Ryt 30sav, bet į dekretą tik 16d eisiu
Ačiū už linkėjimus
Šiandien pirmą skalbimo mašiną leliuko rūbelių išskalbiau
Dar 2-3 laukia, tai ryt tęsiu (nenoriu visur apkraut skalbiniais, o skubėt nėra kur, tai skalbiu, kai išdžiūsta)
QUOTE((feja) @ 2016 12 29, 19:35)
Na cia velgi kiekviena situacija individuali, jei tau gerai, tinka tai svarbiausia.
As tikriausiai taipogi neisleisciau, bijociau...
MB zada net mesti gerti po Nauju, kad visuomet but blaiviam, jeigu staigiai prireiktu vaziuot i ligonine (pati hi nenuvairuosi...
Beje, kokia jusu nuomone apie gimdyma vandenyje??
Tikrai taip, kiekviena situacija skirtinga 
O kodėl taip vėlai į dekretą? Man mažiau savaičių, bet dekretas nuo sausio 4 dienos
Šaunuolė dėl rūbelių ruošimo mažyliui. Aš vis dar nieko nepradėjau daryt
Dėl gimdymo vandenyje, tai aš isai nieko prieš jei būtų galimybė
Dėl alkoholio nevartojimo - žinoma pagirtina
O mes kai su pirmuoju važiavom į gimdymo namus, tai aš realiai būčiau galėjus ir pati vairuot
Man, visai tikėtina, kad ir šiaip gali tekt pačiai vienai važiuot gimdyt jei kartais vyras būtų komandiruotėje. Aišku jis iškart lėktų kai tik paskambinčiau, bet vis tiek užtrūktų ir kokias 4 valandas jei tuo metu būtų kur nors pvz. Žemaitijoje. Aš viskam pasiruošus
QUOTE(IruteB @ 2016 12 29, 22:49)
Ačiū už linkėjimus
Dar 2-3 laukia, tai ryt tęsiu (nenoriu visur apkraut skalbiniais, o skubėt nėra kur, tai skalbiu, kai išdžiūsta) 
O kodėl taip vėlai į dekretą? Man mažiau savaičių, bet dekretas nuo sausio 4 dienos
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 29, 22:54)
MB zada net mesti gerti po Nauju, kad visuomet but blaiviam, jeigu staigiai prireiktu vaziuot i ligonine (pati hi nenuvairuosi...
), sako bijosiu net i darba iseit tuoj, tave palikt namie viena..
O mes kai su pirmuoju važiavom į gimdymo namus, tai aš realiai būčiau galėjus ir pati vairuot
Man, visai tikėtina, kad ir šiaip gali tekt pačiai vienai važiuot gimdyt jei kartais vyras būtų komandiruotėje. Aišku jis iškart lėktų kai tik paskambinčiau, bet vis tiek užtrūktų ir kokias 4 valandas jei tuo metu būtų kur nors pvz. Žemaitijoje. Aš viskam pasiruošus
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 29, 22:54)
), sako bijosiu net i darba iseit tuoj, tave palikt namie viena..
As pati vairavau, mums kelio cia 10 min buvo, naktis, tuscia. Saremiai dar nestiprus, vanduo nubeges tai be problemu. Vyras is vakaro alaus buvo ragaves tai nebuvo bedu.
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 12 29, 23:09)
O kur vaika desi?
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2016 12 29, 22:49)
Ačiū už linkėjimus
Man irgi sausio pradzioj sake gine, bet eisiu nuo 16, atostogas sukauptas isnaudot noriu pilnai
QUOTE((feja) @ 2016 12 29, 20:37)
As pati vairavau, mums kelio cia 10 min buvo, naktis, tuscia. Saremiai dar nestiprus, vanduo nubeges tai be problemu. Vyras is vakaro alaus buvo ragaves tai nebuvo bedu.
Papildyta:
O kur vaika desi?
Papildyta:
Man irgi sausio pradzioj sake gine, bet eisiu nuo 16, atostogas sukauptas isnaudot noriu pilnai
Papildyta:
O kur vaika desi?
Papildyta:
O cia tai idomi gimdymo tvarka, sese pasakojo, kad kai nubega vandenys/prasideda saremiai, turi paskambinti i ligonine, pasakyti, paklausia taves kas kiek laiko saremiai, pasako ka daryti - ar jau vaziuoti i ligonine, ar dar ne...
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 12 29, 20:09)
Pas mus yra tokia galimybe, tai svarstau, renku info - uz ir pries
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 29, 21:54)
Kai gimdžiau vgn dukrytę, buvo gimdykloj ir vonia didelė, klausė ar nenorėčiau vandeny gimdyt... Bet nebuvo nei menkiausio noro sušlapt, nors tu ką
QUOTE(konfetee @ 2016 12 29, 23:44)
(Feja), vaiką planuoju palikti pas pusseserę arba pas MV sesę, gyvenam visi vieni šalia kitų. Jei savaitgalis bus, tai mano mama iškart atlėks
Na tada saunu, kad yra kur. Nes vat jei nebutu ir vyro nebutu salia- tada jau beda...
Aleksui 16d sueis 2m, tai nenoriu prarast 40% už tą laiką
MB bedarbis, gauna išmoką iš biržos, tai ant jo perrašyt irgi nėra tikslo (NDI laikas neprasitęstų), o aš šiaip ar taip namie - palauksim
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 29, 23:52)
O cia tai idomi gimdymo tvarka, sese pasakojo, kad kai nubega vandenys/prasideda saremiai, turi paskambinti i ligonine, pasakyti, paklausia taves kas kiek laiko saremiai, pasako ka daryti - ar jau vaziuoti i ligonine, ar dar ne...
nes cia dauguma, kurios taip nuvaziuoja, buna issiunciamos namo, tipo dar mazai atsiveres gimdos kaklelis, neturim mes cia vietos jusu tokiu laikyt ir stebet, ir liepia atvaziuot, kai saremiai buna daznesni. Ju duotoj informacijoj, irgi skaiciau, kad reikia stengtis kuo ilgiau islaukt, pabut namie, nelekt kaip akis isdegua iskart i ligonine... taip sakau ir namie gali pagimdyti...

Papildyta:
Kita sav.2dieni i nesciuju pamokele eisiu, 3dieni TA, o po to ir neuzilgo pas midwife i poliklinika, turim cia mes tokia papke, kuria visur su savim turi atsinesti, visa info ten yra apie tavo nestuma, tai yra ten toks 'Birth plan', kuri speju reikes pasidaryti, jei noresi gimdyti butent taip ar anaip... Cia jiems turi is anksto pasakyti irgi ar noresi su epidiuriniu gimdyti, ar be (aisku, po to galo atvaziavusi gimdyti, bet kada persigalvoti), nes aceit gali ir nebuti to zmogaus, kur epidiura daro ir pan... 
Papildyta:
Hm na as irgi neskubejau, dar kol tase patikrinau, namie vandenys nubegusius sutvarkiau, nuejau nusipraust, tada sildem masina vis gi gruodzio pabsiga buvo. Vaziavom i degaline cygareciu vyrui, tada dar i kita nes pirma neveike. Gimdymo namuose pppoerius pildem dar kokia valanda
Labas rytas
Rasyti "sveikos" neiseina, kai aplink tiek serganciu
Sveikateles visoms mamytems ir ju vaikuciams
Paskaitau, bet neparasau, nes sunus atostogoms atskrides, tai vis ka nors kartu veikiam, kur nors lekiam. Dar knyga idomia pradejau skaityti, tai vis uzkliunu.
Apie damu darzeli kalbejot. Man pries savaite ar dvi irgi iskilo klausimas, kaip ten reikes ji susitvarkyti. Kazkaip per pirma nestuma nepamenu, kad problemu butu, bet dabar tai jauciuosi, kaip vezlys, bandantis 'tilteli' padaryti
Niekada nebuvau grozio salone tokioms proceduroms, nes reikia laukti, kol paauga, o as kantrybes neturiu, su epiliatorium kad ir tuos kelis plaukelius nusiraunu. Bet dabar turbut kazkaip teks ryztis savo grozybes kailiu lupejai demonstruoti
Rasiux, mano pussesere UK skambinejo i ligonine ir lauke, kada jai leis vaziuoti, kai jau leido, tai bevaziuojant degalineje pagimde
Bet jai antras gimdymas buvo, tai greiciau viskas vyko.
Ligonine, kurioje planuoju gimdyti, kitame mieste, uz mazdaug 120km nuo namu, tai su gydytoja sutarem, kai jau ji matys, kad gimdymas arteja, apsistosim viesbutyje netoliese, nes kazkaip nesinoretu greitkelio pakelej gimdyti
Feja, bet tai koki gimtadieni jusu mazoji/didzioji pasirinko
Gales gimtadienius su draugais kasmet svesti!
Ka Naujiesiems planuojat? Kur svenciat?
As kazkaip apskritai nebaliauninke, o siemet is viso tingiu. Noriu koki torta iskepti, bet tingiu, o be to, dusinsiu po to viena arba sargus vaisinsiu. Tai tikriausiai kokia zele ir panna cotta padarysiu ir viskas. Ir dar kokia pica uzsisakyti noreciau, tik nezinau, ar siemet sulauksim
Kiekvienais metais einam ziureti fejerverku i pliaza. Kol isjudinu savo vyriskius is namu, tai pasitaiko, kad dar beeinant fejerverkai prasideda arba ten neturi kantrybes laukti ir vos ne visa laika bamba. Siemet tikriausiai per TV fejerverkus paziuresim ir viskas, nes neturiu noro su jais kariauti
Rasyti "sveikos" neiseina, kai aplink tiek serganciu
Paskaitau, bet neparasau, nes sunus atostogoms atskrides, tai vis ka nors kartu veikiam, kur nors lekiam. Dar knyga idomia pradejau skaityti, tai vis uzkliunu.
Apie damu darzeli kalbejot. Man pries savaite ar dvi irgi iskilo klausimas, kaip ten reikes ji susitvarkyti. Kazkaip per pirma nestuma nepamenu, kad problemu butu, bet dabar tai jauciuosi, kaip vezlys, bandantis 'tilteli' padaryti
Rasiux, mano pussesere UK skambinejo i ligonine ir lauke, kada jai leis vaziuoti, kai jau leido, tai bevaziuojant degalineje pagimde
Ligonine, kurioje planuoju gimdyti, kitame mieste, uz mazdaug 120km nuo namu, tai su gydytoja sutarem, kai jau ji matys, kad gimdymas arteja, apsistosim viesbutyje netoliese, nes kazkaip nesinoretu greitkelio pakelej gimdyti
Feja, bet tai koki gimtadieni jusu mazoji/didzioji pasirinko
Ka Naujiesiems planuojat? Kur svenciat?
As kazkaip apskritai nebaliauninke, o siemet is viso tingiu. Noriu koki torta iskepti, bet tingiu, o be to, dusinsiu po to viena arba sargus vaisinsiu. Tai tikriausiai kokia zele ir panna cotta padarysiu ir viskas. Ir dar kokia pica uzsisakyti noreciau, tik nezinau, ar siemet sulauksim
Labas rytas, merginos,
Daug daug sveikatos sergancioms ir su serganciais mazyliais
Vis dar keliauju, tad trumpai brukstelsiu:
Amunette, man lygiai tas pats su vandens gerimu. Isgeriu po 4-5 litrus vandens per diena, taip labai troskina. Na, nestukems reikia daug vandens, gal musu organizmai mums tai duoda aiskiau suprasti?
Gliukoze tyriausi, nes Vokietijoje tai visoms privaloma, tikrai jokio diabeto neturiu, tad ir tu labai nepergyvenk.
(feja), kaip smagu, tavo mergyte mano bendragimtuvininke! As irgi 31d. ryta gimusi. Labai ypatinga ir reiksminga diena gaunasi. Metu permastymas
Kai kada zmones pamirsta ta mano gimtadieni per visus naujuju rupescius, aisku, bet jokiu dovanu man tikrai niekad nepritruko, niekada tai nebuvo svarbiausias dalykas ;)
Is anksto sveikinu visas ir linkiu nuostabiu 2017m! Juk jau kam kam bet mums visoms jie tikrai tokie ir bus!
Daug daug sveikatos sergancioms ir su serganciais mazyliais
Vis dar keliauju, tad trumpai brukstelsiu:
Amunette, man lygiai tas pats su vandens gerimu. Isgeriu po 4-5 litrus vandens per diena, taip labai troskina. Na, nestukems reikia daug vandens, gal musu organizmai mums tai duoda aiskiau suprasti?
(feja), kaip smagu, tavo mergyte mano bendragimtuvininke! As irgi 31d. ryta gimusi. Labai ypatinga ir reiksminga diena gaunasi. Metu permastymas
Is anksto sveikinu visas ir linkiu nuostabiu 2017m! Juk jau kam kam bet mums visoms jie tikrai tokie ir bus!