Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Erode, Azu, kad viskas jums išsispręstų į gerąją pusę :mirksiukas:

Maksimas žiūriu visai nemenkas katinas, o jau drabužiuko gražumas :wub:

Špulytė paaugusi, bet vis tiek iš mažųjų giminės.Nuostabi katytė :wub:

Snaigė tikras eglutės papuošalas. :wub:

Riešinės superinės, va vėpsau ir nežinau kurios pačios pačiausios :hmm:Jei galėčiau, visas susirinkčiau :P 

Vilkra, laikykis, labai tikiu, kad Laputė pasveiks.

O mano katinas tai gal grindinis - spintinis? Nes mėgsta spintoje miegoti :hmm: , viršumi nelaksto.

Daugiau nepamenu, nepykit, jei kurio nepagyriau.

Atsakyti
Koks fainas Maksimas su sportine striukyte biggrin.gif
Vilkra , kad viskas gerai Lapei būtų 4u.gif
Giliukas sofinis katas jam sofkuėj kur susisukus geriausia 4u.gif
Lapynai kibiro kantrybės , bandyk skaniausiais guliašais žaidimais ir kitaip kates drauginti, plius gal bandyk panešioti po namus Milka, na kad pamatytų , kad už kambario ribų nėra taip baisu, kaip atrodo, kad pasaulis didesnis, kažkaip man iškart filmas ROOM prieš akis, aišku jis ten sudėtingesnis, bet esmė panaši, kai ilgus metus pragyveni tik vienoj erdvėj viskas atrodo labai baisu, kas dar nematėte rekomenduoju, ašarų bus (ypač jei kas nors turite vaikų) bet ir šiaip mano stiliaus tokie psichologiniai-draminiai filmai biggrin.gif
Demotyvacja apie šuns įsigyjimą 1000like , nes ryte kai vaikščiojau tai pagalvojau, va išlindau anksti ryte į platesnį pasaulį biggrin.gif Ir pamačiau daugiau to pasaulio gyventojų biggrin.gif
Atsakyti

Vilkra, laikykis, labai tikiu, kad Laputė pasveiks.

Vilkra , kad viskas gerai Lapei būtų 4u.gif

Dėkui, merginos.

Taigi, Lapė su lašeline. Ryt prašysiu, kad kraują ištirtų, nes temperatūros neturi, bet vis dreba. Sakė gija visi randai gerai. Tai kas jai yra? Džiaugiausi, kad taip gerai penktadienį- na ir va tau, kaip gavosi.

P.S. Listėja, Tu kaunietė?

Atsakyti
Lisitėja uteniškė, berods.

Labai linkiu, kad viskas susitvarkytų, Vilkra. 4u.gif 4u.gif

Maximo striukytė biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti

Aš esu iš Utenos .Jei koks reikalas yra, rašyk į až.

Prisiminiau kaip taksiuką kastravau, tai vetas padaugino narkozės, po atsibudimo labai drebėjo ir vėmė.Gal čia toks reikalas, gal iš viso ji narkozės netoleruoja.Gal čia prastesnė (pigesnė) narkozė? Esu girdėjusi kaip kilmingiems gyvūnėliams siūlo geresnį ir brangesnį variantą. Nežinau, kaip didesniuose miestuose, bet mūsų kaime būdavo nuostata, kad dvorniams arba prieglaudiniams bus gerai bet kaip.Kaip liūdnai beskambėtų. :unsure:

Kaip daro moliūginį kūgelį? Labai jau apetitiškai atrodo. O cukinija tiktų ?

Lapyna,kantrybės ir dar kartą kantrybės :4u: Katė pasidalys teritoriją, situacija susigulės, gal netupės uodegų suraizgiusios, bet tikrai draugaus. Niekas namuose,aš taip pat netikėjau, kad kada taksiukas nemedžios ir neskriaus Moliuko. Beprotnamis truko beveik pusę metų, paskui viskas susinormalizavo.Dabar katinas aplupa šunį, ir dar nuo pagalvėlės nuveja :didis:

Atsakyti

Lapei sveikatos  :4u: 

As dariau palei si

http://valgau-ir-lie...gu-kugelis.html

manau tiks ir cukinija tiek, kad ji skysciu daug turi reiks nukost.. 

Atsakyti

Nu va, parašiau straipsnį, ir pradangino man viską. :oh: 

Žodžiu, po kibirą sveikatos Lapei ir Zugiui :4u: 

O kuo mano katės užsiiminėja, kai užgesintos šviesos, papasakosiu rytoj. Bet gyvenimas verda. Garsiai!

Atsakyti
Vilkra sveikatos Lapei 4u.gif

QUOTE(Lapyna @ 2016 12 12, 22:54)
<p>Nu va, parašiau straipsnį, ir pradangino man viską. doh.gif </p><p>Žodžiu, po kibirą sveikatos Lapei ir Zugiui 4u.gif </p><p>O kuo mano katės užsiiminėja, kai užgesintos šviesos, papasakosiu rytoj. Bet gyvenimas verda. Garsiai!</p>

Nebežinau ar valerijoną gerti tokią intrigą perskaičius, ar šokti į batus ir su boksu bėgti gelbėti Lapynos blink.gif
Atsakyti

Aš esu iš Utenos .Jei koks reikalas yra, rašyk į až.

Prisiminiau kaip taksiuką kastravau, tai vetas padaugino narkozės, po atsibudimo labai drebėjo ir vėmė.Gal čia toks reikalas, gal iš viso ji narkozės netoleruoja.Gal čia prastesnė (pigesnė) narkozė? Esu girdėjusi kaip kilmingiems gyvūnėliams siūlo geresnį ir brangesnį variantą. Nežinau, kaip didesniuose miestuose, bet mūsų kaime būdavo nuostata, kad dvorniams arba prieglaudiniams bus gerai bet kaip.Kaip liūdnai beskambėtų. :unsure:

Kaip daro moliūginį kūgelį? Labai jau apetitiškai atrodo. O cukinija tiktų ?

Lapyna,kantrybės ir dar kartą kantrybės :4u: Katė pasidalys teritoriją, situacija susigulės, gal netupės uodegų suraizgiusios, bet tikrai draugaus. Niekas namuose,aš taip pat netikėjau, kad kada taksiukas nemedžios ir neskriaus Moliuko. Beprotnamis truko beveik pusę metų, paskui viskas susinormalizavo.Dabar katinas aplupa šunį, ir dar nuo pagalvėlės nuveja :didis:

Ačiū. Bet per toli nuo manęs Utena, vienas paukščiukas pačiulbėjo, kad gal esi kaunietė. 

O su Lape- Čia ne turėtų būti narkozė, nes ji gi penktadienį atsipaipaliojusi po narkozės gerai jautėsi. Viskas išlindo šeštadienį.Panašu, kad kokį virusiuką klinikoj pasigavo. Tikiuosi nieko rimto.

Nu va, parašiau straipsnį, ir pradangino man viską. :oh:

Žodžiu, po kibirą sveikatos Lapei ir Zugiui :4u:

O kuo mano katės užsiiminėja, kai užgesintos šviesos, papasakosiu rytoj. Bet gyvenimas verda. Garsiai!

Vaje.. Bandau prisiminti kaip Lapė atsirado pas mus. Bijojau labai. Bet lapė labiau bijojo Trišės, tai į konfliktus su ja nesileido. Viskas baigdavosi lapė bėga, Trišė vejasi. Po to viena bėga kita vejasi. O po to dramblių ritynės po visus namus.

Vilkra sveikatos Lapei 4u.gif

Nebežinau ar valerijoną gerti tokią intrigą perskaičius, ar šokti į batus ir su boksu bėgti gelbėti Lapynos blink.gif

Dėkui . Labai bijau ir nervinuosi.

O po tavo žinutės išsišiepiau.

Atsakyti

Labas rytas,

Colomba, palauk, dar nebėk, kraujas dar nesilieja. :) Bet kates mesiu iš miegamojo garantuotai. Abidvi. Tegu urzgia ir daiktus nuo lentynų mėto toliau nuo manęs. Šiąnakt MB komandiruotės proga viena dukra miegojo pas mane. Perspėjau, kad bus linksma. Ji sakė, kad jai patiks. Bet paryčiais išsikraustė... Matyt, per smarkiai patiko  :lol: 

Vakar jau išmečiau iš miegamojo bliūdelius. Žinau, kad Mika naktim vaikšto - vadinasi, iš bado nemirs. Išnešiau iškart į rūsį. Atsinešiau Miką, daviau guliašėlio. Abi tvarkingai suėdė savo, paskui patikrino viena kitos dubenėlį. Nė šnipšt nė pikšt. Kai aš matau, tai abi katės šilkinės.

Bet naktį, kai visi užmiega... Kai kam miegoti nebelieka kaip. Lakstymai, trenksmai, šnypštimai urzgimai, nuo lentynų krentantys daiktai...  Ir vėlgi: neturiu kaip patikrinti, kuri urzgia. O gal abi. Kai žiūriu pasišviesdama, katės labai ramios. Bet spėju, kad Tytė tyliai persekioja Miką, kur nors mosteli letena, ta bėga, Tytė vejasi, Mika šiaušiasi ir urzgia. Kartais taip parbilda iš apačios, bet vis tiek pagrindinis veiksmas vyksta miegamajame. Pasigainioja ir ant lovos... Ir Tytė tai ant žmogaus nelipa, stengiasi apeit. O Mika visai nekompleksuoja prarisnoti kieno nors šonu ar peršokti per galvą :rolleyes:  Saldžių sapnų, vadinasi.

Dar vienas smagus veiksmas: Mika užšoka ant komodos, Tytė atsistojusi iš apačios ją drasko. :blink:  Šitą tai tikrai mačiau. Nuvijau bent kelis kartus. O dar šiąnakt Mika intesyviai graužė mano palmę, o ryte intesyviai žiaukčiojo. 

Dabar abi gražuolės knarkia. O kada man miegot? :frusty: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Colomba, geriau jei čiuptum boksą su dar viena kate ir lėktum pas Lapyną. :D

Susigulės viskas, nenorėkit gi taip greitai. Va brolio katinai su maniškiu vis susipeša, o po kelių minučių vėl taikingiausiai guli kartu.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Laputei - sveikatos :4u:

Lapynai - kuo greičiau ramių naktų :4u:

Aš labai dirbu kol mamkos nėr namie

20161212_061338.jpg

Atsakyti