QUOTE(paselusi_ @ 2016 12 29, 14:30)
Viena is didziaisiu nenoru - gimdyti per didziasias sventes

nors va pirmaji tiesiai per joniniu nakti isridenau

bet ten tokia mini svente tai netrukde taip jau labai, tik siaip gaila kad per gimtadieni daug kas isvaziuoja kur nors tai neis visu sugaudyt.. nu bet per kaledas ir per naujus gimdyt - uzuojauta feja
Vakar prisivalgiau pasteto, oj negera sian pilvukui mano oj negera

ir siaip kazkokios nuotaikos slogios...
Beje kazkur seniau klauset kodel vyra bijau isleist slidinet, nu ne tai kad bijau anksciau gimdyt ar ka, bet zinau kaip ziauriai sunku bus! O gailiausia kad isvarytu savaitgaliui grubiai, gryzes is kart i darbus, nu o tai kada mus pamyluos ir palepins tada?

o ir pati kaip noriu i kokia kelione vajeee...
Na cia jau kaip iseis, juk ne planine kad galima vutu padirinkt data
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2016 12 29, 17:18)
Tai čia ne galiausiai o pirmiausiai

Aš tai kažkaip niekada nestabdau, jei jis galvoja, kad palikti mane vieną ir varyti kažkur yra teisingas sprendimas, tai niekada nebandysiu įrodinėt priešingai. Kažkodėl visada leidžiu žmogui nuspręsti pačiam ko jis nori
Buvau TA tai leliukas yra per viduriuką tarp viršutinės išsivystymo linijos ir viduriuko, sveria 1.600kg, vandenų irgi daugiau nei vidutiniškai, liepė kaip įmanoma labiau apriboti save kad nepriaugtų iki 4kg lialius....
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. As asmeniskai pasakau, ka galvoju ir kaip mano nuomone turetu but... o ten jau seka pokalbis ir kompromisai. Jeigu tylesiu kitas zmogus niekad nezinos ka manau, kaip jauciuosi... tai normalu, kad jei tyli- vadinasi pritari

to visad tokiuosi ir is kitu, kad pasakytu ka mano, kaip jauciasi, negaliu nuspet zmogaus noru ir minciu, jeigu jie nesako...
O baimes anksciau pagimdyt- nera tokios baimes, bet isvykti savaitei be seimos, kai yra mazas vaikas, o zmona laukiasi tai neatsakinga is vyro puses, o jeigu susirgs sgiprisi vaikas? Jeigu zmonai bloga pasidarys? Negi jo noras pailseti svarbiausias? Nebent yra kas pagelbetu zmonai ekstra atveju ir ji nepriestarauja likti viena kol atostogaus vyras... nors mano seimoje taip nebutu...mano vyras net savaitgaliui nevaziuotu be musu niekur ir dziaugiuosi del tokio jo elgesio