Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Karšta ir pas mus. Labai smagiai akvariumą nupilsčiau, filtrą praploviau. Žuviukai drąsuoliai, visai manęs nebijo. Ėt, kaip reiktų skaliarų, bet kol atsiveščiau autobusu, išviertų. Lauksim laimingos valandos.
Šiemet bijūnai labai pasireiškė, o su rožėmis, ne kažką. Net kaimišką krūminę teko stipriai apgenėti negyvas šakas.
Žiūriu Mončio mažų erdvių apželdinimą.
Vyras dar su tom trinkelėm žaidžia, tampo man nervus, per dieną tris jam norma, jau norisi privožti su šluota, bet, kai po darbo randu padaryta valgyt, niekaip negaliu. Jis niekur neskuba.
Buvau atidėjus lauko durims pinigų, bet atsitiko gyvenimas, man dantys pabyrėjo, likom su mano vienos atlyginimu, tai jau nežinau jau kaip, bijau likti nuline kasa, maža kas. Kaip sakoma, žmogus planuoja, o dievulis juokias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 19 birželio 2021 - 12:10
Karstis neviltin varo. Reik liezuvius isvirt, nenoriu virtuven ne nosies kist ax.gif

Labas
Atsakyti
Cha,reikia galvoti apie tokį karštį ir būti pasiruošus.Kondicionierius burzgia,kol einame miegoti,roletai sandariai uždaryti,sename name langinės uždarytos.Pietūs gaminami karšto oro gruzdintuvėje(blauzdelės puikiai iškepė)jokio karščio.Mes pasiruošę karščio bangai. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
MB tai eina į seną namą miegoti,jam vėsiau.
Laukiu atvėsimo,dar liko 20 braškių.Ryte šiaip ne taip 10 susodinau.MB suka medų,laša pats net beveik sukti nereikia. bigsmile.gif
Kaip noriu į mišką................ ax.gif
Niekas neatsako fb.IK tu visažinė?Ar verta pirkti tokią šienapjovę?
šienapjovė
Visos žoliapjovės jau išėjo iš rikiuotės.Traktoriukas tarnautų sezoną,nes nelygi pieva.Tai sakome jei tokią nusipirktume,sūniukas finansuoja? ax.gif Gal tokia atlaikytų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 birželio 2021 - 15:06
Labukas.
Namuose nėra labai karšta, bet lauke oj, oj. Bandysiu pavėsyje gėles ravėti, jau yra šešėlio.
Ingrida, vien pasižiūrėjus į šienapjovę, man baisu darosi - o kas su ja dirbs? Jos galingos, bet tokios sunkios... Turime kažką panašaus, sūnus, kartais, šienauja. Pas mus irgi nelygu, turime du traktoriukus, iš rikiuotes išeina tai vienas, tai kitas. Aš tai tik su elektrine žoliapjove žaidžiu prie namų, man net benzininė yra per sunki.
Atsakyti
Vasarema,o tai ji gi savaeigė?Žoliapjovė irgi pas mus savaeigė,man tikrai nesunku.Bet va su trimeriu,tai jau ne. ax.gif O šienpjovė manevringa?Maniškis bijo,kad palei medžius nepraeisime? mirksiukas.gif
Atsakyti
Meri, nenusimink. Dantys svarbiau. Ir nepyk ant diedo. Iki rudens sudės tą takelį. 4u.gif

Ingrida, jeigu pieva nelygi, tai ir su šita bus vargas. Yra toks daiktas kaip plaktukiniai smulkintuvai. Paims ir kurmiarausį , ir akmenį prašoks, o pievą sulygina kaip stalą su laiku. Tik jie kabinami prie traktoriuko. Pasidomėk UAB Margučiai, jie ir dėvetais prekiauja.

Gerai mergiukai. Einu pas uodus. MB su psženčiu kepa šonkauliukus.
Atsakyti
Hm IK aha tada reikia traktoriuko. ax.gif O mūms reikia įtilpti į tūkstantį.Kaip vargšas,taip durnas. ax.gif
Mergiukai prisuko tris kibirus bent medaus.Gal avilys naujas atsipirks šiek tiek.
Meri- 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Baigiu rankas nusigremžti kaip sugėlė uodai. unsure.gif
Atsakyti
Ingrida, nesinori per daug tavęs atkalbinėti, galiu būti neteisi, tai tik mano nuomonė. Šienapjovė yra savaeigė, jeigu lygus ilgas laukas, eini ir eini. bet kai reikia pasukti, ar apsisukti, ar ant nelygumo patenka, tai jau reikia jėgos, jei nesuvaldysi, keliaus, kur jai patinka. Sunku su ja, vienu žodžiu, su žoliapjovė nepalyginsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 19 birželio 2021 - 22:57
QUOTE(vasarema @ 2021 06 19, 23:48)
Ingrida, nesinori per daug tavęs atkalbinėti, galiu būti neteisi, tai tik mano nuomonė. Šienapjovė yra savaeigė, jeigu lygus ilgas laukas, eini ir eini. bet kai teikia pasukti, ar apsisukti, ar ant nelygumo patenka, tai jau reikia jėgos, jei nesuvaldysi, keliaus, kur jai patinka. Sunku su ja, vienu žodžiu, su žoliapjovė nepalyginsi.

Kas tada nupjaus žolę?????Jau dabar gaunasi apie 1 ha. bigsmile.gif bigsmile.gif Na dar kur nieko neprisodinta,samdysime traktorių,kad nupjautu.Bet kur jau pjauta 6 kartus,žolė auga kaip pasiūtųsi.Su laiku bus jau didelė. bigsmile.gif Aš jau ir dobiliukų pasėjau priekyje pirties namuko,labai gražiai sudygo.Gal garšva išnyks su laiku? bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, manau, kad su laiku nusipirksite nedidelį traktoriuką, prie kurio ir plūgą įsigysite, ir kokią frezą, ir žoliapjovę. O ką daryti turint tiek žemės.... Naudotą traktoriuką už kelis tūkstančius visai neblogą galima nusipirkti. Pas mus dabar keli kaimynai nusipirko, nuo 2 iki 5 tūkstančių eurų. Man dobiliukų pievelė pati gražiausia, svarbu, bitutėms irgi labai patinka.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Sapniuk,Brangioji kaiminka su Tavo švente.
Atsakyti
aciu wub.gif

kraunam katinus ir Kupiskin.

Labas
Atsakyti