Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Merginos sos kiek per diena galima isgerti paracetamolio?! Negaliu verkt noris kaip skauda danti...... verysad.gif ryt 8 pas dantiste bet kaip iki to laiko numalsint skausma.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(j_m @ 2016 12 04, 19:43)
Merginos sos kiek per diena galima isgerti paracetamolio?! Negaliu verkt noris kaip skauda danti......  verysad.gif ryt 8 pas dantiste bet kaip iki to laiko numalsint skausma.... verysad.gif

paskambink i greitaja budinciam gydytojui ir ten pasakys, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j_m @ 2016 12 04, 17:43)
Merginos sos kiek per diena galima isgerti paracetamolio?! Negaliu verkt noris kaip skauda danti......  verysad.gif ryt 8 pas dantiste bet kaip iki to laiko numalsint skausma.... verysad.gif

As, kai buvau pas daktare, kai sirgau, tai sake, kad iki 8tableciu per diena
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 12 04, 19:37)
aaaaaj... as 5metus viena sedejau, tai kaip ir pripratus, aisku dabar visai miela tos pagalbos vienur ar kitur gauti, bet nesioziuoju labai, nes bernai jau dideli, vat kai leliukas bus tai tada jau truputeli mano "atlaidumas" keisis  biggrin.gif  tongue.gif  ax.gif

Taip, bus daugiau darbu, bet ir berniukai pades
Papildyta:
QUOTE(j_m @ 2016 12 04, 20:43)

Zinau, kad per para 3 tikrai galima o del daugiau nzn...
Atsakyti
Mergaites, o kaip jusu pilvinukai reaguoja i tecio uzdetas rankas ant jusu pilvuku??
Mano tai buna pilvinukas duodas, duodas, kai pasakau SB, kad uzdek ranka, kelckas duodasi, tai buna atvirkstinis variantas - jis tada kaip tik nurimsta ir MB sako, kad nieko nejaucia... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 05, 00:08)
Mergaites, o kaip jusu pilvinukai reaguoja i tecio uzdetas rankas ant jusu pilvuku??
Mano tai buna pilvinukas duodas, duodas, kai pasakau SB, kad uzdek ranka, kelckas duodasi, tai buna atvirkstinis variantas - jis tada kaip tik nurimsta ir MB sako, kad nieko nejaucia...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

ir pas mane taip buvo, bet dabar jau jaucia ir vyras.
o vat kai uzdeda dukra, nustoja judet, gal jos rankute silpna, o gal tokia reakcija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 04, 23:08)
Mano tai buna pilvinukas duodas, duodas, kai pasakau SB, kad uzdek ranka, kelckas duodasi, tai buna atvirkstinis variantas - jis tada kaip tik nurimsta ir MB sako, kad nieko nejaucia...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

ta pati situacija buvo pries isvykstant, gaudem turbut geras 4 sav. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dabar jau spardos pilnu pajegumu, net nufilmavau pries pora sav. ir issiunciau teciui paziureti, ka isdarineja jo sunus su mano pilvu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 04, 23:08)

Vienodai reaguoja. Jei jau duodadasi, tai nesvarbu kieno ranka uždėta smile.gif
Atsakyti
labutis,
as nuo ankstau ryto jau darbe, jau spejau ir kazka naudingo nuveikt, dabar arbatele geriu, na kaip smagu, daugiau nebus pirmadieniu, bent kelis metus. Kaip cia vakar as perskaiciau posta patiko, ar jauti kaip rytoj pavargai?, zodziu sirdy gera, jei dar niekas nesugadins dienos bus visai gerai bigsmile.gif ax.gif

kaip jus?
kaip ligoniuku sveikatos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (feja): 05 gruodžio 2016 - 09:08
ar jauti?
Atsakyti
Labas rytas, kleckas jau "darbe", o as siandien be planu, ryt turetu but darbingesne diena, tai siandien tiesiog... ax.gif einu kavos bigsmile.gif
Atsakyti
Feja, kaip smagu kad paskutine savaitė liko, isivaizduoju kaip gera.

Dukrytė mano jau sveiksta, šįkart sloga tebuvo ne jokių temperatūrų. Bet jaučiu, kad ir aš nuo jos užsikrėčiau...
Atsakyti