Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 09, 10:27)
Labas rytas smile.gif

Aha, ir kraują pridaviau, ir sirupą išgėriau. Gerai, kad pasiėmiau citrinų sulčių smile.gif vis rūgštelės buvo kažkiek smile.gif

visai nieko ta gliukoze nera tragiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (feja): 09 gruodžio 2016 - 10:13
QUOTE((feja) @ 2016 12 09, 11:05)
visai nieko ta gliukoze nera tragiskai smile.gif

Ne, nėra smile.gif bet toks kiekis nemažas
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 09, 11:25)
Ne, nėra smile.gif bet toks kiekis nemažas

As miegot noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 09, 11:48)
As miegot noriu smile.gif

Aš irgi... pasiėmiau su savim knygą, skaitau ir migdausi doh.gif man liko 10 minučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 09, 12:02)
Aš irgi... pasiėmiau su savim knygą, skaitau ir migdausi doh.gif man liko 10 minučių smile.gif

Kaip gerai tau, man dar visa valanda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 09, 12:08)
Kaip gerai tau, man dar visa valanda verysad.gif

Laikykis 4u.gif Aš jau namie. Jau į pabaigą silpna pasidarė doh.gif bet nieko, namuose gera, tuoj atsigausiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas! grizau siandien namo is darzo ir snuduriavau iki dabar... kazkaip labai mieguista rytais jauciuos, gal del to, kad kava nustojau gert...
kokie planai savaitgaliui?
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 09, 12:57)
Labas rytas! grizau siandien namo is darzo ir snuduriavau iki dabar... kazkaip labai mieguista rytais jauciuos, gal del to, kad kava nustojau  gert...
kokie planai savaitgaliui?

Turbūt su sūnum busim namie, vyras darbuosis bute. Šiandienos tikslas - išrinkti ir užsakyti vyrui akinius. Jau ir taip baisūs buvo, tai dar sūnus kažkaip sugebėjo auselę nulaužt biggrin.gif
Atsakyti
o as susiriejau su SB, dabar pilvo apacia ziauriai maudzia verysad.gif Lieku LT. Lai rupinasi savo valstybe ir darbu, o mes ir be jo pabusim. Ne pirmas kartas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 09, 13:45)
o as susiriejau su SB, dabar pilvo apacia ziauriai maudzia verysad.gif Lieku LT. Lai rupinasi savo valstybe ir darbu, o mes ir be jo pabusim. Ne pirmas kartas verysad.gif

Na tai kaip cia taip? verysad.gif
Atsakyti
Eriele, tu tik baik ;) Emocijos tave valdo dabar, atvėsk 4u.gif
Atsakyti
nu kokios emocijos! jis teturi laiko pasirupinti savo karjera, o i mus nusispjaut. Nepadaro nieko laiku, sugeba tik issimiegot. Po menesio as nekeliausiu, as neistversiu jokiu ilgu skrydziu. Lai dziaugias, dabar tures marias laiko skirti savo darbui.
Atsakyti