Merfe, žvengiu balsu
Ruste, o aš čepsiu iš susigrožėjimo. Jergutėliau kokis fainas Kicmanas. O jau kepurė, griūk vietoj. Lenkiu galvą prieš Tavo kūrybiškumą
Ruste, o aš čepsiu iš susigrožėjimo. Jergutėliau kokis fainas Kicmanas. O jau kepurė, griūk vietoj. Lenkiu galvą prieš Tavo kūrybiškumą
Kas ką sugebam, kaip sakoma
Dabar pradėjau megzti ryžą, bukle siūlų katytę

Ruste, tu čia kažką rodei?

Merfe,
turi talentą perrašyti Gralio mintis. Puikumėlis.
Merfe, VAU va čia tai CV
Tik dėl algos geros reikia tartis
. Tooks kandidatas
Ruste, tu čia kažką rodei?
Rodė Rustė, ir rodo, greit bėk naujon versijon, jei nematai, tai gal senojoj klaidžioji? Ateik, nes toks grožis su toookia kepure
Merfe,
turi talentą perrašyti Gralio mintis. Puikumėlis.
Anas sako, kad dalies geriausių neviešinu
.
Smagu, kad Lapytė2 jau oficialiai sveika. Bet, ką tikrai vaikiukui po tokios traumos nepriklauso reabilitacija? Aš gal ką ne taip suprantu, bet tai po kokios traumos tada priklauso? Tada kai jau nebėr ką reabilituot?

Ruste, kaip tu tokius mažus išmezgi, gi kiek kantrybės reikia

Anas sako, kad dalies geriausių neviešinu
![]()
![]()
.
Smagu, kad Lapytė2 jau oficialiai sveika. Bet, ką tikrai vaikiukui po tokios traumos nepriklauso reabilitacija? Aš gal ką ne taip suprantu, bet tai po kokios traumos tada priklauso? Tada kai jau nebėr ką reabilituot?
na- kojų pirštikalių traumai nepriklauso.. šeimos gydytoja patikrino- buvo pasiryžusi išrašyti pati- bet- na nėra ir tiek. O ambulatorinei reabilitacijai nusiuntė.
Daredi, jis nemažas, į delną telpantis toks.
Oi Merfe, nu ir juokiausi
po tokio motyvacinio laiško neįmanoma nepriimti Gralio direktoriaus pareigoms
o dėl nuotraukos iš policijos, tai žinai, jeigu negražiai nufotografavo, reikėjo persifotografuoti, o tai kai šitoks nuotraukų brangumas tai turi gražiai nufotografuoti. Vat aš pernai irgi negražiai nusifotografavau už Kauno pavažiavus senuoju keliu, tai būčiau iškart persifotografavus, bet retai pro ten važiuoju, tai galvojau šiemet persifotografuosiu, nu bet įsivaizduok koks nusivylimas - šiemet toje vietoje nėr fotoaparato
atvažiavau pasipuošusi, gražiai susišukavusi, šypseną jau prieš kokį 10 kilometrų nutaisiau ir bac, nėr fotoaparato, nu labai supykau, kitais metais važiuosiu nesišukavusi ir su treningais, ot
Vilkra - sveikinu mažąją Laputę su oficialiu paskelbimu, kad yra sveika o keturkojai Lapei linkiu greito atsigavimo