Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 12, 11:18)

O tau negaletu but rugstys? Jeigu kosulys sausas, palegveja atsisedus tai gali but, kad ir jos tave kankina unsure.gif

Kartais uzeina ir remens grauzimas, bet sikart tikrai kazkoks virusas...
Atsakyti
QUOTE(Ji30 @ 2016 12 11, 22:57)
Mes siais metais irgi pirkom gyva vazone su ta mintimi, kad pasodinsim prie statomo namo. Bet ji jau dabar byra, tai kazkaip abejoju ar prigis...

Maniskis tai mane nervina, kad prie namu buities mazai prisideda. Nu pvz girgzdancios miegamojo durys mane is proto varo. Sakiau jau jam simta kartu... Na, niekaip zmogus neprisiruosia sutvarkyt... Ir dar nervina, kad amzinai prie TV prilipes... O as mieliau paklausyciau paklausyciau muzikos ir pasikalbeciau...

Baisiausia tai man tie naktiniai kosulio priepoliai... Mazoji kartais uzsikoso tiek, kad jau vos nevemia :/ Man irgi uzeina, tik atsigulus. Naudoju toki sena buda kosuliui numalsint, kuri dar mama mano vaikysteje naudojo - kai tik uzeina, iskart keliuosi ir einu valgyt duonos. Jei su kokiais grudais, kietesne, tai labai neblogai padeda. Ir miegu beveik sededama, nes tik atsigulu ir vel uzeina tas kosulys :/ ka jus darot, kai nakti prasideda tokie dalykai?

Vienais metais mano brolis su ta mintim irgi pirko ir irgi pradėjo byrėt dar Kalėdom neatėjus, o pasirodo ten buvo nukirsta eglutė paprastai įkišta į vazoną doh.gif blink.gif o sumokėjo kaip už karvę....

Tokie pasisakymai "guodžia" kad ne aš viena nesugebu susišnekėt su mb biggrin.gif tik maniškis ne prie teliko, o telefone paskendęs doh.gif vakar šiaip ne taip prisivertė pakeist plintusus ir laidą pradėjo tiest, o vakare dar papriekaištavo, kad net nepadėkojau blink.gif umn.gif

spazminis kosulys... ventolinas labiausiai pagelbėtų, man dar kartais padeda ko nors saldaus atsigėrimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji30 @ 2016 12 12, 11:30)
Kartais uzeina ir remens grauzimas, bet sikart tikrai kazkoks virusas...

sveikateles 4u.gif o kosulys nuo rugsciu buna ir kai remens negrauzia.
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2016 12 12, 15:45)
(...)
dar papriekaištavo, kad net nepadėkojau  blink.gif  umn.gif
(...)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na ir tikrai, kokia nedekinga motera biggrin.gif o pas tave dar 2 vyrai auga ir 1 pilvuke, mokinkis dekot uz viska, su 4 ne juokas bus lotuliukas.gif
mano kleckas vakar susidejo savo zaislus, po pusvalandzio prasymu, turejau dekoti ax.gif unsure.gif
-----------------------------------------

kaip dienele praejo? ka nuveiket idomaus?
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 12, 18:04)
sveikateles 4u.gif o kosulys nuo rugsciu buna ir kai remens negrauzia.
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif na ir tikrai, kokia nedekinga motera biggrin.gif o pas tave dar 2 vyrai auga ir 1 pilvuke, mokinkis dekot uz viska, su 4 ne juokas bus lotuliukas.gif
mano kleckas vakar susidejo savo zaislus, po pusvalandzio prasymu, turejau dekoti ax.gif  unsure.gif
-----------------------------------------

ploja.gif bis.gif bis.gif bis.gif ploja.gif
tomato.gif fool.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 12, 20:04)

Man diena greitai pralėkė, nuvažiavau atsiimti vyro akinių naujų, su drauge papietavom, papliurpėm ir laikas taip praskriejo... Panoramoj tiek žmonių, visi tik perka perka...

O dar paskui pasiėmėm sūnų iš darželio, ėjom su rogutėm pasivaikščiot... bet greit sušąlom biggrin.gif

O ką tu įdomaus veikinėji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 12 gruodžio 2016 - 20:08
QUOTE(konfetee @ 2016 12 12, 20:06)
(...) O ką tu įdomaus veikinėji?

nieko, visiskai. neplanuotai uzsitesusios atostogos jau pabodo, nusibodo tupejimas ant lagaminu. Pusdieni depresavau, apsizliumbiau...
Bet tuoj bus "linksmiau": per savaite reiks vaika ismokint zodziu Kalediniam vakareliui, sukurpt kostiuma, sugalvot, ka dovanot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 12, 23:45)
nieko, visiskai. neplanuotai uzsitesusios atostogos jau pabodo, nusibodo tupejimas ant lagaminu. Pusdieni depresavau, apsizliumbiau...
Bet tuoj bus "linksmiau": per savaite reiks vaika ismokint zodziu Kalediniam vakareliui, sukurpt kostiuma, sugalvot, ka dovanot doh.gif

O tai tu jau taip nori i Kenija atgal? Pasidziauk tuo, kad savoj saly ilgiau pabusi...nors ir neplanuotai smile.gif

Maniske tai grieztai atsisako darzely per sventes sakyt eilerascius, dainuot ar kazka vaidint biggrin.gif visada sedi prie ziurovu ir ziuri grupes draugu pasirodymus smile.gif)) Nu ir tegul. Nepriversiu gi as jos ant scenos eit smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Ji30 @ 2016 12 12, 23:51)
O tai tu jau taip nori i Kenija atgal? Pasidziauk tuo, kad savoj saly ilgiau pabusi...nors ir neplanuotai smile.gif

Maniske tai grieztai atsisako darzely per sventes sakyt eilerascius, dainuot ar kazka vaidint biggrin.gif visada sedi prie ziurovu ir ziuri grupes draugu pasirodymus smile.gif)) Nu ir tegul. Nepriversiu gi as jos ant scenos eit smile.gif))

vienas is skrydziu - 7val. trunka. Kuo ilgiau laukiu, tuo sunkiau istvert toki. paprasta matematika... ai, nesigilinsiu.

mano kleckas identiskai biggrin.gif uztat ir nzn kaip suspet ji ikalbet ir pripratint per savaite...

labas rytas! kaip miegojot?
Atsakyti
Sveikos, kovinukes 4u.gif Na ir tos kelios vasario ir balandzio mamytes 4u.gif

Noreciau prie jusu prisijungti, nes matau, kad mano data dar laisva biggrin.gif Tema skaitau nuo pat pradziu, jungtis irgi anksciau planavau, bet... Is pradziu laukiau pusliuko echo, tada sirdeles wub.gif , tada genetiku konsultacijos, tada Priscos atsakymu, tada po vasaros atostogu parskridau is Lietuvos, i ten, kur gyvenu ir vel uzsisuko gydytoju karusele, tada 20 sav skanas (nemazai nervu pagadines), tada vel visokiu zarazu tyrimai ir GTT, tada pirstu badymas ir gliukozes matavimas 4 kartus per diena, tada 'draugyste' su stomatologu. Siandien 25 sav ir vos ne visas laikas praleistas su stresu ir nerimu. Tai ir atideliojau prisijungima prie jusu "geresniems laikams", bet susipratau, kad gali jie ir neateiti. O su kuo tada reikes konsultuotis del leliaus kaku spalvos ir konsistencijos? lotuliukas.gif

Viena is mano panikos priezasciu, kad lelius ilgai lauktas ir atejes su gydytoju pagalba, kita - mano amzius (36 m), dar kita - mediku lygis ir poziuris salyje, kur gyvenam. Tiesa, nestumas antras, bet pirmagimiui 17 metu, viskas seniai pamirsta arba pasikeite smile.gif

Info pirmo puslapio sarasiukui: data: kovo 28 d (pagal proceduros laika) arba 24 d (pagal echo), 36 metai, antras vaikas, paspalvinkit melynai wub.gif , siaip esu is Kauno, gyvenam ne Lietuvoj (FB parasyciau kur ax.gif ), bet pas mus silta biggrin.gif

Ar priimsit? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 12 13, 10:49)
Sveikos, kovinukes 4u.gif Na ir tos kelios vasario ir balandzio mamytes 4u.gif

Noreciau prie jusu prisijungti, nes matau, kad mano data dar laisva biggrin.gif Tema skaitau nuo pat pradziu, jungtis irgi anksciau planavau, bet... Is pradziu laukiau pusliuko echo, tada sirdeles wub.gif , tada genetiku konsultacijos, tada Priscos atsakymu, tada po vasaros atostogu parskridau is Lietuvos, i ten, kur gyvenu ir vel uzsisuko gydytoju karusele, tada 20 sav skanas (nemazai nervu pagadines), tada vel visokiu zarazu tyrimai ir GTT, tada pirstu badymas ir gliukozes matavimas 4 kartus per diena, tada 'draugyste' su stomatologu. Siandien 25 sav ir vos ne visas laikas praleistas su stresu ir nerimu. Tai ir atideliojau prisijungima prie jusu "geresniems laikams", bet susipratau, kad gali jie ir neateiti. O su kuo tada reikes konsultuotis del leliaus kaku spalvos ir konsistencijos?  lotuliukas.gif

Viena is mano panikos priezasciu, kad lelius ilgai lauktas ir atejes su gydytoju pagalba, kita - mano amzius (36 m), dar kita - mediku lygis ir poziuris salyje, kur gyvenam. Tiesa, nestumas antras, bet pirmagimiui 17 metu, viskas seniai pamirsta arba pasikeite smile.gif

Info pirmo puslapio sarasiukui: data: kovo 28 d (pagal proceduros laika) arba 24 d (pagal echo), 36 metai, antras vaikas, paspalvinkit melynai wub.gif , siaip esu is Kauno, gyvenam ne Lietuvoj (FB parasyciau kur ax.gif ), bet pas mus silta  biggrin.gif

Ar priimsit? ax.gif  4u.gif

Na, va, pagaliau! Kokie zmones! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Gummy bear, sveika prisijungus ir siunčiu 4u.gif už visą tą stresą

Aš šian visą dieną tvarkausi, skalbiu, gaminu... Buitis, fu fu fu unsure.gif
Atsakyti
As ka tik po 28 sav. skano. Viskas gerai. Lelyte vystosi gerai, sveikai. Sveria beveik 1.3 kg. Tiksliau 1.291 kg Galvytes apimtis 25.62 cm smile.gif
Pimpaliukas neuzaugo biggrin.gif
Nemaza mergyte auga pilvelyje
Atsakyti