Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sidabrinė @ 2016 12 03, 14:53)
Sveikos 4u.gif
Retai man beišeina čia parašyt, (...)

Kalbėjot apie svorį, tai esu kokius 4 kg priaugus.(...)

iseina, neiseina, o 10-a patekai biggrin.gif
4 kg nuo nestumo pradzios? ax.gif jei taip, tai visai nedaug... as jau +10kg doh.gif

QUOTE(Davina @ 2016 12 03, 18:03)
(...)bet butent ji tiesiog kaip magnetas traukia viskas kas blogai doh.gif as nezinau ka daryt tikrai... mb irgi sitoj situacijoj niekuo negali padet, (...)

visai nesutinku, kad vyras yra bejegis sitoj situacijoj. Del ko as pasiuliau popamokine veikla, kad vaikas rastu vyra i kuri galetu lygiuotis. Manau vaikui tiesiog truksta vyrisko demesio, vyrisko pavyzdzio - gero, pozityvaus, kad jis, atejes i mokykla, galetu pasidalinti gera informacija su draugais, o ne siurbti blogumus i save.
Nei vienos is musu vaikai nera apsaugoti nuo blogos itakos, tiesiog rasau, ka pati bandyciau daryt - popamokine veikla, itraukciau vyra (bet ne rekt ar pamokslaut) ir gal nueiciau pas psichologa. O gal pasakok, kad jam reikia stengtis buti geram, nes gims broliukas, kuriam jis bus pavyzdziu, kuris ji labai myles ir nores buti, kaip vyresnis broliukas 4u.gif Nenusimink 4u.gif
Atsakyti
Nuuuu ir pliurpales nespeju nieko komentuot! blink.gif
Aciu Eriele uz namucius 4u.gif ir sveikinu sumelynavus bigsmile.gif wub.gif labai norejai berniuko antro? As dziaugiuosi kad maniskis tures pusbroli metuku skirtumu tai draugai bus smile.gif

Vakar buvau gi pas giniu savo. Nu koks jis nerealus negaliu wub.gif tiek geru emociju gavau, placenta jau kyla i virsu, ismatavo pridare nuotrauku mano princeses, dar syki uztvirtino mergaite, matem kaip ziovauja ir kaip veiduka kasesi, nu zodziu taip grazu ir silta buvo kad visa vakara su sypsena buvau wub.gif sveria jau 835 gr!
O mazas mano vel serga.. nu blem nesikeikus verysad.gif nebezinau kas cia mum ir ka blogai darau, sakau kviesiu kad mus abu gerai isdezinfekuotu kas nors.. unsure.gif

Davina duok vyrui velniu kad neisitraukia- juk tu esi su savo vaikais, tave tokia vede, ne tik tave viena bet ir vaikucius, tai lai suka galva irgi kaip padet vaikui, kaip ta geresni pavyzdi rodyti, bet as visada uz psichologo konsultacija buciau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 03, 19:01)
iseina, neiseina, o 10-a patekai  biggrin.gif
4 kg nuo nestumo pradzios? ax.gif jei taip, tai visai nedaug... as jau +10kg doh.gif
Aha, nuo pradžios.Bet jei ir toliau tokiais kiekiais valgysiu, tai tikrai bus daug daugiau.Man kartais baisu pasidaro, kad valgau daugiau už savo vyrą smile.gif

Dukrytė mano ir vėl serga...Savaitė daržely.Rekordas čia mums...
Atsakyti
labas rytas nestuke.gif
mama prikele po 8, vazouojam pirk TV, jau kai uzsidega tai amba... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos pleputes graziosios nestukes 4u.gif
Buvau dingus, bet saziningai atlikdavau namu darbus ir perskaitydavau, ka prirasiusios ax.gif
Sveikatos ligoniukams 4u.gif
Erielei melyni sveikinimai 4u.gif wub.gif
Sidabrine grazus rozinis pasimatymas wub.gif
Kalbejote apie svori as su pirmais nestumais po 22 smile.gif buvo sunku, bet yra kaip yra... smile.gif dabar jau visi 8 priaugti ax.gif
O taip kazkaip sunkios man sios dvi savaites buvo - ir darbe, ir dar itarima turejom kad vyresniajai cukrinis debetas.... tai visokie tyrimai buvo.....dekui Dievui, kad nepasitvirtino.....bet vistiek turim kuri laika prisiziureti maista..... paciai nuo vakar danti kaip skauda... verysad.gif taip nenoriu gerti vaistu.... bet vistiek paracetamolio grriu, nes kitaip jau kentet negaliu.... ax.gif nu ir kaip daugumai kamuoja pienlige unsure.gif
O siaip tai nerealiai laiminga, dziaugiuos del nestumo, gera kaip pakibina, nors as noreciau zymiai stipriau biggrin.gif
Taiva tiek ziniu is mano fronto smile.gif
Beje, vilnietes, grazi Jusu miesto eglute smile.gif vakar aplankem smile.gif bet zmoniu tai belekiek!!!!!
Linkejimai, grazaus sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2016 12 04, 08:38)
Aha, nuo pradžios.Bet jei ir toliau tokiais kiekiais valgysiu, tai tikrai bus daug daugiau.Man kartais baisu pasidaro, kad valgau daugiau už savo vyrą  smile.gif

Dukrytė mano ir vėl serga...Savaitė daržely.Rekordas čia mums...

Labas rytas!

Sveikatos !

Ryt prasideda paskutine darbo savaite! Liux! smile.gif
Miegojau gerai, tadanau bus darbinga diena. Pilvukas nerimata smile.gif labai smagu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Eriele lanko jis lanko karate, specialiai leidau dar praeitais metais, kad turetu ta vyriska pavyzdi, vyriska disciplina, bet jam tai patinka tai nepatinka doh.gif beto nuo siu metu irgi uzrasiau i psichologes konsultacijas/bureli "pazink save", bet ir tai kai paklausiau ka jie ten veikia, atsakymas "nesamones" doh.gif o vyro as negaliu versti, gal truputeli pasikeis tas poziuris kai gims ir jo sunelis, o gal ir ne... aj nezinau, kazkaip suktis teks, nepykit kad pasibedavoju karts nuo karto unsure.gif 4u.gif verkt norisi ir tiek doh.gif
vyras isvaziavo i darba, o as uzsimaniau naminiu spurgyciu, blem kaip nervina kad negaliu dar vis tokiu dideliu bernu vienu palikt bent iki pardes nuvaryt, o tempti abu iki pardes del mano uzgaidu, kai bando plaucius iskoset kazkaip nesinori unsure.gif ka daryyyyyt??? biggrin.gif tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(paselusi_ @ 2016 12 03, 22:46)
Nuuuu ir pliurpales nespeju nieko komentuot! blink.gif
Aciu Eriele uz namucius 4u.gif  ir sveikinu sumelynavus bigsmile.gif  wub.gif  labai norejai berniuko antro? As dziaugiuosi kad maniskis tures pusbroli metuku skirtumu tai draugai bus smile.gif

Vakar buvau gi pas giniu savo. Nu koks jis nerealus negaliu wub.gif  tiek geru emociju gavau, placenta jau kyla i virsu, ismatavo pridare nuotrauku mano princeses, dar syki uztvirtino mergaite, matem kaip ziovauja ir kaip veiduka kasesi, nu zodziu taip grazu ir silta buvo kad visa vakara su sypsena buvau  wub.gif  sveria jau 835 gr!
O mazas mano vel serga.. nu blem nesikeikus verysad.gif nebezinau kas cia mum ir ka blogai darau, sakau kviesiu kad mus abu gerai isdezinfekuotu kas nors.. unsure.gif

Davina duok vyrui velniu kad neisitraukia- juk tu esi su savo vaikais, tave tokia vede, ne tik tave viena bet ir vaikucius, tai lai suka galva irgi kaip padet vaikui, kaip ta geresni pavyzdi rodyti, bet as visada uz psichologo konsultacija buciau 4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip faina wub.gif
mano vaikai beveik jo nemato, jis grizta is darbo apie 8, as vaikus guldau 8:30, ryte irgi isveda, palydi iki mokyklos ir tiek ziniu... savaitgaliais dazniausia dirba, todel man paciai kartais labai net nesinori jam pasakot apie Deivido nuotykius mokykloj, nes jis tada moralizuoja ar bara, ir tada aisku Deividas bliauna ir jau ne karta sake kad man nebepatinka Karolis.... doh.gif nu gaunasi taip kad teigiamu emociju is mb negauna, o bart gauna, nu situacija is nepavydetinu, bet as tikiu kad vienaip ar kitaip surasiu kazkokia iseiti ir ikrausiu jam i galvele kitoki poziuri i gyvenima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Davina: 04 gruodžio 2016 - 12:09
QUOTE(Sidabrinė @ 2016 12 04, 07:38)
(...)Dukrytė mano ir vėl serga...Savaitė daržely.Rekordas čia mums...

sveikateles pupai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(j_m @ 2016 12 04, 09:46)
(...)
Erielei melyni sveikinimai  4u.gif  wub.gif
(...)

aciu 4u.gif
o del danties nenori pas gyd pasirodyt, vaistu uzdetu, juk dar galima, man rove per praeita nestuma ir labai dziaugiuos, kad nesikankinau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE((feja) @ 2016 12 04, 10:51)
Labas rytas!(...)
Ryt prasideda paskutine darbo savaite! Liux! smile.gif
Miegojau gerai, tadanau bus darbinga diena. Pilvukas nerimata smile.gif labai smagu

kaip gerai tau bus biggrin.gif ka suplanavus nuveikt?
as, kol tevai pirko TV, i virtuve siek tiek rakandu susirinkau ax.gif tai dziaugiuosi belekaip biggrin.gif nes Nairobyje paprasciausio plaktuko mesai neturiu, nes arba nekokybiski arba bais brangus, kai cia siek tiek virs 1 eur doh.gif ten 10 buciau paklojus blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2016 12 04, 12:15)
Sveikutes  4u.gif
(...) nu gaunasi taip kad teigiamu emociju is mb negauna, o bart gauna, nu situacija is nepavydetinu, bet as tikiu kad vienaip ar kitaip surasiu kazkokia iseiti ir ikrausiu jam i galvele kitoki poziuri i gyvenima doh.gif

4u.gif 4u.gif taip ir bus 4u.gif gal su laiku nustos vyras tiek dirbt ir gales skirti vaikams daugiau demesio 4u.gif (tikiuosi ir MB negyvens vien darbu doh.gif )
o as einu su tevu kariaut toliau... logikos pas vyruka nulis, kol apsipirkom, tai 2 zili plaukai atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites! 4u.gif Kaip miegojot? Kaip sveikateles? Kaip savijautos? Kokie planai 7dieniui?
Eriele, aciu uz naujus namucius mirksiukas.gif
As taip pat apie +4kg nuo nestumo pradzios, is pradziu svoris tai visiskai neaugo, tik paskutini menesi gal pradejo dideti. Idomu, kiek bus paciam gale.. hmm.gif Baisu ir per daug priaugt, nes kai pagalvoji apie jo atsikratyma po gimdymo, tai siurpas net nukrato... blink.gif Gerai, kad kitoms va taip ca, uzsimano numest svorio, ir nukrenta jis, o man taip jau nebera... Su metais gi ir medziagu apykaita leteja, +per tiek metu meginimo pastot, hormonu visokiu naudojimo, jis jau savaime buvo uzauges iki 74kg... unsure.gif
Mes tai vakar norejom nusipirkti baldelius kudikio kambariuo, bet likom nieko nepese... verysad.gif Buvom nusiziureje vienus jau "ToysRus" parduotuveje, norejom nusipirkti internetu, o ten raso "this item is not available for home delivery...", nu, ok, sedom i masina, sakom vaziuojam i parduotuve, nuvaziuojam ten ta pati pasako, tada vaziuojam i kita miesta, ten irgi tas pats... Na, o mes su lengvaja masina neparsivesim tikrai lovytes, spintos ir komodos... Kadangi butent norim tu baldu, tai teks gal priekaba issinuomoti ir meginti patiems parsivezti... blink.gif
Blyn, sakom, kaimas kazkoks... doh.gif doh.gif doh.gif
Siandien, kad sirdele paglostyt, nuoskaudas nuplaut, reiks megint vezimuka nupirkti ax.gif
Vakar dar buvom Belfaste kaledinej mugej, kadangi nieko is daiktu neplanavome pirkti, ten kasmet viskas tas pats buna, jau zinom is patirties, tai varem pavalgyti biggrin.gif vokisku desreliu, po to dar blyneliu su sokoladu ir cukraus pudra, ir karsto vyno laseli paragavau ax.gif
Grize dar vaziavom vystymo stalo is tokios mergaites nupirkti, visiskai nauja uz 15£ nupirkom (prase 20£, bet nuderejau dar 5£ biggrin.gif ), parduotuvej toks naujas apie 70£ kainuoja ir daugiau, dar vyro draugas is svogerio kaimyno manieza partempe, dar truputi rubeliu is "ToysRus" prigiebiau - zodziu, jau pradedam kaupti kraiteli 4u.gif
Na, o vakare varem vyro draugo su gimtadieniu pasveikinti, as apie puse12 grizau namo, vyras dar liko, isijungiau tv dar grizus paziureti, atsinesiau vaisiu patarsyti, tai atsibudau 2val.ziuriu, kad tv i mane ziuri, o ne as i ji... biggrin.gif
Tai vat tokia dienele vakar uzturejom smile.gif
Siandien planas: kadangi vyras miegos tikriausiai dar ilgai, as susimeciau rubu skalbtis, einu issimaudyti, po to ta vystymo stala apvalysiu, nors ir naujas sake, nenaudotas, bet vistiek - maza ka... po to susiruost rytdienos darbukui viska, vyras atsikeles lasisos pagamins (uzsiprasiau dar 5dieni ax.gif ), taip dienele ir prabegs - nelabai yra jegu ko nors daug ir daryti, issunkta jauciuosi is po vakar... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 04, 12:23)
kai cia siek tiek virs 1 eur doh.gif ten 10 buciau paklojus blink.gif
Papildyta:

4u.gif  4u.gif taip ir bus 4u.gif gal su laiku nustos vyras tiek dirbt ir gales skirti vaikams daugiau demesio 4u.gif (tikiuosi ir MB negyvens vien darbu doh.gif )
o as einu su tevu kariaut toliau... logikos pas vyruka nulis, kol apsipirkom, tai 2 zili plaukai atsirado lotuliukas.gif

blink.gif
aj aš šiek tiek ir jį suprantu, viską statėsi su pirma žmona ir teko po skyrybų grįžt pas mamą, o pas mane atėjo taip kaip stovi, tai gal nelabai ir jam malonu, matyt dabar bent ant didesnio buto bando prasukt verslą ir kuo greičiau užsidirbt... tai tegu dirba, truputėlį muštruosiu kai gims lėliukas, o dabar labai nepykstu, kad sėdi ten....
oj tie vyrai ir šopingai, nu visai nedera lotuliukas.gif

rasiux nu super kūdena, nėščia gi ji penkis mėnėsius blink.gif suuuper, svarbu kad vaikiukas augintų svorį normaliai, o kad ant mamos nesimato tai pavydžiu biggrin.gif 4u.gif
aš irgi įmečiau porą nutraukyčių, įsitaisęs mano vyrutis šiandien įdomiai, pilvas mažesnis atrodo nei prieš 5 savaites lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 04, 14:23)
sveikateles pupai 4u.gif

kaip gerai tau bus  biggrin.gif ka suplanavus nuveikt?
as, kol tevai pirko TV, i virtuve siek tiek rakandu susirinkau ax.gif tai dziaugiuosi belekaip biggrin.gif nes Nairobyje paprasciausio plaktuko mesai neturiu, nes arba nekokybiski arba bais brangus, kai cia siek tiek virs 1 eur doh.gif ten 10 buciau paklojus blink.gif
Papildyta:

savaitgaliui planuojam kaledini susitikima su draugais, tai namus susitvarkyt reikes, kampus kur nepasiekia siaip rankos smile.gif uzkandziu paruost
o jau sekancia sav noreciau I kirpykla nulekt, foto kalediniu pasidaryt.
veliau planuoju sausainiu su dukra visokiu prikept. dovanas supikrti iki galo, supakuot ir tesiog pradet megautis sventemis ir poilsiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 04, 14:59)
Labas rytas, mergaites!  4u.gif  Kaip miegojot? Kaip sveikateles? Kaip savijautos? Kokie planai 7dieniui?
Eriele, aciu uz naujus namucius  mirksiukas.gif
As taip pat apie +4kg nuo nestumo pradzios, is pradziu svoris tai visiskai neaugo, tik paskutini menesi gal pradejo dideti.

na ir kudumo mamyte bigsmile.gif
del baldu tai susinerviciau labai, jei tektu tiek vazinetis ir nieko nenupirkt blink.gif tikrai keista, kad nepristato i namus
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2016 12 04, 15:48)
blink.gif
aj aš šiek tiek ir jį suprantu, viską statėsi su pirma žmona ir teko po skyrybų grįžt pas mamą, o pas mane atėjo taip kaip stovi, tai gal nelabai ir jam malonu, matyt dabar bent ant didesnio buto bando prasukt verslą ir kuo greičiau užsidirbt... tai tegu dirba, truputėlį muštruosiu kai gims lėliukas, o dabar labai nepykstu, kad sėdi ten....

butas didesnis gerai, ypac kai atsiranda dar vienas mazylis, bet tau vienai irgi sunku... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 04, 15:34)
Papildyta:
butas didesnis gerai, ypac kai atsiranda dar vienas mazylis, bet tau vienai irgi sunku...  4u.gif

aaaaaj... as 5metus viena sedejau, tai kaip ir pripratus, aisku dabar visai miela tos pagalbos vienur ar kitur gauti, bet nesioziuoju labai, nes bernai jau dideli, vat kai leliukas bus tai tada jau truputeli mano "atlaidumas" keisis biggrin.gif tongue.gif ax.gif
Atsakyti