Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Luety @ 2017 05 29, 21:48)
IK
Cia turbut suvalkieciu mylimiausias pyragas.MB,kai tik gryzta i LT,tai pirmas pirkinys Kursenu vyniotinis. bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na tikrai ne biggrin.gif nors aš patentuota suvalkiete, bent mano pusėj tai labiau sakyčiau meduolis ir šakotis
Atsakyti
http://bustas.lrytas...vasara-1014591/
Pas mane petražolės pačios užsisėjo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 29, 22:04)

Dirbu ta linkme, sistemingai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 05 29, 22:09)
Dirbu ta linkme, sistemingai  bigsmile.gif

Iš to sąrašo nepasiteisino gvaizde nes vidurys isunta ir sidabrakrumis abu jau augalų rojuje, ir kažkodėl nepaminėta Ežiuoles
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 29, 22:53)
sakyčiau meduolis ir šakotis

meduolis man toks daugiau šalto sezono kepinys,šakotis proginis,o ir skanių jų dabar nėra,kiek važiuojam vis kitokį perku,bet...,nė iš tolo į tuos vaikystėj valgytus kur mama veždavo po 100 kiaušų į Kalvariją bobulkai,o kokie šimtalapiai būdavo...

nežinau ar tas vyniotinis kitoks kažkuo,tiesiog man jis primena vaikystę,sesuo dirbo vedėja kavinėj,ten iš kažkur veždavo šitą vyniotinį ir Magdę,tai šeimyna tą magdelę,o aš vyniotinį valgėm,dabar tiesiog nostalgija
tiesa,yra vieta Vilniuj kur Kuršėnų vyniotinis tiesiog puikus,niekur kitur tokio neradau,bet iki Vilniaus nenuvažiuojam,jokių reikalų ten nėra,tai tenka pirkt parduotuvėj,kirminą nuraminu ir gerai biggrin.gif

nėra čia pas mus tokių skyrių kaip maksėse ar kitur,kad tortų ir visokių konditerijų pusė parduotuvės,nėra sveriamų sausainių,saldainių,jei tirtai ar pyragai,tai tik užšaldyti,net bandelės šaldytos,kas šviežia,tai tik kepyklėlių asortimentas,duona,duonelės,spurgos poros rūšių,o jei nori padoraus torto ar pyrago,tenka eit į kepyklas,užsisakyt,kilo kaina apie 50 euriukų,tortas jei trijų kg,tai ... ,tai ir apsieinam biggrin.gif ,anūkei pati marmaliojau,kiti pyragu džiaugiasi,nes ir tas retas svečias, va pusženčio jubiliejus bus,reikėtų kažkokio saldalo,bet tegu dukra galvoja,aš tik viešnia biggrin.gif

Para,kokio amžiaus krūmas? kažin ar tiek žiedų pamatysiu bigsmile.gif ,aš keliais apsidžiaugiau,o ji dėjo
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 05 29, 22:48)

Para,kokio amžiaus krūmas? kažin ar tiek žiedų pamatysiu  bigsmile.gif ,aš keliais apsidžiaugiau,o ji dėjo

Jeigu su matematika nesusipykau, tai silaugei 4 metai, pas mus treti. Labai jau mylim ja, kitos taip nedziugina, nors dar jaunesnes, gal del to.

Sidabrakrumiui skiriu 10 balu, ieskosiu rozines spalvos. Bet negreit dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 gegužės 2017 - 22:02
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 29, 13:34)

Liniuxxxx, auginam biggrin.gif

Ale jau iščiustinusi savo daržą wub.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 29, 14:12)
OMG, Jurgiėli. Kur tiek česnakų surysi  blink.gif Vyras nė artyn neis, o jei jam maitinsi - pati neisi. biggrin.gif

Pas mane daugiau nei 400 vienetukų pasodinta biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 29, 21:45)
Kad nežinau kur jau pas mus skanus tas vyniotinis, visur jis toks pat sintetinis yra , varškes skonio nerasta

Kad labai nesudėtinga išsikepti, tada jokių sintetinių nededi.
Sodinėju, ravėju, nespėju biggrin.gif
Atsakyti
Frau,o nera jokiu namudiniu kepejeliu luetuvaiciu? Pas mus kai lietuviu nemazai,tai jokiuproblemu rast kas kepa pigiau nei firmos.. O pardese ir pas mus tortai-bulka su uogiene.. Toks anglu skonis..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 05 30, 00:40)

nesu girdėjus,nes už nelegalią veiklą baudos didelės,o legaliai jau verslą reikia kurt

draugių neturiu tuo užsiimančių,ta prasme čia kiek žinau visi perka tuos šaldytus ir vargo nemato,visokių E jų sudėtyje mažiau nei maksiminiuose,gal todėl šaldyti,kad ilgai negestų? esam pirkę ir mes tokių,skonis geras,labai neblogi švarcvaldo tortai,bet kai tokie kepiniai tik gimtadieniam,tai retai ir perkam,žvakučių nedegam,pyragai populiaresni pas mus net per šventes,naminiai žinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 29, 21:13)
Iš to sąrašo nepasiteisino gvaizde nes vidurys isunta ir sidabrakrumis abu jau augalų rojuje, ir kažkodėl nepaminėta Ežiuoles

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ir ko ant sidabrakrūmio užpykųsi?Man tai patinka tikrai virš 10 metų jam,jokio vargo,žydi sau ir tiek. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 30, 07:10)
Labas rytas.
Ir ko ant sidabrakrūmio užpykųsi?Man tai patinka tikrai virš 10 metų jam,jokio vargo,žydi sau ir tiek. ax.gif

Nemyli jie manęs esu jau gal 3_4 per leidus tai sprogsta tai džiūsta vienas žiedas žydi kitas nudziuves žiūrėk jau kitą pavasarį ir visai amen
Atsakyti

Čia mano magnolija, tik jau baigia nužydėti.

Para, jeigu būsi mieste apie 4 val, prigriebčiau tau patagoninės. Tik kad dar tokie mikrobai, pridygo tarp rožių, nekasiojau plotelio. Dar tau kelios galtonijos paliktos.
Šiaip baigiu apsitvarkyti gėlynus. Labai reikia lietaus, jau laistymas nebemačyja.

Česnakų neturiu nė vieno. tomato.gif Kaip ir kasmet remsiu kinų vaikų žemės ūkį.
O šalta šiandien. Išlėkiau vasariškai nusiteikusi, tai kad reikės mautis pašiltintas timpas. Sūnus susiruošė į mokyklą su šortais, vienmarškinis. Išsivedė dviratį ir burnodamas necenzūrine leksika parmovė persirengti. biggrin.gif

Šiandien baigiame bulviasodį. Bože bože, dar niekad nebuvome taip nusigyvenę, kad vos ne birželį bulves sodinti. blink.gif Bet labai vėlai sėklą atvežė.
Atsakyti