Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Bela, po tokio motyvacinio laiško, sakyčiau, imam į generalinius nedraugavę - matau naujų perspektyvų, ką manai?

0977c356347780b0484bff84b029eee3918.jpg

Atsakyti
UAB BelPedro

Gerbiamas Ferdinando Amber Sun - Grali

Atsakydami į Jūsų raštą, atidžiai išnagrinėję visus Jūsų nuopelnus, įgūdžius, solidžią patirtį bei išsilavinimo lygį, skubame pranešti, kad ne tik renkamės Jūsų kandidatūrą generalinio direktoriaus pareigoms, bet ir įgaliojame jas vykdyti iki gyvos galvos.
Nuoširdžiai tikime, kad mūsų bendradarbiavimas duos naudos, atsivers nauji veiklos plotai, atrasime vis daugiau šalininkų, kad bendruomenė tvirtai stovėdama ant visų keturių, galėtų drąsiai iškėlus uodegas sakyti: - Taip, tai mano darbas! Be krislo kaltės jausmo ar šlepetės baimės. Kiekvienam murkliui po dvikojį be šlepečių!
Jūsų pareigos įsigalioja nedelsiant.
Laikinai einanti kokias nors pareigas Bela

Perdui reiktų skirt atsakingas pareigas - atsakingasis sekretorius už jaunimo paruošimą biggrin.gif

Ruste, labai gražus katukas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2016 12 08, 17:55)
<p><em>Bela, po tokio motyvacinio laiško, sakyčiau, imam į generalinius nedraugavę - matau naujų perspektyvų, ką manai?

Pedrito, po tokio motyvacinio jamt reik su visais ūsais ir nagai, kad kiti neperviliotų. Tik brač kokį atlyginimą tokiam vertingam kadrui išrašyt? Gal įpareigot namiškius, kad kasdien Gralis gautų pakasiukų ir švarią kakadėžę? Ką manai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 08 gruodžio 2016 - 18:15
Bučiuokliai wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Vai, bučiuokliai kokie žavūs :wub: :wub: :wub:

Nu, Gralis, kaip suprantu, priimtas į pareigas :D  daba Gralio mamka kaip minimum turės generaliniam direktoriui naują kakdėžę nupirkti ir Kalėdų medį dvigubai kalėdytėm apkabinėti :P

Atsakyti
Kaip tai nėra šikpopierio namie! Tai ant ko aš treniruošiuoš?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Na, va, ryškėja prrioritetinės UAB-o darbo kryptys: sukurti paažangią paleengvinto pateekimo į vietas, kur laikomas šikpopieris, metodiką, ugdyti kūrybiškumą ir nestandartinį požiūrį šikpopierio meninio apipavidalinimo srityje; parengti strateginį planą kaip efektyviai kovoti su sausanosių šlepetėmis ir klyksmais.

Atsakyti

Skubiai reik organizuoti šikpopierio tiekimą Giliukui :D  gal UAB-as paskolins?

Atsakyti

Žvengiau iš jūsų UAB-o,balsu klykiau.

Galiu jums pasiūlyti tapkių naikintojo ir durų darinėtojo kandidatūrą.

Mano Setukas tam idealiai tiktų. :ax:

Aišku jis kaimietis, neturi reikiamo išsilavinimo, nepakankamai inteligentiškas, bet manau šias pareigas atliktų puikiai. Kadangi yra ilgakojis, tai pasistiebęs geba atidaryti bet kokias duris. O tapkių ir kojinių, jau ir skaičių pamiršau, kiek jis yra sunaikinęs per gyvenimą.Va ir šiandien, apžiaumojo vilnones tapkes ir dar gėlytes nugraužė :oh:

Rustės darbelis fantastiškas :wub:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 12 08, 21:37)
<p>
Žvengiau iš jūsų UAB-o,balsu klykiau.</p>
<p>Galiu jums pasiūlyti tapkių naikintojo ir durų darinėtojo kandidatūrą.</p>
<p>Mano Setukas tam idealiai tiktų. ax.gif</p>
<p>Aišku jis kaimietis, neturi reikiamo išsilavinimo, nepakankamai inteligentiškas, bet manau šias pareigas atliktų puikiai. Kadangi yra ilgakojis, tai pasistiebęs geba atidaryti bet kokias duris. O tapkių ir kojinių, jau ir skaičių pamiršau, kiek jis yra sunaikinęs per gyvenimą.Va ir šiandien, apžiaumojo vilnones tapkes ir dar gėlytes nugraužė doh.gif</p>
<p>Rustės darbelis fantastiškas wub.gif</p>

A6 irgi juokiausi. Ypač iš Giliuko.

Labai mielas Rustės katukas. wub.gif wub.gif
Atsakyti

na va ir panelė gavosi :)

Katytė Rožytė balerina :)

Pridėta:

Atsakyti
Ruste,nematau tavo katytės ,bet ir negaliu nueiti į naują versiją ax.gif .Rašiau jau anksčiau ,bet per tą temos gyventojų plepumą matyt nepastebėjai,gal padėtum man tiesą surasti .Situacija tokia ,kad aš niekaip negaliu nueiti į naują versiją,pradžioje ,kai tik pajungė ,ėjau ir ne vieną kartą,paspaudusi viršuje esančią nuorodą.Dabar jau kokios kelios savaitės ,paspaudus ant tos nuorodos(mygtuko viršuje),ta nuoroda man dingsta visai ir niekas manęs nebeperkelią į naują versiją.Nuoroda atsiranda,kai perkraunu puslapį,ją vėl paspaudus viskas kartojasi iš pradžių.nei kompo restartinimai ,nei absoliutus visų kompo laidų laidelių modemų ir visų pribombasų atjungimas iš tinklo ir vėl sujungimas nepadeda,viską iš naujo sujungus vėl tas pats.užvakar buvo dingęs internetas,tai net maršrutizatorių atjungiau,nes kartais taip būna ir visi laidai laideliai viskas buvo sujungta iš naujo,internetas atsirado,nauja versija man vis dar nepasiekiama,kažin kodėl aš nepageidaujama naujoje versijoje? Jaučiuosi nuskriausta,nes nematau pusės grožio-mūsų katulių nuotraukų,kurias dedate naujojoje versijoje blink.gif
Atsakyti

Zundyte, ahabimeni bėdą šiandien sutvarkėm, tai manau ir tavo tuoj padarysim :) Tuoj parašysiu kompiuteristui..

katytes FB galima pamatyti :)

Atsakyti