Kantrybes tau, (feja), su jais...

Mane irgi uzknisa, kai ka nors nusiperki internetu, atsiuncia pranesima, kad bus pristatyta tokia ir tokia diena, tada praktiskai sedi visa diena namie, niekur nekisi nosies is namu ir lauki... ir neatveza...

neduok D, kur isvaziuosi, kad ir trumpam, ir atves kaip tik tuo momentu, o paskiau pats turesi rupintis pristatymu is naujo...

Gerai, jeigu tau ta diena nereikia i darba, o kas tuomet, jei turi dirbti? Neiti i darba, kad sulaukt siuntinio?...
As irgi sakiau pasidyvysiu, pasiguosiu....
Vakar ruosiau, pakavau kaledines dovanas, ir, aisku, as kaip saldumynu megeja, tai saldainiai keliavo ne tik i dovanu maiselius, bet ir i mano pilvuka...

Na, ir pats pirmasis idetas i burna, toks kaip irisinis, istrauke plomba didziausia per visa danti, liko tik danties grobai, sieneles is sonu...

Negi dabar reikes kenteti iki tol, kol pagimdysiu ir baigsiu maitint vaikeli, ir vaiksciot su tokia skyle?...

Cia pas mus nescioms jie dantu kaip ir netvarko, nes pirmas dalyka ka jie cia daro atejus pas dantiste, gai suleidzia nuskausminamuosius, o kol laukiesi ar maitini, ju leisti negalima... Jau ir taip turiu kelias nedideles plombas iskritusias... Kazkada cia nuejau, sako idesim laikina plomba - idejo... uz valandos ji jau iskrito lauk...

Zodziu, turesiu galvos skausma...

Atrodo, pakentesiu kaip nors, bet nelabai kaip arodys, kai kiekviena karta pavalgius, as krapstysiu maista lauk is tos skyles, o ir krapstuka juk nevisada turesiu po ranka...

Siandien buvau pazadinta meslungio... Blauzda sutrauke. Man kazkaip paskutiniu metu labai traukia pedutes (ziuriu SM sito nemazybinio zodzio nemegsta...

), o ypac vakare, atsigulus jau i lova, ir ypac, kai guli atsipalaidavus, tada dar labiau traukia...

Sakiau daktarei apie tai, tai sake gink D, nieko daugiau papildomai nenaudok, tikrai nereikia, pilnai uztenka "Pregnacare"...

Gal ka patarsit??
Kaip jus laikotes? Kokie planai savaitgaliui?
Mes tai siandien eisim namus pasipuosti, nors pas mus jau dauguma aplinkiniu vos ne nui menesio pradzios pasipuose...

O ryt tikriausiai laukia 7dienis - tingiadienis, jei bus neblogas oras, nelis, gal kur iskisim nosi is namu, pasivaiksciot