Niekas mums ryte valgyt neduodavo, valgydavom nemokamus pusryčius pietus mokykloje, blogiausia buvo savaitgaliais, nes gerai, jei kokia kaimynė pagailėdavo ir sriubos įpildavo.
Gyvenom keturi vaikai, du suaugusieji dešimties kvadratų kambarėlyje, sienos lubos buvo juodos nuo pelėsio, mane mokykloje vadino smirdale, nes buvau visa prasismelkusi tais pelėsiais. Ko nedariau, ir uniformą dieną laikydavau lauke, bet nieks nepadėjo. Niekam mes nerūpėjome. Ir aplamai, kaip mes dar išgyvenome. Nesakyčiau, kad grūdinomes. Jaunesnueji labai sirgo plaučių uždegimu, ausų uždegimu, astma... Sesei trūko apendicitas, niekas nesiteikė iškviesti greitosios, o aš ką skambinėjau, greitoji į vaiko balsą nereagavo, manę, kad žaidžiu.
Tokie skausmingi prisiminimai, gal kitiems ir blogiau buvo, bet žiūrint TV pagalbą, viskas nedingo ir netgi kartojasi.
Oi, Meri, siaubinga buvo tavo vaikystė
O mes su broliu buvome dievinami dvejų šeimų vaikai, nes kitoje namo pusėje dar kažkiek gyveno dėdė su teta, jie vaikų neturėjo. Mums belikdavo terorizuoti savo norais abi namo puses. Ir dar didelė plati giminė, kur vykdavo visokie jubiliejai, gimtadieniai, vardadieniai, Velykos ir Kalėdos. Kur buvo daug žaidimų ir skanėstų su pusbrolių gauja.
Gal todėl ir dabar man dar reikia, kad būtų pilni namai gyvybės.
Šiandien buvau priėmime, akies koks tai uždegimas, labai graužti naktį pradėjo. Prisilašinau kažkokių lašų su cinku, tai nuo ketvirtos nemiegojau. Išrašė lašų su antibiotikais.
O mes su broliu buvome dievinami dvejų šeimų vaikai, nes kitoje namo pusėje dar kažkiek gyveno dėdė su teta, jie vaikų neturėjo. Mums belikdavo terorizuoti savo norais abi namo puses. Ir dar didelė plati giminė, kur vykdavo visokie jubiliejai, gimtadieniai, vardadieniai, Velykos ir Kalėdos. Kur buvo daug žaidimų ir skanėstų su pusbrolių gauja.
Gal todėl ir dabar man dar reikia, kad būtų pilni namai gyvybės.
Šiandien buvau priėmime, akies koks tai uždegimas, labai graužti naktį pradėjo. Prisilašinau kažkokių lašų su cinku, tai nuo ketvirtos nemiegojau. Išrašė lašų su antibiotikais.
Labas
mano vaikyste buvo visiskas manes popinimas
Iki mokyklos nebuvau gerus salto vandens
Prieglaudos labai gaila, gyvunu labai gaila, o viskas kita bus gerai.
Savaite sirgau taip, kaip niekad nesirgau. Temperatura 39, valgyt negaliu, tik jogurta su vistais, sienom isitverus ejau. Galvojau jau viskas. Keturius kilogramus numeiciau, nuo vakar geriau, bet silpnumas likes. Nesirkit.
mano vaikyste buvo visiskas manes popinimas
Prieglaudos labai gaila, gyvunu labai gaila, o viskas kita bus gerai.
Savaite sirgau taip, kaip niekad nesirgau. Temperatura 39, valgyt negaliu, tik jogurta su vistais, sienom isitverus ejau. Galvojau jau viskas. Keturius kilogramus numeiciau, nuo vakar geriau, bet silpnumas likes. Nesirkit.

Labas rytas.
Vat kas popino mane,tai seneliai.Su lėkšte sriubos lakstė babytė kieme iš paskos.
Sapniuk,iš kur pas Tave tie dar nukrentantys kilogramai.Visai žmogiuko neliko?Kur pasigavai tą brudą?Sveik.
Per tokį šaltį net žmonėtis netraukia.
Rytoj priduodu PVM sutikrinimui, savaitės gale gal jau galėsiu ir deklaraciją. Tada jau laisvė papūgoms. Gal ir atšils, pradėsiu draugų lankymus.
Rytoj priduodu PVM sutikrinimui, savaitės gale gal jau galėsiu ir deklaraciją. Tada jau laisvė papūgoms. Gal ir atšils, pradėsiu draugų lankymus.

Labas rytas.
Gerų atostogų IK.Kaip akis?No ko uždegimas?
Sapniuk,kaip Tu?
Labs
jau geriau,tik kosau
jau geriau,tik kosau
Akis greičiausiai nuo sauso oro. Susidirgino ir uždegimas.
Sapniukai, tu gi iki rudens gilaus maudaisi, tai kokio bieso prasileidai bacilas ?
Kaip sunkiai pridaviau PVM, siaubas. Pridėjo mokesčiai visokių programų -sutikrinimo robotų, randa kažką nepaspaustą ir atmeta. O mokesčių klasifikatorius ar ne 40 punktų turi. Kas buhalterės, supras. Prasikankinau nuo 10 iki 16 ar ilgiau. Ir tai tai su buhalterių konsultantų pagalba keliese programą on-line užgulę.
Sapniukai, tu gi iki rudens gilaus maudaisi, tai kokio bieso prasileidai bacilas ?
Kaip sunkiai pridaviau PVM, siaubas. Pridėjo mokesčiai visokių programų -sutikrinimo robotų, randa kažką nepaspaustą ir atmeta. O mokesčių klasifikatorius ar ne 40 punktų turi. Kas buhalterės, supras. Prasikankinau nuo 10 iki 16 ar ilgiau. Ir tai tai su buhalterių konsultantų pagalba keliese programą on-line užgulę.