Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos, mergaites 4u.gif

(Feja), sveikinimai pagaliau siuntos sulaukus biggrin.gif

Pas mus cia kurjeriai vaziuoja nepasiskambine arba paskambina 10 min iki pristatymo. Tai arba sedek namie ka nors uzsisakius, arba su sargais tarkis, kad paimtu. Paskutinis bajeris buvo, kai nauja indaplove turejo atvezti. 2 menesius veze!!! Atsibodo jau skambineti. O viena diena paskambina ir sako: uz 15 min atvezam. Nu pyyyyyp! Norejau specialiai sakyti, kad nieko namie nera, bet po to issigandau, kad dar du menesius teks malones laukti.

Tante, konfetee, sveikatos vaikuciams 4u.gif Kad sventes visi sveiki ir laimingi sutiktumet!

Rasiux, gal tu pabandyk dar karteli pas stomatologus nueiti. Gal pas koki privatu. Kad dantu krapstuka visada po ranka reikes tureti, tai ne blogiausia, bet jei skyle didele, danties sieneles plonos, tai gali ir suluzti jis. Mano plombuotas buvo ir tai suluzo. Pasakojau tau apie savo kancias pas Mesininka (cia stomatologa taip vadinu del jo darbo stiliaus). Ryt jau karunele turi uzdeti, tikiuosi, paskutinis kartas bus.

Davina, kaip tau pirstus badytis sekasi? Gal apsipratai ir maziau skauda?

Eriele, o tu neturejai ana savaite TA eiti? unsure.gif

As siandien baisiai laiminga, nes nupirkau vyrui Kaledine dovana! Norejau nupirkti irankius motociklui krapstyti. Apziurejau internete kelis variantus, bet isrinkti sunku, o grazinti tik per 3 dienas galima. Kainos ju nemazos, gaila butu ismestu pinigu. Galiausiai nusprendziau, kad geriau jau leisti jam paciam issirinkti, negu siurpriza bandyti padaryti ir nusiveziau siandien i parduotuve. Rinkosi is tu paciu mano nuziuretu dvieju variantu ir issirinko kita, negu buvau numacius. Ir i masina nunese, ir namo parsinese. Nezinau, kaip pati buciau is masinos iskelus, nes kokie 20 kg.

Tai dabar beliko sunui kazka sugalvoti, nes nezino, ko nori rolleyes.gif

O jus jau Kaledines dovanas suruoset? Sausainius iskepet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 12 17, 21:05)
Sveikos, mergaites 4u.gif

(Feja), sveikinimai pagaliau siuntos sulaukus biggrin.gif

Pas mus cia kurjeriai vaziuoja nepasiskambine arba paskambina 10 min iki pristatymo. Tai arba sedek namie ka nors uzsisakius, arba su sargais tarkis, kad paimtu. Paskutinis bajeris buvo, kai nauja indaplove turejo atvezti. 2 menesius veze!!! Atsibodo jau skambineti. O viena diena paskambina ir sako: uz 15 min atvezam. Nu pyyyyyp! Norejau specialiai sakyti, kad nieko namie nera, bet po to issigandau, kad dar du menesius teks malones laukti.

Tante, konfetee, sveikatos vaikuciams 4u.gif Kad sventes visi sveiki ir laimingi sutiktumet!

Rasiux, gal tu pabandyk dar karteli pas stomatologus nueiti. Gal pas koki privatu. Kad dantu krapstuka visada po ranka reikes tureti, tai ne blogiausia, bet jei skyle didele, danties sieneles plonos, tai gali ir suluzti jis. Mano plombuotas buvo ir tai suluzo. Pasakojau tau apie savo kancias pas Mesininka (cia stomatologa taip vadinu del jo darbo stiliaus). Ryt jau karunele turi uzdeti, tikiuosi, paskutinis kartas bus.

Davina, kaip tau pirstus badytis sekasi? Gal apsipratai ir maziau skauda?

Eriele, o tu neturejai ana savaite TA eiti?  unsure.gif

As siandien baisiai laiminga, nes nupirkau vyrui Kaledine dovana! Norejau nupirkti irankius motociklui krapstyti. Apziurejau internete kelis variantus, bet isrinkti sunku, o grazinti tik per 3 dienas galima. Kainos ju nemazos, gaila butu ismestu pinigu. Galiausiai nusprendziau, kad geriau jau leisti jam paciam issirinkti, negu siurpriza bandyti padaryti ir nusiveziau siandien i parduotuve. Rinkosi is tu paciu mano nuziuretu dvieju variantu ir issirinko kita, negu buvau numacius. Ir i masina nunese, ir namo parsinese. Nezinau, kaip pati buciau is masinos iskelus, nes kokie 20 kg.

Tai dabar beliko sunui kazka sugalvoti, nes nezino, ko nori rolleyes.gif

O jus jau Kaledines dovanas suruoset? Sausainius iskepet?  bigsmile.gif

Jau nusipirkau viska sausainiams smile.gif kepsim pirmadieni

Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 12 17, 20:26)
Sunervino jį jo mama. Kaip aš sakau - ji gyvena tam, kad kitus nervuot ir jiems gyvenimą gadint. Nepasakosiu, nes kai atsiriša liežuvis man, tai negaliu sustot pasakojus kokią anytą turiu.
Tante, kaip sūnelis?

Idomu kokios mes vysim anytos, as jau zinau, jad busiu pobjaure smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Eriele @ 2016 12 17, 20:11)
biggrin.gif  biggrin.gif niu va kaip smagu, as irgi uz tai, kad nesedet ranku sudejus.

zinok UK mazai ka jiems isaiskinsi  biggrin.gif sakys laukti smile.gif

oi ne, nieko skanaus, as jau tiek visko skanaus siandien prisivalgiau, kad nzn kur man telpa, alkana visa diena, baisiai... doh.gif nusnudau siek tiek, bet gaila laiko biggrin.gif nors daryt vis tiek nieko nesugebu... bet kleckas nemiega diena, tai toks ir miegas man butu.
mes sian akropoly buvom, po 8, zmoniu PILNA  biggrin.gif

Taip, as besilaukiant sunaus tapau ypac kovinga smile.gif kovas veikia smile.gif)))
O del zmoniu tai dauuug, buvom bazej nu kosmosas nera kur auto pastatyt, stumdosi vezimais, rekauja bobekes tipo neprasilenkia smile.gif mes tik pasijuokem su vyru ... Bet reikia juk apsipirkt
Atsakyti
Labas rytas! Kur dingusios?
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 18, 11:34)
Labas rytas! Kur dingusios?

Labukas,
aš ir galvoju - kur visos dingusios smile.gif aš kažkaip be emocijų šian, nei paburbėt, nei pasiguost biggrin.gif

gummy bear, ačiū už palinkėjimą sūneliui. Žiūriu dar stipriau kosti ir snargliuojasi, tikiuosi greit pasveiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 18, 11:57)
Labukas,
aš ir galvoju - kur visos dingusios smile.gif aš kažkaip be emocijų šian, nei paburbėt, nei pasiguost biggrin.gif

gummy bear, ačiū už palinkėjimą sūneliui. Žiūriu dar stipriau kosti ir snargliuojasi, tikiuosi greit pasveiks smile.gif

As prisivalgiau smile.gif atsiguliau smile.gif tingiadienis
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 18, 12:24)
As prisivalgiau smile.gif atsiguliau smile.gif tingiadienis

Man panašiai... ką čia ir nuveiksi kai vaikas serga... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 17, 17:11)
biggrin.gif  biggrin.gif niu va kaip smagu, as irgi uz tai, kad nesedet ranku sudejus.

zinok UK mazai ka jiems isaiskinsi  biggrin.gif sakys laukti smile.gif

oi ne, nieko skanaus, as jau tiek visko skanaus siandien prisivalgiau, kad nzn kur man telpa, alkana visa diena, baisiai... doh.gif nusnudau siek tiek, bet gaila laiko biggrin.gif nors daryt vis tiek nieko nesugebu... bet kleckas nemiega diena, tai toks ir miegas man butu.
mes sian akropoly buvom, po 8, zmoniu PILNA  biggrin.gif

Tai va butent!.. Man paskutini karta pasake: "Come back when you will have your your baby on your hands"... blink.gif blink.gif blink.gif O kas is to??? Jei pagimdziusi, pati maitinti ruosiesi, irgi nieko nedaro jie cia... doh.gif doh.gif doh.gif Meginsiu 1dieni pasiskambinti, gal priims kaip nors greitu laiku, bet ateinancia savaite nedirbsiu tik 3 ir 4dieni, tai kazin ar ta mano dabtiste dirbs tom dienom, tuo labiau pries sventes. O pas kita kokia taip lengvai nenueisi (miestelis nedidelis musu, ju nedaug cia yra), o tuo labiau dar besilaukdama, kitur tik pasakai, kad laukiesi, tai sako sorry, mes nescioms netvarkom, nes bijo jie ant savo galvos uzsikraut, maza ka, jei kas nutiks del ju kaltes...
Su daktarais ir tais vitaminais... Tai tikrai irgi nebeisiu - neverta gaist savo ir daktaru laiko, mes jau nekarta buvau del to, ta pati vis pasako... Nuvarysiu tiesiog i vaistine ir nusipirksiu magnio ir tiek ziniu... Tik tai, kad cia tie nereceptiniai vitaminai ar gelezis pas mus, perkami siaip vaistinej, gal koki 10kartu silpnesni negu receptiniai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 18, 12:46)
Man panašiai... ką čia ir nuveiksi kai vaikas serga...  unsure.gif

Man tai nuotaikos nera, kazkaip vis viskas negerai, uzkliuna...nepatinka...
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 18, 13:28)
Man tai nuotaikos nera, kazkaip vis viskas negerai, uzkliuna...nepatinka...

friends.gif identiskai. O dar mieguista... Atsikeliau sian ryte ir noriu miego!! vos kojas pavelku, tai po pietu net atsijungiau porai val... doh.gif Ar man cia del gelezies stokos, ar siaip toks etapas, ar del to, kad kava nustojau gert unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 12 17, 20:05)
(...)
Eriele, o tu neturejai ana savaite TA eiti?  unsure.gif
(...)
O jus jau Kaledines dovanas suruoset? Sausainius iskepet?  bigsmile.gif

buvau 14d., tai pasake tik, kad hemoglobinas labai zemas, o siaip viskas gerai. Vos antra karta nenusiunte tikrintis, del nesciuju diabeto, vos neapalpau doh.gif biggrin.gif
---------------------------------

reik is lovos ropstis, nes visas savaitgalis suniui po uodega, nieko nepadariau...
Atsakyti

Sveikos! Prisiduodu paklydele - kiek aktyviau bendravau pacioj pradzioj, paskui darbai ir vyresnelis (bandau pratinis prie sio zodzio nes toks maziukas man dar) visa laika atimdavo - dabar oficialiai atostogos prasidejo, gal priimsit atgal i plepuciu buri?  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Gar_bane_ @ 2016 12 18, 18:23)
<p>Sveikos! Prisiduodu paklydele - kiek aktyviau bendravau pacioj pradzioj, paskui darbai ir vyresnelis (bandau pratinis prie sio zodzio nes toks maziukas man dar) visa laika atimdavo - dabar oficialiai atostogos prasidejo, gal priimsit atgal i plepuciu buri?  wub.gif​ </p>

sveika sugrizus 4u.gif kaip pilvinukas auga?
Atsakyti