Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE((feja) @ 2016 12 08, 16:21)
na ir as panasiai, vaikas i darzeli ir vaziuoju.. tai panasiu laiku busim smile.gif

O klausyk, tai tau šiandien paskutinė darbo diena? bigsmile.gif ar ryt po tyrimo dar važiuosi į darbą?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 08, 16:31)
O klausyk, tai tau šiandien paskutinė darbo diena?  bigsmile.gif ar ryt po tyrimo dar važiuosi į darbą?

paskutine, bet jau taip isvargino, kad noriu begti, lekti is cia kuo greiciau blink.gif
galvojau bus sunku, susikrauti, noresiu dar pabut - bet kur gi pamalonino, dar apsauke paskutine diena, nestabilios psichikos bendradarbe, sakau jai man liko 2 val darbo as nauju darbu nebe priiimu, tai raudona sauke blink.gif kas per zmones siais laikais ax.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 08, 16:35)
paskutine, bet jau taip isvargino, kad noriu begti, lekti is cia kuo greiciau  blink.gif
galvojau bus sunku, susikrauti, noresiu dar pabut - bet kur gi pamalonino, dar apsauke paskutine diena, nestabilios psichikos bendradarbe, sakau jai man liko 2 val darbo as nauju darbu nebe priiimu, tai raudona sauke  blink.gif  kas per zmones siais laikais  ax.gif

Nu jooo... "nuostabi" kolegė doh.gif Nu ir spjauk tu į ją biggrin.gif Galvok apie atostogas, laisvę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 08, 16:39)
Nu jooo... "nuostabi" kolegė doh.gif Nu ir spjauk tu į ją  biggrin.gif Galvok apie atostogas, laisvę  bigsmile.gif

taip, nusiunciau jau metine ataskaita vadovei, ishtrinu is kompo viska, atsijungiu is visur ir ate 4u.gif mirksiukas.gif ech, gaila, kad taip sugadino paskutine diena, bet kaip sakant pasaulyje daug ivairaus plauko zmoniu....
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 08, 16:35)
paskutine, bet jau taip isvargino, kad noriu begti, lekti is cia kuo greiciau  blink.gif
galvojau bus sunku, susikrauti, noresiu dar pabut - bet kur gi pamalonino, dar apsauke paskutine diena, nestabilios psichikos bendradarbe, sakau jai man liko 2 val darbo as nauju darbu nebe priiimu, tai raudona sauke  blink.gif  kas per zmones siais laikais  ax.gif

O dievuliau, nu bet buna tokiu buku ir kreivu zmoniu doh.gif
Nu tai jau sveikinam.su ta paskutiniaja dienele, sugalvojai ka veiksi? biggrin.gif

Mes irgi dar nzn ka per naujus, jauciu teks namie likt nors as visai i koki viesbuti druskininkuose noreciau:) kazi ar 1 sausio dirbs kas, eitume pasimaudyt visi ax.gif

As sian pagaliau ir pasipuosiau ta eglute, vaikas vis nuiminejo zaisliukus, tai kol papuosiau jau buvau praradus vilti biggrin.gif namai jau visai kaledom kvepia tqip smagu, be vaiku tiek nesipuosdavom, o ir lemputes uzmirsdavom uzdegt o dabar nuo ryto tenka jungti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paselusi_ @ 2016 12 08, 17:04)
O dievuliau, nu bet buna tokiu buku ir kreivu zmoniu doh.gif
Nu tai jau sveikinam.su ta paskutiniaja dienele, sugalvojai ka veiksi? biggrin.gif

Mes irgi dar nzn ka per naujus, jauciu teks namie likt nors as visai i koki viesbuti druskininkuose noreciau:) kazi ar 1 sausio dirbs kas, eitume pasimaudyt visi ax.gif

As sian pagaliau ir pasipuosiau ta eglute, vaikas vis nuiminejo zaisliukus, tai kol papuosiau jau buvau praradus vilti biggrin.gif  namai jau visai kaledom kvepia tqip smagu, be vaiku tiek nesipuosdavom, o ir lemputes uzmirsdavom uzdegt o dabar nuo ryto tenka jungti bigsmile.gif

Degalinei atidarinejau baka ir nulauziau puse nago, nuskilo, kirpt iki galo baisiai skauda, vyras apsauke, kad nekeliau tel, o as tuo metu piliausi degalus ir rankinuka i masina idejau, negirdejau. Pasirodo musu kaimo keliukas tai ledaine-ciuozykla ir pati vos ant 5 greicio davaziavau o vaika reikia vaziuot pasiimt i darzeli verysad.gif ir is musu vaziuojant i kalniuka ledini reikia
kilt su masina, sako apsiverte jau viena siandien cia verysad.gif tai aprekta likau, kad reikejo pradzioj vaika paimt verysad.gif matyt man diena tokia siandien verysad.gif kad tik saugiai griztu dabar jaudinuos, isvaziavo vyras vaiko
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 12 08, 16:31)
O klausyk, tai tau šiandien paskutinė darbo diena?  bigsmile.gif ar ryt po tyrimo dar važiuosi į darbą?

Jei ryt bus taip slidu tai niekur nevaziuosiu verysad.gif
Atsakyti
Vyrai kitaip vairuoja gal ir gerai kad jis isvaziavo o ne tu su pilvuzu dar iki darzo per sliduma ir ejus butum.ir namo vaziavus. Eik isgerk arbatos ir pagulek kol ju dar namie nera biski atsipalaiduosi 4u.gif
Atsakyti
feja su šimtadieniu tave wub.gif Ir su darbo pabaiga ilgesniam laikui 4u.gif

O dėl vyro reakcijos - išsigando jis. Pagalvojo, kas galėjo atsitikti, dar tu rago nekėlei - tai ir galva apsisuko ax.gif Bent jau aš taip linkčiau situaciją aiškinti. Aišku, nemalonu būti apšauktai - dar po tokios paskutinės darbo dienos.. Bet, tikėčiau, išgaruos greitai tos nuoskaudos - ir vyras atsiprašys mirksiukas.gif

Mes su vaiku po gydytojų - vaikui taip pat bronchitas, bet blogesne forma. Išrašė antibų :/ Mano gydytoja pasakė, kad mano CRB nėra toks, kad antibus rašyti, dar ir tempos neturiu.. Tai pakeitėme vaistų.. Bet pasakė, jei iki pirmadienio pagerėjimo nebus - teks antibus pavartoti.

Kalėdų mes nešvenčiam - nebent pas vyro tėvus nuvažiuosime aplankyti.. O Naujaką namuose švęsime - visgi pirmieji Naujieji šiame bute. Nejaučiu poreikio niekur lėkti/ žiūrėti.. Tapau visai namisėda pastaruosius metus...
Atsakyti
QUOTE(zenkliuke @ 2016 12 08, 18:17)
feja su šimtadieniu tave  wub.gif  Ir su darbo pabaiga ilgesniam laikui  4u.gif

O dėl vyro reakcijos - išsigando jis. Pagalvojo, kas galėjo atsitikti, dar tu rago nekėlei - tai ir galva apsisuko  ax.gif  Bent jau aš taip linkčiau situaciją aiškinti. Aišku, nemalonu būti apšauktai - dar po tokios paskutinės darbo dienos.. Bet, tikėčiau, išgaruos greitai tos nuoskaudos - ir vyras atsiprašys  mirksiukas.gif

Mes su vaiku po gydytojų - vaikui taip pat bronchitas, bet blogesne forma. Išrašė antibų :/ Mano gydytoja pasakė, kad mano CRB nėra toks, kad antibus rašyti, dar ir tempos neturiu.. Tai pakeitėme vaistų.. Bet pasakė, jei iki pirmadienio pagerėjimo nebus - teks antibus pavartoti.

Kalėdų mes nešvenčiam - nebent pas vyro tėvus nuvažiuosime aplankyti.. O Naujaką namuose švęsime - visgi pirmieji Naujieji šiame bute. Nejaučiu poreikio niekur lėkti/ žiūrėti.. Tapau visai namisėda pastaruosius metus...

Ojei sveikatos jums!!!

Buvot teisios jau viskas gerai, pergyveno,. sako, o as nekeliu smile.gif na jau visi namie, siltai vakarosim bet vis gi keliai siaubingi verysad.gif
Atsakyti
Zenkliuke, sveikatos jums 4u.gif

(Feja), na va, matai - jaudinosi vyras... Mes kai jaudinamės, tai irgi nejučia pakeičiam intonaciją. Imk 4u.gif smagiai pasibūkit drauge smile.gif

Papuošėm ir mes eglutę ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, jau as laukiu. Konfetee jau pridavei krauja?
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 09, 10:14)
Labas rytas, jau as laukiu. Konfetee jau pridavei krauja?

Labas rytas smile.gif

Aha, ir kraują pridaviau, ir sirupą išgėriau. Gerai, kad pasiėmiau citrinų sulčių smile.gif vis rūgštelės buvo kažkiek smile.gif
Atsakyti