Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas,

(Feja), kantrybės tau su tais kurjeriais 4u.gif
Realiai knygynas įvykdė savo įsipareigojimus ir gal nelabai kuo galės padėt. Bet tikrai gali paskambint jiems su prašymu iš jų pusės pakalbėt su kurjerių tarnyba. Buvusiam mano darbe yra buvę tokių atvejų, tai mes susisiekdavom su kurjerių tarnyba ir išdėstydavom kas ir kaip ir kad "per jūsų darbuotojus mes prarandam klientus", tai suveikdavo biggrin.gif momentaliai atsirasdavo siuntos.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 17, 09:52)
Labas rytas,

(Feja), kantrybės tau su tais kurjeriais  4u.gif
Realiai knygynas įvykdė savo įsipareigojimus ir gal nelabai kuo galės padėt. Bet tikrai gali paskambint jiems su prašymu iš jų pusės pakalbėt su kurjerių tarnyba. Buvusiam mano darbe yra buvę tokių atvejų, tai mes susisiekdavom su kurjerių tarnyba ir išdėstydavom kas ir kaip ir kad "per jūsų darbuotojus mes prarandam klientus", tai suveikdavo biggrin.gif momentaliai atsirasdavo siuntos.

oj as isiutus nuo ryto.
pegaso telefonai savaitgali neveikia. o kurjeriu centras uz nieka neatsako, laukti pirmadienio... ir nieko nepadet negali, tipo pati vaziuok atsiimt, o as tai sumokejus uz pristatyma. rsau visur skundus, nera vadovu kontaktu, bet as nepasiduosiu, principo reikalas (nestumo metu ypac veikia) 4u.gif
tikiuosi Jusu nuotaikos geresnis
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 17, 10:25)
oj as isiutus nuo ryto.
pegaso telefonai savaitgali neveikia. o kurjeriu centras uz nieka neatsako, laukti pirmadienio... ir nieko nepadet negali, tipo pati vaziuok atsiimt, o as tai sumokejus uz pristatyma. rsau visur skundus, nera vadovu kontaktu, bet as nepasiduosiu, principo reikalas (nestumo metu ypac veikia)  4u.gif 

Aš suprantu, mane irgi užknistų tokie dalykai. Blogiausiu atveju gali nuvažiuot atsiimt ir pegaso reikalaut grąžint pinigus už pristatymą. O jie jau lai aiškinasi su kurjerių tarnyba. 99%, kad pinigus grąžins tau.
Beje, kokias knygas užsisakei?

O mano nuotaikos 50/50 smile.gif iš vienos pusės gerai, kad anksti atsikėlę vyras ir vaikas leido man pamiegot, dviese papusryčiavo, tai man jau nereikėjo tuo rūpintis. Iš kitos pusės - sunervino vyras, nes išvažiavo vėl pas tėvus ten padėt padirbėt, o kad savas butas jau keli mėnesiai stovi dulkėse, tai dzin. Nervuoja, kad vis dar pabaigos nesimato ir kad reik išlaikyt du butus. O dar sūnus kosėt pradėjo ir snargliuotis :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 17 gruodžio 2016 - 09:33
QUOTE((feja) @ 2016 12 17, 09:25)
oj as isiutus nuo ryto.
pegaso telefonai savaitgali neveikia. o kurjeriu centras uz nieka neatsako, laukti pirmadienio... ir nieko nepadet negali, tipo pati vaziuok atsiimt, o as tai sumokejus uz pristatyma. rsau visur skundus, nera vadovu kontaktu, bet as nepasiduosiu, principo reikalas (nestumo metu ypac veikia)  4u.gif 

jei ka, duok tel numeri, padesiu skambinet, megstu pasikolioti biggrin.gif biggrin.gif laikykis 4u.gif pas juos ir psl. parasyta: Užsakymus, pateiktus iki gruodžio 20 d. 16 val., pristatysime iki Kalėdų. Tai nelabai prisikabinsiprie pegaso, nebent skambint kurjeriu tarnybai, i numerius, is kuriu rase sms ir klaust kas valanda.
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 12 17, 09:29)
(...)
O mano nuotaikos 50/50 smile.gif iš vienos pusės gerai, kad anksti atsikėlę vyras ir vaikas leido man pamiegot, dviese papusryčiavo, tai man jau nereikėjo tuo rūpintis. Iš kitos pusės - sunervino vyras, nes išvažiavo vėl pas tėvus ten padėt padirbėt, o kad savas butas jau keli mėnesiai stovi dulkėse, tai dzin. Nervuoja, kad vis dar pabaigos nesimato ir kad reik išlaikyt du butus. O dar sūnus kosėt pradėjo ir snargliuotis :/

nesinervuok 4u.gif kaip man pazistama sita situacija, namai aukstyn kojom - palauks, pasauliui reikia pagalbos lotuliukas.gif mano kukulis irgi uzkimes, ziuresim, kas cia bus... hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 17, 10:29)
Aš suprantu, mane irgi užknistų tokie dalykai. Blogiausiu atveju gali nuvažiuot atsiimt ir pegaso reikalaut grąžint pinigus už pristatymą. O jie jau lai aiškinasi su kurjerių tarnyba. 99%, kad pinigus grąžins tau.
Beje, kokias knygas užsisakei?

smile.gif)) parasiau skunda personalui i lp express, i pegasa. I lp express fb puslapi 2 vietuose ir i pegado fb smile.gif) po val sulaukiau skambucio, kad siandien 12-13 val pristatys (nors ryte info kondultante sake nepristato siandien) jau 14 val as dar be siuntos ;) puikiai, laukiam! Atrodo neturiu planu savaitgali tik sedet ir laukt smile.gif

Laikykis konfetee ... Su savais sunkiau, kai isveda is kantrybes verysad.gif o jei nera pabaigos remontuose ypac sunku... Kantri tu moterie!
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 17, 15:02)
smile.gif)) parasiau skunda personalui i lp express, i pegasa. I lp express fb puslapi 2 vietuose ir i pegado fb smile.gif) po val sulaukiau skambucio, kad siandien 12-13 val pristatys (nors ryte info kondultante sake nepristato siandien) jau 14 val as dar be siuntos ;) puikiai, laukiam! Atrodo neturiu planu savaitgali tik sedet ir laukt smile.gif

Laikykis konfetee ... Su savais sunkiau, kai isveda is kantrybes verysad.gif o jei nera pabaigos remontuose ypac sunku... Kantri tu moterie!

Ačiū, na kaip nors gal atsilaikysiu ir neburbėsiu biggrin.gif

Nu dėl siuntos tai šakės!!! Jei vis tik šiandien negausi, tai vėl rašyk ir internetiniam psl, ir fcb, kad žadėjo šiandien pristatyt, bet to nepadarė ir SUGADINO ŠEIMOS SAVAITGALĮ!!! Nu siaubas baubas tikrai... doh.gif
Atsakyti
Kantrybes tau, (feja), su jais... console.gif Mane irgi uzknisa, kai ka nors nusiperki internetu, atsiuncia pranesima, kad bus pristatyta tokia ir tokia diena, tada praktiskai sedi visa diena namie, niekur nekisi nosies is namu ir lauki... ir neatveza... blink.gif neduok D, kur isvaziuosi, kad ir trumpam, ir atves kaip tik tuo momentu, o paskiau pats turesi rupintis pristatymu is naujo... doh.gif Gerai, jeigu tau ta diena nereikia i darba, o kas tuomet, jei turi dirbti? Neiti i darba, kad sulaukt siuntinio?... blink.gif
As irgi sakiau pasidyvysiu, pasiguosiu....
Vakar ruosiau, pakavau kaledines dovanas, ir, aisku, as kaip saldumynu megeja, tai saldainiai keliavo ne tik i dovanu maiselius, bet ir i mano pilvuka... ax.gif Na, ir pats pirmasis idetas i burna, toks kaip irisinis, istrauke plomba didziausia per visa danti, liko tik danties grobai, sieneles is sonu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Negi dabar reikes kenteti iki tol, kol pagimdysiu ir baigsiu maitint vaikeli, ir vaiksciot su tokia skyle?... unsure.gif Cia pas mus nescioms jie dantu kaip ir netvarko, nes pirmas dalyka ka jie cia daro atejus pas dantiste, gai suleidzia nuskausminamuosius, o kol laukiesi ar maitini, ju leisti negalima... Jau ir taip turiu kelias nedideles plombas iskritusias... Kazkada cia nuejau, sako idesim laikina plomba - idejo... uz valandos ji jau iskrito lauk... blink.gif blink.gif blink.gif Zodziu, turesiu galvos skausma... doh.gif verysad.gif Atrodo, pakentesiu kaip nors, bet nelabai kaip arodys, kai kiekviena karta pavalgius, as krapstysiu maista lauk is tos skyles, o ir krapstuka juk nevisada turesiu po ranka... verysad.gif
Siandien buvau pazadinta meslungio... Blauzda sutrauke. Man kazkaip paskutiniu metu labai traukia pedutes (ziuriu SM sito nemazybinio zodzio nemegsta... blink.gif ), o ypac vakare, atsigulus jau i lova, ir ypac, kai guli atsipalaidavus, tada dar labiau traukia... verysad.gif Sakiau daktarei apie tai, tai sake gink D, nieko daugiau papildomai nenaudok, tikrai nereikia, pilnai uztenka "Pregnacare"... blink.gif Gal ka patarsit??
Kaip jus laikotes? Kokie planai savaitgaliui?
Mes tai siandien eisim namus pasipuosti, nors pas mus jau dauguma aplinkiniu vos ne nui menesio pradzios pasipuose... blink.gif O ryt tikriausiai laukia 7dienis - tingiadienis, jei bus neblogas oras, nelis, gal kur iskisim nosi is namu, pasivaiksciot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 17 gruodžio 2016 - 14:40
Rasiux, užjaučiu dėl danties. Bet nesąmonė, kad negydo. Juk infekcija dantyje dar didesnė blogybė nėštumo metu nei nuskausminamieji. Pas mane per pirmą nėštumą žiauriai "parėjo" dantys, kaip pradėjau taisyt per antrą trimestrą, taip ir nespėjau per jį, teko per trečią taisyt. Nu ir nieko, viskas ok. Tik kad dantenos kraujavo labiau ir plombos kažkiek nusidažė. Bet palyginus su skylėm, tai smulkmena.
Jei yra galimybė, pasikonsultuok su kitais odontologais.

Dėl mėšlungio, tai vis tik, matyt, vien pregnacare nepakanka. Kiek daktarų, tiek nuomonių. Bet pvz mano ginė apskritai prieš tuos bendrus papildus nėščiosioms, anot jos - jei trūksta geležies - geri geležį, jei kamuoja mėšlungis - geri magnį.

O aš laukiu kol sūnelis atsibus, reik apsipirkt, šaldytuvas pustuštis. Vyras grįžo visas nervuotas, tai nebevažiuos dirbt į butą, važiuosim pirkt ką nors skanaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 17 gruodžio 2016 - 16:19
QUOTE((feja) @ 2016 12 17, 14:02)
(...)

daryt screenshots ir i FB, i ju puslapius 4u.gif o gal netycia atveze? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 17, 14:28)
(...)
Kaip jus laikotes? Kokie planai savaitgaliui?
Mes tai siandien eisim namus pasipuosti, nors pas mus jau dauguma aplinkiniu vos ne nui menesio pradzios pasipuose...  blink.gif  O ryt tikriausiai laukia 7dienis - tingiadienis, jei bus neblogas oras, nelis, gal kur iskisim nosi is namu, pasivaiksciot  smile.gif

praeita nestuma as gydziau LT dantis, o plomba galima ir be nuskausminamuju, jeigu kanalai uzgydyti.
jokiu planu, siandien pavargus, alkana, mieguista, nervuota ir pati nesuprantu kas man daros. Miegociau, jei butu galimybe. O dar tiek visko reikia nuveikt, o niekam rankos nekyla unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 12 17, 16:16)
(...)
Dėl mėšlungio, tai vis tik, matyt, vien pregnacare nepakanka. Kiek daktarų, tiek nuomonių. Bet pvz mano ginė apskritai prieš tuos bendrus papildus nėščiosioms, anot jos - jei trūksta geležies - geri geležį, jei kamuoja mėšlungis - geri magnį.
(...)

mano gydytoja irgi sake, kad pregnacare nieko ypatingo neduoda. Truksta magnio - gert magni, truksta gelezies - gerti gelezi.
Atsakyti
atveze apie 15 bigsmile.gif uzmigom su dukra po to rolleyes.gif
sokolada sukirtau plyta dabar - rami guliu nestuke.gif

Rasiux valgiau sokolada ir perskaiciau tavo tai paskutinis kasnis atsargiai nuejo, bet ... neatsiskiau, o tau patarciau vis tiek nueit pas gyd tegul pasiulo ka daryt. ir as gery magni kai tirpsta man pvz rankos tai ir tau magnio reiktu del meslungio unsure.gif

konfetee na va busit kartu visi vakare, o ko pyktas grizo?

eriele o ko negali pamiegot? gal butu geriau, eik iki pardes ka skanaus nusipirk, nors zmoniu tiek daug blink.gif tai gal ir neverta judet
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 17, 17:30)
atveze apie 15  bigsmile.gif  uzmigom su dukra po to  rolleyes.gif
sokolada sukirtau plyta dabar - rami guliu  nestuke.gif
Rasiux valgiau sokolada ir perskaiciau tavo tai paskutinis kasnis atsargiai nuejo, bet ... neatsiskiau, o tau patarciau vis tiek nueit pas gyd tegul pasiulo ka daryt. ir as gery magni kai tirpsta man pvz rankos tai ir tau magnio reiktu del meslungio  unsure.gif
(...)
eriele o ko negali pamiegot? gal butu geriau, eik iki pardes ka skanaus nusipirk, nors zmoniu tiek daug  blink.gif  tai gal ir neverta judet

biggrin.gif biggrin.gif niu va kaip smagu, as irgi uz tai, kad nesedet ranku sudejus.

zinok UK mazai ka jiems isaiskinsi biggrin.gif sakys laukti smile.gif

oi ne, nieko skanaus, as jau tiek visko skanaus siandien prisivalgiau, kad nzn kur man telpa, alkana visa diena, baisiai... doh.gif nusnudau siek tiek, bet gaila laiko biggrin.gif nors daryt vis tiek nieko nesugebu... bet kleckas nemiega diena, tai toks ir miegas man butu.
mes sian akropoly buvom, po 8, zmoniu PILNA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 17, 18:30)
konfetee na va busit kartu visi vakare, o ko pyktas grizo?

Sunervino jį jo mama. Kaip aš sakau - ji gyvena tam, kad kitus nervuot ir jiems gyvenimą gadint. Nepasakosiu, nes kai atsiriša liežuvis man, tai negaliu sustot pasakojus kokią anytą turiu.

Tante, kaip sūnelis?
Atsakyti