Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Amunette @ 2016 12 14, 09:08)
O as skiepijausi nuo gripo ir man viskas ok.
O davet apie 3-4 sav. gripo antikuniams isitvirtinti organizme po skiepo?

Man dabar reikalauja, kad nuo kokliuso pasiskiepiciau, tipo vaikui reikia, bet as nesiskiepysiu ko gero  rolleyes.gif nemanau, kad tai 100% reikalingas skiepas

Na, man praejus porai savaiciu po gripo skiepo, prasidejo tie visi negerumai ir negelavimai...
O nuo kokliuso as taip pat jau pasiskiepijau, labai jau cia rekomenduoja ta skiepa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 14, 12:26)
Na, man praejus porai savaiciu po gripo skiepo, prasidejo tie visi negerumai ir negelavimai...
O nuo kokliuso as taip pat jau pasiskiepijau, labai jau cia rekomenduoja ta skiepa  unsure.gif

Gal dar nebuvo aktyvavesi gripo antikuniai? unsure.gif Vis del to neskubekite darytis isvadu del sio skiepo. 4u.gif Gal net ir ne gripas buvo jums, o siaip persalimas ar bakterinis susirgimas

As pati nebuvau skiepyta nuo kokliuso ir niekad vaikystej nesu sirgus juo. Maza tikimybe, kad ji vaikas pasigaus, nors jis ir plinta oro laseliniu budu, bet cia jau labai daug zmoniu turetu juo sirgti aplinkui, kad uzsikresti. Nemanau, kad tai ypatingai reikalingas skiepas
Atsakyti
Sveikos. O aš eilinį sykį pasibaisėjau savo šeimos klinika... nuvažiavau šiandien gliukozės, seselė rodo man skelbimą ant durų, kad gliukozės testui reikia atvažiuot 8val nes jie kraują ima iki 10val tai vat 2val tarpas ir būtų 10... nu krč susinervavau išėjau, sėdžiu darausi privačiai žvėryne... dar valanda liko. Cukrus pirmiau buvo 5,17. Lelius žaidžia futbolą o aš užmigt baigiu blink.gif energijos čia skaitosi išgėriau blink.gif
Pricitavau visas ir vėl dingo :angry:
Mano pilvą erzina net kai mama čiupinėja nu po galais ką ten čiupinėt, išlįs vaikas jį ir čiupinėkit... svetimiem tai akivaizdžiai neleidžiu net jei ranką tiesia... tongue.gif biggrin.gif
Dėl vaikų tai ne vieną kart sulaukiau replikos "tai nori būt daugiavaikė?" blink.gif blink.gif
Naujokei slapukei skaitukei sveikinimai ir buoliuonas 4u.gif
Vakar visą dieną prasimaliau po padėvalkes ieškojau vaikui senio besmegenio kostiumui ryzų. Ale baltų kelnių taip ir neradau, baltą maikę didelę šiaip ne taip atkapsčiau... tai prisiuvau tris burbulus vietoj sagų, nupirkau dryžuotą šaliką ir skrybėlę tokia blizgančią sidabrinę, dabar beliko kelnių bėdą išspręst....
Atsakyti
Sveikos. As nuveziau suni i kirpykla, pati dovanu dar nupirkau. Dabar sedziu kavinuos. Stovejau laukiau vietos atsisest, nes pietu metas. Atvare uz manes trys panos. Sako ko stovit? Ar nelaukiat? Va stalas atsilaisvina. Prie staliuko pakilo zmones, ant stalo pilna indu, beto dar neiseje.. Tai atsisukau as i ja ir ziauriai pyktai sakau: laukiu as eiles, cia pakviecia padaveja ir palydi . Ar Jums budinda sestis ptie purvino stalo, kai Zmones dar neiseje??? Tai liko apsalus bobeke, nebeturejo ka pasakyt. Uz sekundes priejo padaveja ir palydejo mane prie kito svaraus staliuko, o tos ir liko stovet be zado smile.gif bat ir as grubi moku but smile.gif ypac kai noriu kavos ir deserto smile.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 14, 13:56)
bat ir as grubi moku but smile.gif ypac kai noriu kavos ir deserto smile.gif

tongue.gif mes jau tokios .. pakovojam už desertą nestuke.gif

O mes su vaiku dar sergam.. užkniso, blYn. Vaikui jau geriau, o man nelabai (arba labai jau lėtai) gerėja.. Karkalai, sloga.. nafig. Vaiką bandysiu gal rytoj iki gydytojo nuvesti, kad paklausytų bronchus - man atrodo, kad dar yra..

Šeštadienį grįžta vyras, labai jo visi laukiame, pasiilgome...
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif Aciu uz priemima friends.gif

Tante, sveikateles vaikuciams, o tau geros nuotaikos 4u.gif

Eriele, taigi niekam nieko neprivalai aiskintis ;) Nori vaziuoji, nori Lietuvoj ziemoji. Koks kieno reikalas? Seimai ir artimoms draugems pasisakai situacija ir gana. Laikykis ir ziurek pozityviai - vaikas darze laimingas (uz juokinga kaina), tu gydytoju priziureta, su seima, gali cepelinus kasdien valgyt lotuliukas.gif Nu rojus, ne gyvenimas biggrin.gif O diedas... na tegul jis ten sau darbuojasi.

Man pilva tik siandien drauges apciupinejo. Siaip apskritai nemegstu, kai kas nors lieciasi, bet cia artimos drauges ir taip graziai, svelniai wub.gif , tai nevarciau akiu biggrin.gif

Lasvegiete ir Davina, geru GTT rezultatu! Pas mus 3 kartus ima krauja: nevalgius, valanda po gliukozes ir dvi valandas po gliukozes. Pirmas rezultatas pas mane ant ribos buvo, bet nekartojo, tiesiog liepe isigyti gliukozes matavimo aparateli ir matuoti 4 kartus per diena savaite laiko.

Amunette, su TA wub.gif Ech, fainai pasimatymai wub.gif

(feja), pasirodo, anekdotai is gyvenimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
- Kas tu?
- Geroji feja.
- O kodel su kirviu?
- Nuotaika bloga!

Atsakyti
Labas. Šeštadienį tėčio jubiliejus (60m), tai jau sužinos visi apie nėštumą - baisoka nuomones išgirst smile.gif

Planuoju rengtis baltus marškinukus ir raudoną arba mėlyną sarafaną, kur facebook buvau įdėjus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 12 14, 12:21)
Lasvegiete ir Davina, geru GTT rezultatu! Pas mus 3 kartus ima krauja: nevalgius, valanda po gliukozes ir dvi valandas po gliukozes. Pirmas rezultatas pas mane ant ribos buvo, bet nekartojo, tiesiog liepe isigyti gliukozes matavimo aparateli ir matuoti 4 kartus per diena savaite laiko.

9.08 cray.gif sėdžiu laukiu siuntimo pas endokrinologą....
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 12 14, 14:21)
Sveikos, mergaites 4u.gif Aciu uz priemima  friends.gif

Tante, sveikateles vaikuciams, o tau geros nuotaikos

(feja), pasirodo, anekdotai is gyvenimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
- Kas tu?
- Geroji feja.
- O kodel su kirviu?
- Nuotaika bloga!

Man tinka sitas siandien smile.gif
Sveika prisijungus!
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 12 14, 14:46)

Tai cia jau vsio negerai? verysad.gif console.gif

As tai kovoju kovoju. Nu blyn nesuprantu as gal kokia baisiai negera mama? Nu nesuprantu savo vaiko, nemoku sudominy, trauko peciais ir viskas, neturiu jegu as dukti kaip jis megsta o ir valgyt padaryt namus sutvarkyt kszkokia nesamone. Baisiai susipykom, sedi lovytej jau gera valanda tylu bet nemiega... o as plaku save kad kazka negerai darau, jam pas visus gerai o vat as ragana kazkokia jam verysad.gif tai kas bus su antru?? angel_sadangel.gif

Susitvarkiau namus, zaislus, virtuve (kol mazylis sedi lovytej ir i viena taska ziuri..), dbr viskas baigta atrodo kad ne tik jegu neturiu bet tokiam minuse, lyg pilva pamaudena nu krc doh.gif
O pirmadieni nupirkom ratus damai! Savaitgali fotosesija! Sveiki nesergam, o nuotaikos sudinos..!

Tante_ dievuliau kaip tave uzjauciu!!! Vargeli vargeli.. tie vejaraupiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 12 14, 13:46)

Laikykis, nepergyvenk console.gif Apziures endokrinologas, gal nuramins arba sprendima pasiulys.

QUOTE(paselusi_ @ 2016 12 14, 14:08)

As tai kovoju kovoju. Nu blyn nesuprantu as gal kokia baisiai negera mama? Nu nesuprantu savo vaiko, nemoku sudominy, trauko peciais ir viskas, neturiu jegu as dukti kaip jis megsta o ir valgyt padaryt namus sutvarkyt kszkokia nesamone. Baisiai susipykom, sedi lovytej jau gera valanda tylu bet nemiega... o as plaku save kad kazka negerai darau, jam pas visus gerai o vat as ragana kazkokia jam verysad.gif tai kas bus su antru?? angel_sadangel.gif

Susitvarkiau namus, zaislus, virtuve (kol mazylis sedi lovytej ir i viena taska ziuri..), dbr viskas baigta atrodo kad ne tik jegu neturiu bet tokiam minuse, lyg pilva pamaudena nu krc doh.gif
O pirmadieni nupirkom ratus damai! Savaitgali fotosesija! Sveiki nesergam, o nuotaikos sudinos..!

Gera tu mama! Net neabejok! Gal tik truputi pavargus. O mazius mato, kad gali mamyte pasokdinti, tai ir sokdina ;) Cia kad suprastum, kokia tu jam reikalinga biggrin.gif

Kokius ratus pirkot? ax.gif
Atsakyti
Nu tai kad nelabai manes pasokdina, man kai paima nervas negaliu, nenusileidziu, buna pagukdytas jei link pietu, ar tiesiog visvien kazko neleidziu.. dabar didziausias pyktis bubo del N-tojo dziuvesio, ir del rabku plovimo paciam po 10 minuciu.. nu kaip ir durna del to pykt bet pykstu ir ka cray.gif
Dabar uzmigo taip graziai miega, taip sirdi man sopa...

Nupirkom bugaboo, nu ilgai svarstem ir labiau norejom emmaljungos naujo modelio nxt90, bet nusprendem kad bugaboo su savo svoriu nugalejo, visgi vyresnelis sveria vos ne 15 kg, dar lelyte , ir jei vezimas dar 15 tai vsio sulusiu kur pakeliui link masinos blink.gif
Atsakyti