(Feja), sveikinimai pagaliau siuntos sulaukus
Pas mus cia kurjeriai vaziuoja nepasiskambine arba paskambina 10 min iki pristatymo. Tai arba sedek namie ka nors uzsisakius, arba su sargais tarkis, kad paimtu. Paskutinis bajeris buvo, kai nauja indaplove turejo atvezti. 2 menesius veze!!! Atsibodo jau skambineti. O viena diena paskambina ir sako: uz 15 min atvezam. Nu pyyyyyp! Norejau specialiai sakyti, kad nieko namie nera, bet po to issigandau, kad dar du menesius teks malones laukti.
Tante, konfetee, sveikatos vaikuciams
Rasiux, gal tu pabandyk dar karteli pas stomatologus nueiti. Gal pas koki privatu. Kad dantu krapstuka visada po ranka reikes tureti, tai ne blogiausia, bet jei skyle didele, danties sieneles plonos, tai gali ir suluzti jis. Mano plombuotas buvo ir tai suluzo. Pasakojau tau apie savo kancias pas Mesininka (cia stomatologa taip vadinu del jo darbo stiliaus). Ryt jau karunele turi uzdeti, tikiuosi, paskutinis kartas bus.
Davina, kaip tau pirstus badytis sekasi? Gal apsipratai ir maziau skauda?
Eriele, o tu neturejai ana savaite TA eiti?
As siandien baisiai laiminga, nes nupirkau vyrui Kaledine dovana! Norejau nupirkti irankius motociklui krapstyti. Apziurejau internete kelis variantus, bet isrinkti sunku, o grazinti tik per 3 dienas galima. Kainos ju nemazos, gaila butu ismestu pinigu. Galiausiai nusprendziau, kad geriau jau leisti jam paciam issirinkti, negu siurpriza bandyti padaryti ir nusiveziau siandien i parduotuve. Rinkosi is tu paciu mano nuziuretu dvieju variantu ir issirinko kita, negu buvau numacius. Ir i masina nunese, ir namo parsinese. Nezinau, kaip pati buciau is masinos iskelus, nes kokie 20 kg.
Tai dabar beliko sunui kazka sugalvoti, nes nezino, ko nori
O jus jau Kaledines dovanas suruoset? Sausainius iskepet?