Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Giliukas wub.gif
O, turim prioritetines kryptis, po truputį ir komanda renkas biggrin.gif .
Bet, kadangi mūsų UAB yra ne pelną nešanti organizacija, o naikinanti, taigi atlyginimą teks mokėt išskirtinai virtualiom nuoširdžiom pagyrom. biggrin.gif

Kas čia toks?

vartotojo įkelta nuotrauka
Aaaaa..pukų rinkiklis, tuoj mes jį..surinksim
Grįžk, aš dar su tavim nebaigiau
Atsakyti

Labas rytas

Bela linksminasi su nupūkintoju ir plečia UABo veiklos sritis :D

Ahabi - tai prijungė tave atgal į SM? Pasirodyk :)

Zundyte - tikiuosi ir tavo naujos versijos diskriminavimo problemą tuoj išspręs :4u:

Ar šiandien tikrai penktadienis? Ar jau galiu išlysti?

20161209_060545.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

UAB'o veikla nemirtinga. :super: Vis skaitau ir kikenu.

Rustei pagyrimas už darbštumą ir išradingumą. Labai mieli mezgakatukai :)

Bela laisvu nuo darbo UAB laiku treniruojasi ant nupūkintojo. :P

Grikuti, eikš, pasirodyk.  :mirksiukas:

Pas mus nieko labai naujo. Mika vis dar gyvena po lova, išlenda tik naktimis arba kai nieko nėra namie. Šiąnakt palikom kambario duris atidarytas, bet katės išėjimo požymių neradau. Spėju, kad pasidairė truputį už durų, bet toli nėjo.

Jei kas nors ko nors nori iš vokiečių, iki pietų dar nevėlu man pasakyti. Krepšys jau sukrautas, bet užsakymas nebaigtas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 09 gruodžio 2016 - 08:40

Labas rytas, Zugi RC konservai nepatiko. nulaižė tik skystimą :( po to žiaugčiojo :(
Ryte pasiūliau sausiukų ir konservų, tai nulaižė skystį ir ėdė sausiukus. Hipė su Bugi jau laukė kada joms konservai atiteks.

Atsakyti

Labas rytas, 

Lapyn, inmesk man dar Hills Z/d maišiuką, vistiek man jo nuolat reikės  :rolleyes:

Taip, UAB Belpedro yra teisinę formą įgijusios kūrybinės dirbtuvės, tad jos darbo produktas yra išskirtinai visoks koks dvasinis-moralinis-emocinis-kreatyvinis ir kitoks įvairus -inis ir -yvinis pasitenkinimas ir gerovė, tad visi išmaningieji jos bedradarbiai atlygį gauna a) geru žodžiu, b ) nuoširdžiu įvertinimu, c) moraliniu paskatinimu, d) po 1 vnt draugystės iš kiekvieno darbuotojo. e) solidarumu, f) kitais priedais, suteikiamais pagal aplinkybes ir bendro darbo rezultatus.

UAB Belpedro:

Generalinis direktorius Ferdinando Amber Sun <...> (Graliukas)

Kažkokias pareigas einanti Bela

Personalo ir profesinio mokymo vadovas Pedras

Paslaugų ūkio viršininkas Setas

Visoms smagaus penktadienio  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 09 gruodžio 2016 - 09:32

Labuka,

ačiū už geras emocijas iš pat ryto  :D​ 

Atsakyti

Erendira - prisijuokiau :D einu dirbti išsišiepus  :D 

Ach gi pamiršau pagirti Rustės megztus katukus - puiki porelė gavosi

Lapyn - aš jau buvau spėjusi iš angliško puslapio užsakyti Grikiui du maišus dietinio - kaina gera buvo ir siuntimas nemokamas gavosi

Atsakyti

Labas rytas, sėkmingos dienos visoms. Aš tik tarpininkauju...

Donna Bela, Don Pedro, reiškiu begalinį dėkingumą už pasitikėjimą suteikiant man garbingas ir atsakingas UAB BelPedro generalinio direktoriaus pareigas. Išreikšdamas džiaugsmą, šįryt 5 val. apie paskyrimą, su trenksmu pranešiau savo sausanosiams.Ta proga nukabindamas samčių, kiaurasamčių ir dar biesai žin kokių įrankių kabyklėlę virtuvėje. Sausanosiai sveikino susižavėjimo kupinais šūksniais. Esu patenkintas.Suprasdamas kokia atsakomybė užgulė mano ausų šepetėlius, nedelsdamas pranešu, kad, matau būtinybę formuoti UAB BelPedro vadovybe, parengti struktūra, patvirtinti etatus beigi kandidatūras.Atsižvelgdamas į jūsų pasiūlymus pristatau:

Valdybos pirmininkė ( tiesiogiai dalyvaujanti įmonės veikloje), -

UAB BelPedro  vykdomoji direktorė - dona Bela 
Stebėtojų tarybos pirmininkas ( tiesiogiai dalyvaujantis įmonės veikloje),-

UAB BelPedro personalo ir profesinio mokymo vadovas - don Pedro

Generalinis direktorius- Ferdinando Amber Sun Gralis

Ūkio valdymo vadovas- Mr. Setas

Generalinio direktoriaus pavaduotojas mimikų reikalams - Mr. Gilius.

Vidaus audito vadovė- Ms. Kruopa

Generalinio direktoriaus pavaduotojas reprezentacijai - Mr. Grikis.

Norvegijos padalinio vadovė- Ms. Kiara

Atstovė spaudai - Ms. Tytė.

Bendrieji atsakingųjų struktūrinių padalinių vadovai ir vadybinis bei vykdantysis personalas bus pristatomi veiklos eigoje, atsižvelgiant į kandidatų nuopelnus ir veiklos istoriją.

Gerb. Bela, gerb. Pedrai, dar kartą dėkodamas už pasitikėjimą, pranešu Jums, kad UAB BelPedro veiklos programą, keliamus tikslus, resursų ir prevencijos nuostatas pristatysiu artimiausiu metu. Kadangi esu Gralis, o ne kokis tai "švarko dalis su guziku", programai ir jos užtikrinimo priemonėms pateikti man užteks 5-7 dienų, o ne trijų mėnesių.

Gerbiamieji, artėja pačios aktyviausios veiklos dienos. Privalome skubėti. Tuo pat metu priimdami racionalius ir užtikrintus sprendimus. Atkreipkime ypatingą dėmesį į jaunimo mokymo programas, kad aktyviojo periodo metu jie visose sausanosių buveinėse tinkamai atstovautų BelPedro vardą.Skirkime tinkamą dėmesį senjorams, jiems šiuo metu reikalinga jaunesnių kolegų pagalba, kadangi sausanosiai įvaldę aukštojo kabinimo technologijas, o tai mūsų senjorams ne visada yra palanku. Tikiuosi darnaus bendradarbiavimo. ( atkreipkite dėmesį, kad tarp darnus ir durnas,- skirtumas toks menkutis, beveik tik viena raidelė.)

Mielieji Ūsuočiai, VEIKIME!

UAB BelPerdo Generalinis direktorius Gralis.

Atsakyti

OMG :D :D :D Jau teko burną ranka užsiimti kad nekvykčiau balsu. Dievulėliau kad išsiplėtojo uabas :D  dabar ir namo bijau eiti o tai ten Kruopa pareigoms besiruošdama bus vidaus auditą atlikusi, kaži ar namus beatpažinsiu :D

Atsakyti

Sveikutės visos.

Lapės naktis praėjo. Na ir gerai, kad ji praėjo. Iki 3 val nakties dižuravau., vaikščiojau ir žiūrėjau, kaip Lapei sekasi. Satelitas aiškiai jai trukdė, bet na uždaryta WC patalpoj su pleduku vandeniu ir savo dėžute- atrodė viskas OK. ryto MB klausia- tu katę paleidai. Aš??? Nea. Žulikė sugebėjo išsilaisvinti iš satelito, ir kažkokiu būdu atsidaryti duris. Aišku "nusipraususi" pilvą. :unsure: :unsure: . satelitas vėl užmaunamas - priveržiamas. Na ir ką- už 15 min. ji vėl be jo. Tai gi skubos tvarka meistraujama suknelė.

f7f2e5614f33b78413aafc624c893fe3631.JPG

Su tokia suknia ji jaučiasi puikiai. nerodo noro jos nusirengti. nakčiai sukonstruosiu kažką - su raišreliais iš kitos rankovės.

Beje- Lapė prašosi į UAB "Belpedro"- patirties jokios, profesijos irgi nelabai spėta įsigyti- BET.. Ji jauna, graži, liekna, naivi, puikiai su visais sutarianti ir su trumpute suknele.. Na nejaugi nei vienam iš aukštas pareigas užimamų pareigų nereikia sekretorės- asistentės?

Atsakyti
UAB -as vystosi ne dienom, o valandom bigsmile.gif Prisijuokiau iš pačio ryto biggrin.gif

O Laputė kokia kūdutė su suknele bigsmile.gif Su tokia figūra tik į sekretores mirksiukas.gif
O šiaip tai, greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, džiaugiuosi grįžusi namo po nežinia kiek laiko.

Ačiū Rustei 4u.gif

esu visai atitolusi nuo įvykių, tik matau, kad reikalai vystosi sparčiai, net uabas įkurtas biggrin.gif

na visų temų nesuskaitysiu, net nepamenu nuo kurios vietos "pamečiau"

sunku įsipaišyti dabar į įsibėgėjusius pašnekesius 4u.gif
Atsakyti