QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 29, 22:53)
sakyčiau meduolis ir šakotis
meduolis man toks daugiau šalto sezono kepinys,šakotis proginis,o ir skanių jų dabar nėra,kiek važiuojam vis kitokį perku,bet...,nė iš tolo į tuos vaikystėj valgytus kur mama veždavo po 100 kiaušų į Kalvariją bobulkai,o kokie šimtalapiai būdavo...
nežinau ar tas vyniotinis kitoks kažkuo,tiesiog man jis primena vaikystę,sesuo dirbo vedėja kavinėj,ten iš kažkur veždavo šitą vyniotinį ir Magdę,tai šeimyna tą magdelę,o aš vyniotinį valgėm,dabar tiesiog nostalgija
tiesa,yra vieta Vilniuj kur Kuršėnų vyniotinis tiesiog puikus,niekur kitur tokio neradau,bet iki Vilniaus nenuvažiuojam,jokių reikalų ten nėra,tai tenka pirkt parduotuvėj,kirminą nuraminu ir gerai
nėra čia pas mus tokių skyrių kaip maksėse ar kitur,kad tortų ir visokių konditerijų pusė parduotuvės,nėra sveriamų sausainių,saldainių,jei tirtai ar pyragai,tai tik užšaldyti,net bandelės šaldytos,kas šviežia,tai tik kepyklėlių asortimentas,duona,duonelės,spurgos poros rūšių,o jei nori padoraus torto ar pyrago,tenka eit į kepyklas,užsisakyt,kilo kaina apie 50 euriukų,tortas jei trijų kg,tai ... ,tai ir apsieinam

,anūkei pati marmaliojau,kiti pyragu džiaugiasi,nes ir tas retas svečias, va pusženčio jubiliejus bus,reikėtų kažkokio saldalo,bet tegu dukra galvoja,aš tik viešnia
Para,kokio amžiaus krūmas? kažin ar tiek žiedų pamatysiu

,aš keliais apsidžiaugiau,o ji dėjo