Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Davina @ 2016 12 27, 23:43)
amunette tai varva net nepaspaudus?  blink.gif man taip nebuvo ir kolkas nera  unsure.gif

Neeee, varva tik paspaudus kol kas, ir matyt didesnis lasas susikaupes viduj istryksta nejucia ir apslampa aplink. Tai mastau, kad reiks kokius iklotelius isidet. O as taip megstu be liemeneles vaiksciot namie.... o ir po striuke jei kur tenka eit, nesimato, kad be liemeneles. O dabar jei slaps, reiks nesioti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 12 27, 20:43)
konfetee skausmelis tai dzin, bet man iaugineja plaukeliai tai tos 4-5d spuogais nusetais kirksniais nelabai mane gundo kartoti ta procedura  unsure.gif
veidrodelio pagalba butu nieko jei jo laikyt nereiktu, o is kur gaut ta trecia ranka? lotuliukas.gif
amunette tai varva net nepaspaudus?  blink.gif man taip nebuvo ir kolkas nera  unsure.gif
tante saunu girdet kad vaikuciai jau sveikimo tiesiojoj  4u.gif welcome back  mirksiukas.gif  4u.gif

Imesiu i FB foto veidroduko, kurio pagalba as planuoju naudotis, kai jau pati nebematysiu - gal kazka parduotuvese pas save rasit, arba gal net namie turit toki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 28, 00:42)
Imesiu i FB foto veidroduko, kurio pagalba as planuoju naudotis, kai jau pati nebematysiu - gal kazka parduotuvese pas save rasit, arba gal net namie turit toki  ax.gif

Yra ikeajoj tokiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, o jus kamuoja nestumo metu gausios isskyros?? hmm.gif unsure.gif
Atsakyti
Tante, džiugu, kad jau sveiksta vaikučiai mirksiukas.gif ir kad šventės ramiai praėjo.

Davina, po depiliacijos, kad neįauginėtų, kitą ar dar kitą dieną reik padaryt šveitimą. Man lb gerai šveitiklis iš cukraus (rudojo, bet nebūtinai) ir alyvuogių aliejaus. Viena kosmetologė kažkada rekomendavo, tai visad taip ir darau, nes lb pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 28, 00:52)
Merginos, o jus kamuoja nestumo metu gausios isskyros??  hmm.gif  unsure.gif
Kamuoja.Nuo pat pradžių ko gero.
Kadangi prieš tai turėjau persileidimą, tai nėštumo pradžioj net eidavau pasitikrint ar ten ne koks kraujas..
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 28, 01:52)

Ju tikrai padaugejo
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 28, 01:52)

Oj su pirmu nestumu buvo baisu labai, nes irgi visad apie krauja galvojau, su siuo nestumu irgi varvu labiau kai vaikina savo panesioju ar ka intensyviai padirbu.. rolleyes.gif

Mano vaikis augina danti, nakti sukilo tempa, tai 2 nakties gavau zadint numusinet daryt misini ir t.t. nu zodziu, vel neisejo nusifotkint pas fotografe tai tuoj man ir upas dings ir kaledu dekoracijos ne i tema bus..
As jau jauciu kad man 3 trimestras prasideda, nu jergau kaip pavargstu.. grindys jau savaite neplautos unsure.gif vietoj to einu snaust per miega pietu, ir siaip tokia tingi kai meska pasidariau fek biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Kaip pasiruosimas Naujiems? Koks meniu vakarienei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 29, 10:48)
Labas rytas!
Kaip pasiruosimas Naujiems? Koks meniu vakarienei? smile.gif

Labas rytas smile.gif
Kol kas visai apie tai negalvoju. Jau buvome pakviesti į svečius, bet tikrai neisime, nes gi sergame. Tai manau pasipjaustysim namie mėsyčių skanių vytintų, sūrių, kokias nors salotas padarysiu ir tiek. Sulauksim gal fejerverkų (vaikas kasdien klausia - kada???) Ir eisim miegot smile.gif
Kaip tavo dukrytė? Kosulys dar kankina?

Mes šiąnakt jau pagaliau miegojom, nors sūnus ir blaškėsi visą naktį. Bet jau temperatūra nekilo aukščiau 38, tai išsivertėm be vaistų smile.gif jau ir nuotaika geresnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 29, 10:55)
Labas rytas smile.gif
Kol kas visai apie tai negalvoju. Jau buvome pakviesti į svečius, bet tikrai neisime, nes gi sergame. Tai manau pasipjaustysim namie mėsyčių skanių vytintų, sūrių, kokias nors salotas padarysiu ir tiek. Sulauksim gal fejerverkų (vaikas kasdien klausia - kada???) Ir eisim miegot smile.gif
Kaip tavo dukrytė? Kosulys dar kankina?

Mes šiąnakt jau pagaliau miegojom, nors sūnus ir blaškėsi visą naktį. Bet jau temperatūra nekilo aukščiau 38, tai išsivertėm be vaistų smile.gif jau ir nuotaika geresnė smile.gif

Tikiu, kad geriau visai seimai, kai sveikstama.
Maniske kosti tik, sedim namie. Kita sav planuoju jau vest ja i darzeli.
Mes irgi buvom pakviesti i svecius ir kiti draugai dar i restorana kviete, bet kadanhi maze kosti, o jos gimtadienis per Naujus, dar kota sav darzely mines ir su draugais vaiku kambary, nusprendem namie pabut, kazka skanesnio pagamint, torto zvakutes uzpust ir fejerverku paziuret kaip pries 3 metus visi 3 ziurejom vgn pro langa- as jai sakoau matai? Cia tavo garbei!
smile.gif)) tai vat ir suku galva del meniu. Nieko negaliu sugalvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 29, 11:09)
Tikiu, kad geriau visai seimai, kai sveikstama.
Maniske kosti tik, sedim namie. Kita sav planuoju jau vest ja i darzeli.
Mes irgi buvom pakviesti i svecius ir kiti draugai dar i restorana kviete, bet kadanhi maze kosti, o jos gimtadienis per Naujus, dar kota sav darzely mines ir su draugais vaiku kambary, nusprendem namie pabut, kazka skanesnio pagamint, torto zvakutes uzpust ir fejerverku paziuret kaip pries 3 metus visi 3 ziurejom vgn pro langa- as jai sakoau matai? Cia tavo garbei!
smile.gif)) tai vat ir suku galva del meniu. Nieko negaliu sugalvot smile.gif

Teisingai, aš irgi pasaugočiau ir palaikyčiau namie, tegul bent gimtadienį atšvenčia sveikutė smile.gif o kada ji gimus? 31ar 1? smile.gif
Atsakyti