Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Merfe, žvengiu balsu :D

Atsakyti

Ruste, o aš čepsiu iš susigrožėjimo. Jergutėliau kokis fainas Kicmanas. O jau kepurė, griūk vietoj. Lenkiu galvą prieš Tavo kūrybiškumą :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 08 gruodžio 2016 - 16:03

Ruste, o aš čepsiu iš susigrožėjimo. Jergutėliau kokis fainas Kicmanas. O jau kepurė, griūk vietoj. Lenkiu galvą prieš Tavo kūrybiškumą :4u:

Kas ką sugebam, kaip sakoma :)

Dabar pradėjau megzti ryžą, bukle siūlų katytę :)

Atsakyti
Merfe, VAU va čia tai CV bigsmile.gif thumbup.gif Tik dėl algos geros reikia tartis biggrin.gif . Tooks kandidatas wub.gif

Ruste, tu čia kažką rodei? hmm.gif
Atsakyti

Merfe,

turi talentą perrašyti Gralio mintis. Puikumėlis.

Atsakyti

Merfe, VAU va čia tai CV bigsmile.gifthumbup.gifTik dėl algos geros reikia tartis biggrin.gif. Tooks kandidatas wub.gif

Ruste, tu čia kažką rodei? hmm.gif

Rodė Rustė, ir rodo, greit bėk naujon versijon, jei nematai, tai gal senojoj klaidžioji? Ateik, nes toks grožis su toookia kepure :D

Atsakyti

Merfe,

turi talentą perrašyti Gralio mintis. Puikumėlis.

Anas sako, kad dalies  geriausių neviešinu :D :D :D.

Smagu, kad Lapytė2 jau oficialiai sveika. Bet, ką tikrai vaikiukui po tokios traumos nepriklauso reabilitacija? Aš gal ką ne taip suprantu, bet tai po kokios traumos tada priklauso? Tada kai jau nebėr ką reabilituot?

Atsakyti
Pakartoju foto senoje versijoje, nes matau iš naujos nesimato smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vnž, nuėjau į naują versiją, apžiūrėjau Rustės darbelį, direktoriaus portretą ir grįžau į seną versiją biggrin.gif
Ruste, kaip tu tokius mažus išmezgi, gi kiek kantrybės reikia bigsmile.gif Tau balionėlis 4u.gif
Atsakyti

Anas sako, kad dalies  geriausių neviešinu :D :D :D.

Smagu, kad Lapytė2 jau oficialiai sveika. Bet, ką tikrai vaikiukui po tokios traumos nepriklauso reabilitacija? Aš gal ką ne taip suprantu, bet tai po kokios traumos tada priklauso? Tada kai jau nebėr ką reabilituot?

na- kojų pirštikalių traumai nepriklauso.. šeimos gydytoja patikrino- buvo pasiryžusi  išrašyti pati- bet- na nėra ir tiek. O ambulatorinei reabilitacijai nusiuntė.

Atsakyti

Daredi, jis nemažas, į delną telpantis toks.

Atsakyti

Oi Merfe, nu ir juokiausi :D :D :D po tokio motyvacinio laiško neįmanoma nepriimti Gralio direktoriaus pareigoms   :D  :D  o dėl nuotraukos iš policijos, tai žinai, jeigu negražiai nufotografavo, reikėjo persifotografuoti, o tai kai šitoks nuotraukų brangumas tai turi gražiai nufotografuoti. Vat aš pernai irgi negražiai nusifotografavau už Kauno pavažiavus senuoju keliu, tai būčiau iškart persifotografavus, bet retai pro ten važiuoju, tai galvojau šiemet persifotografuosiu, nu bet įsivaizduok koks nusivylimas - šiemet toje vietoje nėr fotoaparato  :blink:  atvažiavau pasipuošusi, gražiai susišukavusi, šypseną jau prieš kokį 10 kilometrų nutaisiau ir bac, nėr fotoaparato, nu labai supykau, kitais metais važiuosiu nesišukavusi ir su treningais, ot  :bebe: 

Vilkra - sveikinu mažąją Laputę su oficialiu paskelbimu, kad yra sveika :4u: o keturkojai Lapei linkiu greito atsigavimo  :4u: 

Atsakyti