Erode, o tu tašei duodi skaniukus? mums tai vet sakė jokio kitokio maisto
Jė, Erode, na ir turbo tavo mamytė Nebesusilaikau, bo su tokiu gyvenimu pasensiu, kol pati nusimegsiu , brūkštelk į Až kainą

Snaigė yra savaime suprantama eglutės puošmena

Mes savaitgalį irgi pasipuošėm eglę. Kol kas dar stovi. Tikiuosi Mėtai nekils mintis kaip Snaigei tapti puošmena

Merginos nesirkit, laikykitės

Su baltais karoliukais? Rezervuoju.
Įdėsiu Magnučiukui, a tiks?
Jep, reik paklaust Magnuciuko, gal jau susikrovusi tasuka ir nebeturi vietos. Tai tadums gal atsiusi, sumokesiu ir uz siuntima zinoma. Ir man i az mestelk saskaita, koks bankas ir kaina

Tašės be skanuko iššukuoti negaliu. Ji suvalgo mažo pirštelio galinės falangos dydžio skanuko kasniuką per šukavimąsi. Kas 2-3 dienos.
Jei nešukuosiu, ją migdys ir skus. Migdyt negalim dėl inkstų...
Tai renkuosi mažesnę blogybę.
Blogiau su pienu - negalima, o prašo kaip... Bijau prie šaldytuvo prieit...

Ir prašo konkrečiai pieno. Pamato pakiuką ir taip ūkauja - "mhrūūūūūūūūū"' "mkrūūūūūūūm"...
Direktorius tai duotų, ale draudžiu.
Vakar kirpom nagus. Kingas, Fogi - kaip nieko, nors Fogi nagų gabaritai mane nustebino - britvos , o ne nagai, kaip adatos. Nika - klykė. Šnopavo...
Bet Tašė - įspūdis, kad kerpi letenytę, ne nagą ir bando traukt, tu bandai neįkirpt į gyvuonį, tose puriose, kailiu apaugusiose letenose surast nagą - ooo... O prieš kirpimą, kol gaudžiau, tai dar kaip kovėsi... Vaje, šlapia buvau. Gaudžiau su kepimo pirštinėmis. Kingo nagai irgi labai pasitaisę, o vat Tašės kokie 3 įspūdingo didumo.
Papildyta:

Parašiau. AŽ.

Busy, Erode - žinoma kad priimsiu į Kalėdinį lagaminą riešines nesiuntinėkit paštu
Sveikos, užsikasiau ir darbe ir namie...bet švenčių po truputį laukiu
čia mažiausias su teta Birbe
o čia mano ligoniukė...nejau per ekrana zaraza plinta.... viduriuoja savaitę dar ir pavemsi kartais, valgo...visus finidiarus išbandžiau šiandien važiuojam jau tyrimus darytis...kažkas negerai...
bandysiu dabar viską suskaityti, ką priplepėjot nuo šeštadienio
<p> </p>
<p> </p>
<p>o čia mano ligoniukė...nejau per ekrana zaraza plinta.... viduriuoja savaitę dar ir pavemsi kartais, valgo...visus finidiarus išbandžiau šiandien važiuojam jau tyrimus darytis...kažkas negerai...</p>
<p>bandysiu dabar viską suskaityti, ką priplepėjot nuo šeštadienio</p>
Birbė auklėja mažiukus. Kantrybės jai.
Ligoniukei sveikatos.

Man taip gražu tie kalėdiniai vainikai.

Laba diena,
Mašiną buvau atkasus dar iš vakaro, tai ryte nebedaug liko. Deja, kelininkai Vilniuje nebuvo tokie uolūs... 7 val net pagrindinės gatvės nebuvo valytos.
Ligoniams, tiek dvikojams, tiek keturkojams, po sveikatos užtaisą
Snaigė gavo savo šventinę draskyklę, kuria duodama pasinaudoti tik porą savaičių per metus.
Fūrinė Špulytė
Aist, man tavo posakis "ištempti į fūrą" patiko juodai.
O pas naktis vėl buvo su įgarsinimu. Urzgė, šnypštė ir net bėgo viena nuo kitos. Agresoriaus tiksliai nustatyti nepavyko, bet įtariu Tytę. Pagal tai, kaip ji uoliai stengiasi išėsti maistą iš Mikos bliūdelio, privaryti Mikos tualetą ir netgi pradėjo lakti vandenį iš nekenčiamo dubenėlio, Mikos popieriai prasti. Ji lenda iš palovio tik tada, kai kambario durys uždarytos.
O aš jau buvau užsisvaigus, kaip katės uodegas supynę išdidžiai ir draugiškai vaikščios po visus namus... Jei reikalai ir toliau judės šita linkme, pasekmes bijau prognozuoti. Kad netektų atsiprašinėti Colombos ir prašyti priimti vargšiukę atgal...
<p>O aš jau buvau užsisvaigus, kaip katės uodegas supynę išdidžiai ir draugiškai vaikščios po visus namus... Jei reikalai ir toliau judės šita linkme, pasekmes bijau prognozuoti. Kad netektų atsiprašinėti Colombos ir prašyti priimti vargšiukę atgal...

Reikia griebtis kantrybes, Roma nepasistate per diena, tai ir kataitems reikia tikrai daugiau laiko. Na ir gudrybiu zinoma. Guliasiukas valgomas kartu, zaidimai zaidziami kartu ir t,.t.
Dideliausi sveikinimai Ahabi, ir palinkėjimai sveikatos
"ištampyti" katinai
Erode, smagu karts nuo karto matyti Fogytę
Mumiš su Giliuku
Ir dar labai patiko Snaigės laipynė
O čia aš turiu Erendiros angeliuką ir Busio...Karolių kopiją
o čia mažasis revizorius be jo nieks negali kambary vykti