokių įrankių kabyklėlę virtuvėje. Sausanosiai sveikino susižavėjimo kupinais šūksniais. Esu patenkintas.Suprasdamas kokia atsakomybė užgulė mano ausų šepetėlius, nedelsdamas pranešu, kad, matau būtinybę formuoti UAB BelPedro vadovybe, parengti struktūra, patvirtinti etatus beigi kandidatūras.Atsižvelgdamas į jūsų pasiūlymus pristatau:
Valdybos pirmininkė ( tiesiogiai dalyvaujanti įmonės veikloje), -
UAB BelPedro vykdomoji direktorė - dona Bela
Stebėtojų tarybos pirmininkas ( tiesiogiai dalyvaujantis įmonės veikloje),-
UAB BelPedro personalo ir profesinio mokymo vadovas - don Pedro
Generalinis direktorius- Ferdinando Amber Sun Gralis
Ūkio valdymo vadovas- Mr. Setas
Generalinio direktoriaus pavaduotojas mimikų reikalams - Mr. Gilius.
Vidaus audito vadovė- Ms. Kruopa
Generalinio direktoriaus pavaduotojas reprezentacijai - Mr. Grikis.
Norvegijos padalinio vadovė- Ms. Kiara
Atstovė spaudai - Ms. Tytė.
Bendrieji atsakingųjų struktūrinių padalinių vadovai ir vadybinis bei vykdantysis personalas bus pristatomi veiklos eigoje, atsižvelgiant į kandidatų nuopelnus ir veiklos istoriją.
Gerb. Bela, gerb. Pedrai, dar kartą dėkodamas už pasitikėjimą, pranešu Jums, kad UAB BelPedro veiklos programą, keliamus tikslus, resursų ir prevencijos nuostatas pristatysiu artimiausiu metu. Kadangi esu Gralis, o ne kokis tai "švarko dalis su guziku", programai ir jos užtikrinimo priemonėms pateikti man užteks 5-7 dienų, o ne trijų mėnesių.
Gerbiamieji, artėja pačios aktyviausios veiklos dienos. Privalome skubėti. Tuo pat metu priimdami racionalius ir užtikrintus sprendimus. Atkreipkime ypatingą dėmesį į jaunimo mokymo programas, kad aktyviojo periodo metu jie visose sausanosių buveinėse tinkamai atstovautų BelPedro vardą.Skirkime tinkamą dėmesį senjorams, jiems šiuo metu reikalinga jaunesnių kolegų pagalba, kadangi sausanosiai įvaldę aukštojo kabinimo technologijas, o tai mūsų senjorams ne visada yra palanku. Tikiuosi darnaus bendradarbiavimo. ( atkreipkite dėmesį, kad tarp darnus ir durnas,- skirtumas toks menkutis, beveik tik viena raidelė.)
Mielieji Ūsuočiai, VEIKIME!
UAB BelPerdo Generalinis direktorius Gralis.