Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos smile.gif

matau, kad gavau per plunkneles bigsmile.gif už nusistebejimą dėl priežiuros sunaus, tai teoriškai gal ir normalus noras. ale jeigu pragyveni su tuom žmogum 30 metu ir dar gauni toki prašyma tai aš tikrai nustebčiau negi po tiek metu bendro gyvenimo dar kyla kokiu tai abejoniu, kad tai reikia užtvirtinti mirksiukas.gif

O pasmus lyja pavydėkit tongue.gif
Atsakyti
labas,

Vilniuj lyja, bet ten kur reikia-dar žinių apie lietų nėr unsure.gif

rožių ir aš pavydžiu...... maniškių lapus graužė tokios gražiai žalsvos kirmėliukės - nepasigailėjau, nupurškiau nuodais biggrin.gif

pasodinau veigelę ir dar kažkokią gėlę-mama sakė, kad žydi kaip rožytės - na lauksim kadu nors žiedų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labukas

Na pas mus ziemu nebuna,tai viskas anksti zydi mirksiukas.gif

QUOTE(Frau J* @ 2017 05 28, 18:17)
koks vardas kairiausios geltonos rožės? ir po kokia kašaras guli? tiesa,prizą už teisingą atsakymą priimsiu  biggrin.gif  biggrin.gif

Sorriuks,tikrai nezinau pavadinimu.. Sodintos tos rozes pries kokius 8m,tada ne i galva neatejo,kad busiu tokioj temoj,kur augalu ne tik rusis zino,bet ir pavadinimus ax.gif
As net kai pirkau nelabai pasidomejau tais pavadinimais.. Emiau,kad butu skirtingos spalvos.. O kad viena krumine mazais ziedukais,kita auksta auga,tik veliau apsiziurejau biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:

Liniuxxxx, auginam biggrin.gif
Atsakyti
OMG, Jurgiėli. Kur tiek česnakų surysi blink.gif Vyras nė artyn neis, o jei jam maitinsi - pati neisi. biggrin.gif
Erzinasi lietus. Naktį truputį palijo, gerą rasą uždėjo. Dabr vėl juodi kamuioliai virš galvos ritasi, kad nors kiek pakrapintų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 29, 14:34)

hmm.gif tarp vampyrų gyveni? biggrin.gif
smagu tau kaime,gražu wub.gif

Labas 4u.gif
saulutė firfia,nebuvo lietaus,nuplaukė kažkur,bet truputį atvėso,o tai jau pliusas biggrin.gif

tarnaitės atidirbo,aš laisva,reikia keliaut iki parduotuvės,nes pelė pasikorus šaldytuve
Atsakyti
oi, mergaitės, mes daug česnakų suryjam, labai daug biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kam tų rožių,jeigu bulvės žydi biggrin.gif Jau ragavom šių metų bulvių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2017 05 29, 17:43)

Kam tų rožių,jeigu bulvės žydi biggrin.gif Jau ragavom šių metų bulvių. biggrin.gif

tai tu jas sodinai tuoj po Nauju metu biggrin.gif Pas mane 11vnt. ankstyvu, dar sprindzio nesieka ax.gif
Atsakyti
Mano sakramentas šiltnamy pasodino,šeip čia bandymas.Nelabai vykęs.Kitais metais nesodinsim. biggrin.gif
Darže jau vagutės matosi.
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2017 05 29, 16:10)
Mano sakramentas šiltnamy pasodino,šeip čia bandymas.Nelabai vykęs.Kitais metais nesodinsim. biggrin.gif
Darže jau vagutės matosi.

Labos,
mano bulves lauke,kad ir du kartus apsalo siemet,bet jau netoli ziedai,kai kurios jau sukrove,bet dar nezydi.
O cua mano paragauckiai siltnamyje:

Atsakyti
Na jei taip per visas pereičiau tai ir pavagius buč, pas viena bulviu, pas kita braškiu, o jei dar iki Liuniuxo kaip nors tai ir pieno atsigert bigsmile.gif

Aš tai su vienmetem polkas šoku, šiemet taip gerai dygo paskui išpikuotos dar ugtelejo nesinori visko primarmalint ir neišsodint griekas bigsmile.gif , šiandien puikunus ikišau liko dar visokiu likučiu ir viena žemaūge kosmejos rušis

Para, kur dingusi ir pasislėpusi unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 gegužės 2017 - 19:47