QUOTE(gummy bear @ 2016 12 13, 13:49)
Sveikos, kovinukes
Na ir tos kelios vasario ir balandzio mamytes
Noreciau prie jusu prisijungti, nes matau, kad mano data dar laisva
Tema skaitau nuo pat pradziu, jungtis irgi anksciau planavau, bet... Is pradziu laukiau pusliuko echo, tada sirdeles
, tada genetiku konsultacijos, tada Priscos atsakymu, tada po vasaros atostogu parskridau is Lietuvos, i ten, kur gyvenu ir vel uzsisuko gydytoju karusele, tada 20 sav skanas (nemazai nervu pagadines), tada vel visokiu zarazu tyrimai ir GTT, tada pirstu badymas ir gliukozes matavimas 4 kartus per diena, tada 'draugyste' su stomatologu. Siandien 25 sav ir vos ne visas laikas praleistas su stresu ir nerimu. Tai ir atideliojau prisijungima prie jusu "geresniems laikams", bet susipratau, kad gali jie ir neateiti. O su kuo tada reikes konsultuotis del leliaus kaku spalvos ir konsistencijos?
Viena is mano panikos priezasciu, kad lelius ilgai lauktas ir atejes su gydytoju pagalba, kita - mano amzius (36 m), dar kita - mediku lygis ir poziuris salyje, kur gyvenam. Tiesa, nestumas antras, bet pirmagimiui 17 metu, viskas seniai pamirsta arba pasikeite
Info pirmo puslapio sarasiukui: data: kovo 28 d (pagal proceduros laika) arba 24 d (pagal echo), 36 metai, antras vaikas, paspalvinkit melynai
, siaip esu is Kauno, gyvenam ne Lietuvoj (FB parasyciau kur
), bet pas mus silta
Ar priimsit?

Noreciau prie jusu prisijungti, nes matau, kad mano data dar laisva
Viena is mano panikos priezasciu, kad lelius ilgai lauktas ir atejes su gydytoju pagalba, kita - mano amzius (36 m), dar kita - mediku lygis ir poziuris salyje, kur gyvenam. Tiesa, nestumas antras, bet pirmagimiui 17 metu, viskas seniai pamirsta arba pasikeite
Info pirmo puslapio sarasiukui: data: kovo 28 d (pagal proceduros laika) arba 24 d (pagal echo), 36 metai, antras vaikas, paspalvinkit melynai
Ar priimsit?
Nu priimsim:) gerai kad pasiryzai nes veliau jau sunku butu isivaziuoti
Amunette - nu ir panele tikrai jau graziai svori uzsiauginusi saunuole
Mes gryzom.vakar nakti is keliones, dvi naktis vaikas miegojo pas senelius.. viskas gerai bet vakar istisai gavau lupt nuo jo, per ilgai man nesimatymo buvo, kazkokia pavydi as mama
Nu kaip visos kitos gyvos?