Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nu dėjote vaizdų. bigsmile.gif wub.gif
Gamta tyčiojasi,nei lašo.Ant mūsų miesto kažkas kepurę uždėjo,plaukia juodi debesys pro šalį................ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 29, 19:04)
Nu dėjote vaizdų. bigsmile.gif  wub.gif
Gamta tyčiojasi,nei lašo.Ant mūsų miesto kažkas kepurę uždėjo,plaukia juodi debesys pro šalį................ ax.gif

Na nepavuydziu sausros.Pasodinasu burokeliu rasoda dvi lysves,tai nakti dave lietaus tokio silto gausiai,burokeliai stovi ,kaip dzidos graziausi siandien.Siemet kazkaip pas mus oras pagal D.nora.Pernai LT buvo geresnis nei pas mus.
Atsakyti
aš gera, aš gera, ryt ir vėl važosiu biggrin.gif ot biggrin.gif biggrin.gif

griešiju, valgau labai skanius zefyrus: sudėtas dvigubas baltas zefyras, o viduj karamelė(ale rududu) tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Ingrida, pas mus naktį šiek tiek palijo, labai nedaug. O už kelių km link miesto nieko.
Luety, būtum arčiau, po nakties neliktų tavo paragauckių. wub.gif Tai ir traukia ant grieko.

Jurginėli, iš kur tokie saldėsiai? Neragavus...

Baigiau šiltnamį užsodinti. Šiandien užmerkiau cukinijas moliūgus kukurūzus ir pupeles Gal rytoj prisiprašysiu savo daržo sufrezuoti. Reikia jau sėti žiedinius kopūstus rudens derliui.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 29, 20:40)
Na jei taip per visas pereičiau tai ir pavagius buč, pas viena bulviu, pas kita braškiu, o jei dar iki Liuniuxo kaip nors tai ir pieno atsigert  bigsmile.gif

Aš tai su vienmetem polkas šoku, šiemet taip gerai dygo paskui išpikuotos dar ugtelejo nesinori visko primarmalint ir neišsodint griekas  bigsmile.gif , šiandien puikunus ikišau liko dar visokiu likučiu ir viena žemaūge kosmejos rušis

Para, kur dingusi ir pasislėpusi  unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Laba

Darbymetis pas mane, plušu issijuosusi ax.gif Grįžtu iš darbo kaip zombis.
Vakar su šuniu visa nakti vargau, pracype visa nakti, nuejau gulti 3.30. Maniskis 10 metu senukas persistenge apie 6 menesiu jauniklę kalytę šokinedamas. doh.gif Šiandien vyras pas vet. nuveze, sake uzpakalinės kojos raiščiai patempti. Zodziu operuoja tik Kn ar Vln. Pabandysim dar vaistu nuo skausmo pavalgyt, gal mazu apseisim be operacijų.

Burokai, morkos ir petruskos sudygo. Geras daiktas ta agro. Agurkai lauko dauguma irgi nosis iskiso. Lauke tik brokoliu ir kalafijoru nepasodinau. Tiesa, pupeles gal reikia atseti, nedygsta, gal uzdžiuvo. Šiemet nepasisejau dumplainiu, vis juos uzmirstu ax.gif Kvietkai daugiameciai visi lyg islindo, net ir užsispyrę. Vienmetes nevisos išdygo, ypač gaila patogeninių verbenu.

Jurgineli, su pincetu ravi blink.gif bigsmile.gif
Pas mane tvarkingai piktzoles dygsta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 gegužės 2017 - 20:39
Kaimietuke, čia kaimo parduotuvėj prekiauja biggrin.gif
Vilniuj tokių skanių nėr rolleyes.gif

mergaitės, rodykit savo gėlynus - man taip gražu wub.gif

vargšas šunelis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 29 gegužės 2017 - 20:40
aš kol kas pirktines braškes valgau,kaina nenormali,bet labai skanios,vietinio braškių ūkio
sode jau kaip galas nykščio uogos,bet dar nenoksta,žemuogės ko gero greičiau sunoks unsure.gif ,ir šilauogių mačiau bus kelios uogos,tos dar jaunos,bet jau gal kitais metais normaliau derės?

prisipirkau salotų,žalumynų,nektarinų,abrikosų,braškių,jaučiu sunku bus miegot kai žinosiu kur padėta biggrin.gif ,daug negalima,o saiko nerasta,valią ugdau angel_not.gif

pamaitinau vyrus,guli pilvus apsikabinę,už dvi dienas apsivalgė,ryt į sodą,tai galės dietintis,nieko negaminsiu biggrin.gif

Ate,mačiau paskaitai,tai dirstelk ir į skaipą,ten daaaaug skaitymo turi mirksiukas.gif

zefyrų nemėgstu,per saldu,o va apie kuršėnų vyniotinio šmotą svajojiu,pirmas pirkinys gimtinėj būna ax.gif ,pasidalinam gabaliuką,iš karto akys nušvinta biggrin.gif
Atsakyti
Para, pinceto neturiu, tik rankytėm biggrin.gif dėkui 4u.gif

šaldiklyje braškių jau nebetiriu, išsitraukiau mėlynių saldumui sumažint biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kad nežinau kur jau pas mus skanus tas vyniotinis, visur jis toks pat sintetinis yra , varškes skonio nerasta

Mano kaliaropes dar nesodintos, nes mažos yra tegul dar paauga

Para, o tu morkas pasejus dengi agro? Tipo geriau dygsta? Morkos mano tai galvas kiša ale petruškos ne, na jos letesnes tikiuosi dar pasirodys

o tos pat verbenos nesejau šiemet ir gerai padariau pasirodo, nes skaičiau ir fb kad skundes ju daigumu

ryt pasiėmiau išeigine ot biggrin.gif, pavydekit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 29, 21:39)
Kaimietuke, čia kaimo parduotuvėj prekiauja biggrin.gif
Vilniuj tokių skanių nėr rolleyes.gif

mergaitės, rodykit savo gėlynus -  man taip gražu wub.gif

vargšas šunelis unsure.gif

Snapuciai

Cia tas pats, kur pavasari salotiniais lapais buvo
Česnakai
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 29, 19:36)
Ingrida, pas mus naktį šiek tiek palijo, labai nedaug. O už kelių km link miesto nieko.
Luety, būtum arčiau, po nakties neliktų tavo paragauckių. wub.gif Tai ir traukia ant grieko.

Jurginėli, iš kur tokie saldėsiai? Neragavus...

Baigiau šiltnamį užsodinti. Šiandien užmerkiau cukinijas moliūgus kukurūzus ir pupeles Gal rytoj prisiprašysiu savo daržo sufrezuoti. Reikia jau sėti žiedinius kopūstus rudens derliui.

IK,na nera ka cia valgyt,cia tik paragauckis,sakau gi.Kai nueinam i soda,nusinesam perkast kazka,plius kavos termosa.Tai pasiskinam svoguno laisku kelis,krapu kelis,spinatu lapeliu keleta ir salotu lapeliu,suderdam viska i spinato didesni lapa,susukam triubele ir suvalgom ta zole.Nu kaip skanu su sumustiniu kokiu.Po to kava,o po to,einam su MB,paziurim,kiek issirpe braskiu(turiu siltnamyje tik 14 vazoneliu),nusiskinam,pasidalinam,desertui ir apsipatenkine einam dirbt. biggrin.gif biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Frau J* @ 2017 05 29, 19:40)
aš kol kas pirktines braškes valgau,kaina nenormali,bet labai skanios,vietinio braškių ūkio
sode jau kaip galas nykščio uogos,bet dar nenoksta,žemuogės ko gero greičiau sunoks  unsure.gif ,ir šilauogių mačiau bus kelios uogos,tos dar jaunos,bet jau gal kitais metais normaliau derės?

prisipirkau salotų,žalumynų,nektarinų,abrikosų,braškių,jaučiu sunku bus miegot kai žinosiu kur padėta  biggrin.gif ,daug negalima,o saiko nerasta,valią ugdau  angel_not.gif

pamaitinau vyrus,guli pilvus apsikabinę,už dvi dienas apsivalgė,ryt į sodą,tai galės dietintis,nieko negaminsiu  biggrin.gif

Ate,mačiau paskaitai,tai dirstelk ir į skaipą,ten daaaaug skaitymo turi  mirksiukas.gif

zefyrų nemėgstu,per saldu,o va apie kuršėnų vyniotinio šmotą svajojiu,pirmas pirkinys gimtinėj būna  ax.gif ,pasidalinam gabaliuką,iš karto akys nušvinta  biggrin.gif

Cia turbut suvalkieciu mylimiausias pyragas.MB,kai tik gryzta i LT,tai pirmas pirkinys Kursenu vyniotinis. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 29, 21:43)
Para, pinceto neturiu, tik rankytėm biggrin.gif  dėkui 4u.gif

šaldiklyje braškių jau nebetiriu, išsitraukiau mėlynių saldumui sumažint biggrin.gif  biggrin.gif

As kaip visada geguzes menesi intensyviai naudoju pernykstes braskes, vis neapskaiciuoju kiek mums reikia. Vakar i varskes deserta dejau

Pas mane viena šilauoge graziai zydi, net geliu nereikia

Man Kursenu vyniotis irgi labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 gegužės 2017 - 21:04