Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sidabrinė @ 2016 12 05, 10:40)
Feja, kaip smagu kad paskutine savaitė liko, isivaizduoju kaip gera.

Dukrytė mano jau sveiksta, šįkart sloga tebuvo ne jokių temperatūrų. Bet jaučiu, kad ir aš nuo jos užsikrėčiau...

pas mane praeita savaite buvo stipri sloga su persalimu, gydytoja bande nurasyt sloga nestumui... bet pati ishsigydziau
Atsakyti
feja sveikinimai su praskutinės darbo savaitės pradžia 4u.gif

Aš nuo šiandien atostogose - dar iki šiol netikiu... Nesijaučiu atostogose.
Beje, po gydytojos.. Kosulys per 1,5 sav. nepraėjo. Šįkart pasiklausė - ogi į bronchitą peraugo. Bent jau dabar nereikia galvoti, kaip čia su darbu daryti. Vaikas darže, aš gulėsiu ir tingėsiu.

Mano pilvinukas(-ė) ir dabar nuo mano rankos bėgioja dažnai smile.gif Pasislepia, kai padedu ranką ant "šokančios" pilvo vietos... Bet jau pastaruoju metu bando į delną įsitaikyti... Vyro šiuo metu šalia nėra - bet tikiu, kad bus kaip su pirmu nėštumu... Pilvas banguoja (akivaizdžiai matosi) , vyras uždeda ranką ant pilvo - ir tyla.. tongue.gif

Klaipėdoje žiauriai vėjuota...
Atsakyti
QUOTE(zenkliuke @ 2016 12 05, 12:08)
feja sveikinimai su praskutinės darbo savaitės pradžia  4u.gif

Aš nuo šiandien atostogose - dar iki šiol netikiu... Nesijaučiu atostogose.
Beje, po gydytojos.. Kosulys per 1,5 sav. nepraėjo. Šįkart pasiklausė - ogi į bronchitą peraugo. Bent jau dabar nereikia galvoti, kaip čia su darbu daryti. Vaikas darže, aš gulėsiu ir tingėsiu.

Mano pilvinukas(-ė) ir dabar nuo mano rankos bėgioja dažnai smile.gif Pasislepia, kai padedu ranką ant "šokančios" pilvo vietos... Bet jau pastaruoju metu bando į delną įsitaikyti... Vyro šiuo metu šalia nėra - bet tikiu, kad bus kaip su pirmu nėštumu... Pilvas banguoja (akivaizdžiai matosi) , vyras uždeda ranką ant pilvo - ir tyla..  tongue.gif

salta ir pas mus, vejuota.
treciadieni nakti zada -14, o ketvirtadieni diena i +1, tai speju slidu bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zenkliuke @ 2016 12 05, 11:08)
(...)Aš nuo šiandien atostogose - dar iki šiol netikiu... Nesijaučiu atostogose.
(...)

sveikinimai, ko taip anksti? biggrin.gif
gydyma koki skyre? mani sese turejo bronchita, kelis men kosejo, bet gydesi tik pagimdzius doh.gif
pas mus irgi vejuota ir niuru, sniegas tirpsta, slapia... visa diena bimbineju doh.gif reik kelt uzpakali ir rutuliuotis lauk is lovos, kol vaikas darzelyje, gal kazka nuveikciau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

sveikatos visoms 4u.gif

Su mažium šiandien buvom poliklinikoj, pakosti šiek tiek, tai nutariau gydytojai parodyt ir palaikyt kelias dienas namie smile.gif

Gal papuošim eglutę kurią dieną smile.gif Taip norisi gyvos, bet turim didelę dirbtinę, tai gal ir neišlaidausim daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 05, 14:30)
(...)
Gal papuošim eglutę kurią dieną smile.gif Taip norisi gyvos, bet turim didelę dirbtinę, tai gal ir neišlaidausim daugiau  ax.gif

o as bais noriu tikros, kadangi sniego Kenijoj nera, kad bent Kaledu kvapas butu biggrin.gif jei net ir LT sventems likciau, vis vien tikros noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 05, 15:37)
o as bais noriu tikros, kadangi sniego Kenijoj nera, kad bent Kaledu kvapas butu biggrin.gif jei net ir LT sventems likciau, vis vien tikros noriu ax.gif

Tai vat ir aš gyvos noriu, bet sakau - pas mus dabar taupymo režimas ax.gif Kadangi norim įrengti kuo greičiau nupirktą butuką, tenka gerokai pasispaust. Dar ir dovanų kalną supirkti reik, tiek sūnėnų ir dukterėčių turim biggrin.gif
Atsakyti
mes jau ir kiema papuosem, tokia kaledine nuotaika wub.gif
vaziuoji i darba tamsu, dabar ziuriu dar nesibaige darbas o jau tamseja, tai vel tamsyje vairuosiu, o dar keliai ... ech ziemuze ax.gif
Atsakyti
Nu nervina.. Vėl cituoti neleidžia kažkodėl...

feja su tokiom prognozėm tai nafig.. tikrai plikledis bus

Eriele tai kad gruodžio 1 d. turėjau 50 kalendorinių dienų atostogų neišnaudotų.. tai va - beveik visas ir išnaudoti nusprendžiau iki dekreto nestuke.gif
O dėl gydymo - šildyti krūtinę, daug-daug gerti, gelomyrtolis ir ventolinas. Ventoliną nuo šiandien paskyrė - pasakė pasirodyti trečiadienį-ketvirtadienį, kad vėl paklausytų.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 05, 14:43)
Tai vat ir aš gyvos noriu, bet sakau - pas mus dabar taupymo režimas  (...)

vaziuokiti miska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 05, 15:07)
mes jau ir kiema papuosem, tokia kaledine nuotaika  wub.gif
vaziuoji i darba tamsu, dabar ziuriu dar nesibaige darbas o jau tamseja, tai vel tamsyje vairuosiu, o dar keliai ... ech ziemuze  ax.gif

siandien dar tokia dienele... niuri, tai atrodo ir sutemo anksti doh.gif
4 days to go! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zenkliuke @ 2016 12 05, 15:13)
(...) feja su tokiom prognozėm tai nafig.. tikrai plikledis bus
(...)

tai kad jau siandien slidu... doh.gif
smagu, kad jau atostogos 4u.gif bet su bronchitu galejai nedarbinguma pasiimt, sveik 4u.gif
Atsakyti